Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eğer eliniz yasak bişeye uzanırsa aklınıza geliim heeeee:oklava:

vücudunuza fazladan yağlar giricek hıııı ıyyyyasakkelime

durmak yok yola dvmmm..........:lepi:

o zaman güvenebileceğin ve her zaman aynı yerde tartılabileceğin bir yer bulman gerek.. cumaları kilo bildirimlerini aksatmamaya çok çok özen gösteriyoruz haber vermeden bildirim yapmayan olursada takımdan malesefki çıkartrılıyor aklınızda olsun tüm yani arkadaşlara yazdım bunu...
sende tartı derdine bir çare bulmalısın :uhm:
evet burda eczanede tartlaym bari bi müddet, maddi imkanım olunca da eve alayım bari en iyisi bu olacak sanırım süprizzzzz

ihanet yooookkkk..............güsel bayanlarrrr..........güzelliğinize güsellik katılacak....daha ne olsun.....bu yolda azcık aç kalmışız nolmuş yaneeeenaniknanik

valla ben nette bi tartı buldum yağ su kas ayırımı yapıo...markasıda süper vermiim reklam olur...50 küsür lira bişi...bnmkide bozuk yapılsa bile ona güven sağlayamayacağım kesin....paralanınca almayı düşünüom

bu arada eczanedekiler güvenli değildir kanımca...umursamıolar....üstüne inen çıkan belli değil....ben bi bakiim dedimde anam beni 15 kilo az gösterdi... bence komşunda varsa oraya gidip tartılabilirsin...en azından eczanedekilerden daha güvenilir sonuç çıkartır...bnm üstteki komşu öle yapıodu...gelip bende tertılıodu....gözümü kaldı ne tartımda bozuldu....:nazar:

valla ben nette bi tartı buldum yağ su kas ayırımı yapıo...markasıda süper vermiim reklam olur...50 küsür lira bişi...bnmkide bozuk yapılsa bile ona güven sağlayamayacağım kesin....paralanınca almayı düşünüom
hangi sitedeymiş o

he bide şu adım saycını kaça aldınız:uhm:

bu arada eczanedekiler güvenli değildir kanımca...umursamıolar....üstüne inen çıkan belli değil....ben bi bakiim dedimde anam beni 15 kilo az gösterdi... bence komşunda varsa oraya gidip tartılabilirsin...en azından eczanedekilerden daha güvenilir sonuç çıkartır...bnm üstteki komşu öle yapıodu...gelip bende tertılıodu....gözümü kaldı ne tartımda bozuldu....:nazar:
du ben benimkine diyem alır mı bakemgamyoncuiremsu

ihanet yooookkkk..............güsel bayanlarrrr..........güzelliğinize güsellik katılacak....daha ne olsun.....bu yolda azcık aç kalmışız nolmuş yaneeeenaniknanik

xtabu :lepi: xtabu.... xtabu:teytey: xtabu:dance: devamm... devam böyle devamm:teytey: evet şekercik aynen bu şekilde telkinler vermeliyiz.. bir kaç günden sonra zaten vücut alışıyor ve kiloların düştüğünü gördükçe azimleniyorsunsositososito herşeyden zevk almaya başlıyorsun:sm_cool: amacımız zaten diyet diyet dediğimiza bakmayın hepimiz sağlıklı beslenmeyi az çok çözmüş durumdayız.. fakat şunu söylemeden geçmeyeyim cuma günü tartılıp cumartesi pazara kaçamak gözüyle bakıyordum ben ilk başlarda ve bu yaptığım büyük bir hataymış kaçamaklara mümkün olduğunca yer vermemeye çalışın...sonrası alışkanlık oluyor çünkü...

ben daha o moda bile giremedim. akşam nohut yemeği varmış annemle konuştum.
yemeli miyim sizce pilavda vardır yanında mutlaka, zeytinyağlı salata da napimm

ewt ablam sana katılıyorum...çok zor durumda kalmadıkça asla kaçamağı aklımdan geçirmiyorum ben...aslında canımız çekti dediğimiz sey bize beynimizin yaptığı bir oyun....eğer onu uymazsak yağlardan karşılıo istekleri....yağların gideceğini düşünerek elimi bile sürmüorum aklımın ucundan geçirmiorum....

bnm göbeğimde inanılmaz bir değişim var işte bu beni güçlendirio...azim azim azim katıoooo

cuma günü tartılıp cumartesi pazara kaçamak gözüyle bakıyordum ben ilk başlarda ve bu yaptığım büyük bir hataymış kaçamaklara mümkün olduğunca yer vermemeye çalışın...sonrası alışkanlık oluyor çünkü...

valla bu cuma yarışmasına katıldığımdan beri 1 haftanın ne kadar kısa olduğunu anladım :roflol::roflol:

cuma tartı günü, cumartesi - pazar kaçamak yaparsan önünde 4 gün kalıyor kaçamağı + vereceğin kiloları halletmek için. aaaaaa hemen cuma oluyorrrrr delikafaduldendelikafadulden

ben daha o moda bile giremedim. akşam nohut yemeği varmış annemle konuştum.
yemeli miyim sizce pilavda vardır yanında mutlaka, zeytinyağlı salata da napimm

canım sadece pilav nohut ve salata yiyeceksen

8-10 yemek kaşığı ölçü bakliyatta normal ama kepçe değil yemek kaşığı:roflol: yanına 2 kaşık pilav ve bolca salata yiyebilirsin.. bakliyatların suyunuda tükettim ben hep ama çok az ve zaten pişerken yağ miktarlarıda azdı..

xtabucuk sana yediklerin için yorum yapmıştım ben baktınmı geçmiş mesajlarakaydirigubbakcemile2

Back