- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.041
simdiden hosbuldukk oooo ne cok sohbetler olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
honeyim basinsagolsun canim mehalim reyhan ablam nassiniz ana kiz ne kaynatiyosunuz bakiyim
hosgeldin zenanim sefalar getirdin seker. beni keyifsiz görünce bebegim sohbetle acmaya calisiyorşakkıdı
oyoooooo oyyyy severim canini senin. cok sekersin ya mehalim.....
ayyy çaktımadan yapayım dedimancak vallaha annem "biz giderken sen dönüyordun" değil mi sen ne akıllısın ....yerimseniben
deli kiz cok seviyorum ben seni. tekrar öptüm tatli rüyalar mehalim
kiz biz varya hepimiz biryere toplansak 7x24 saat ne sohbet biter nede gulmek nede aglamak demiii kizlaaar yaaaa cok isterdim toplanmayii yaa dogum hikayeleri sakarliklar benim tabii onlar anilar neler neler anlatilirdiSeni çekiştiriyoduk:jeyyar: gelsede şu zenan saçını pürçeğini yolsak diyordukk kaydirigubbakcemile3
ne yapalım şekerim ordan burdan annemle konuşuyorduk takımın şöyle az havası değişsin yaa değil mi kaç haftadır toparlamaya çalışıyoruz artık dağılsın kara bulutlar üstümüzden ..
ayy kallis de olsaydı şimdi keşke tühhhhsenağlama
iyi geceler mehalim reyhan abla bu dedigin yumurta bayramii olmasin burada su an o kutlancak paq diyolar burdacanimsin zenanim takimin gülü diyor :))
ne seker takim yamasallah
iyi sayilirim canim. sizdede paskalya varmi kutlaniyormu? gerci niye kutlanmasinki
sağol bitanem allah razı olsun kalanlar sağlıkla yaşasın inşallah senin hamileliklerin nasıldı belin falan ağrıdımı zenanım?honeyim basinsagolsun canim mehalim reyhan ablam nassiniz ana kiz ne kaynatiyosunuz bakiyim
ben almanyaya zor alistim balli ama simdi tam alistim yani nasil desem 18 yil tr de 38 yil almanyada yasadim.. trye gitsem burayi özlüyorum buradaykende tryi özlüyorum. yani ikiye bölünmüs gibiyim. tarifi zor. ama memleketimi cok seviyorum cook milliyetciyim birde cok koyu atatürkcüyüm .
bel agrisina gelince caniminici::: kizlarda hicbir sikayetim olmadi ve cok güzellestim cildim saclarim yüz ifadem güzellesti.. 4. oglan olduya canim daha hamile oldugumu bilmiyordum. bel agrim vardi. dogana kadar agridi. dogdu hamilelik kadar degil ama hala agrir belim ara ara
ve cok cirkinlestim oglanda iki tel yagli sac sekle girmez boya tutmaz sivilceli bir cilt. hatta lekeler cok cirkindim ya kaslarim bile tersine dönmüstü.
simdi bilmem sen bundan ne anladin :) bence oglun olacak![]()
iyi uykular canımcığımŞenizBen hiç ayrılmak istemiyorum ancak gerçekten çok uykum geldi burda saat 12 olmak üzere ahh bir tatil olsa okul başından kalkmam ben pc nin ama şimdilik affedin .hepinizi iyi geceler allaha emanet olun....
kıskanırım abla beni de sev bananeeee yaaa ağlarım bak zaten pek ağlak oldum yağmur yağsa yüzüme tükürüyolar diye ağlıycam nerdeysekaydirigubbakcemile3deli kiz cok seviyorum ben seni. tekrar öptüm tatli rüyalar mehalim