- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.521
harikasın ne diyim hihoyyyt
feci aşka geidim heee Şeniz
feci aşka geidim heee Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet burda eczanede tartlaym bari bi müddet, maddi imkanım olunca da eve alayım bari en iyisi bu olacak sanırım süprizzzzzo zaman güvenebileceğin ve her zaman aynı yerde tartılabileceğin bir yer bulman gerek.. cumaları kilo bildirimlerini aksatmamaya çok çok özen gösteriyoruz haber vermeden bildirim yapmayan olursada takımdan malesefki çıkartrılıyor aklınızda olsun tüm yani arkadaşlara yazdım bunu...
sende tartı derdine bir çare bulmalısın :uhm:
hangi sitedeymiş ovalla ben nette bi tartı buldum yağ su kas ayırımı yapıo...markasıda süper vermiim reklam olur...50 küsür lira bişi...bnmkide bozuk yapılsa bile ona güven sağlayamayacağım kesin....paralanınca almayı düşünüom
du ben benimkine diyem alır mı bakemgamyoncuiremsubu arada eczanedekiler güvenli değildir kanımca...umursamıolar....üstüne inen çıkan belli değil....ben bi bakiim dedimde anam beni 15 kilo az gösterdi... bence komşunda varsa oraya gidip tartılabilirsin...en azından eczanedekilerden daha güvenilir sonuç çıkartır...bnm üstteki komşu öle yapıodu...gelip bende tertılıodu....gözümü kaldı ne tartımda bozuldu....![]()
ihanet yooookkkk..............güsel bayanlarrrr..........güzelliğinize güsellik katılacak....daha ne olsun.....bu yolda azcık aç kalmışız nolmuş yaneeeenaniknanik
cuma günü tartılıp cumartesi pazara kaçamak gözüyle bakıyordum ben ilk başlarda ve bu yaptığım büyük bir hataymış kaçamaklara mümkün olduğunca yer vermemeye çalışın...sonrası alışkanlık oluyor çünkü...
ekmek yiyim mi peki :uhm:suyunu yeme arkadaşım nohutun pilavıda 2 kaşık ye bol salata kafi
ben daha o moda bile giremedim. akşam nohut yemeği varmış annemle konuştum.
yemeli miyim sizce pilavda vardır yanında mutlaka, zeytinyağlı salata da napimm