Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman da benim şirinem gelmişŞeniz hoşgelmiş
bitanem valla iyi insan lafının üstüne derler tam zenan geç kaldı yazıyordum ışığı yanıyormu belki geçmişe bakıyordur diye bakarken geldinkaydirigubbakcemile3

annemm sene taa 89 gelmiştim ızmir 'e süper bir yer değilmi yaş 11 daha ozman :)) bayraklı da oturuyorlardı amcam. karşıyaka konak hep hep gezmiştim..

honeyim ne güzel ben ürgüp ve avanos hastasıyım çok memnun olurum senle reelde tanışmaya. Beni

tanıyan herkes sen nevşehirin yerlisi olamazsın derler .çünkü nevşehirli gibi değilimdir daha açık fikirli ne

bileyim daha farklıyım Nevşehiri sevmiyor muyum hayır seviyorum ama seçme şansım olsa kesinlikle

sahil bölgesini seçerdim. emeklilik için yani ilerde tek bir hayalim var sahilde bir yere yerleşmek ve orda

denize bakarak yaşlanmak her ne kadar bozkın kucağında doğmuş olsamda tam bir denz hayaranı hastasıyımdır....

zenanım hoşgeldin canım

ben almanyaya zor alistim balli ama simdi tam alistim yani nasil desem 18 yil tr de 38 yil almanyada yasadim.. trye gitsem burayi özlüyorum buradaykende tryi özlüyorum. yani ikiye bölünmüs gibiyim. tarifi zor. ama memleketimi cok seviyorum cook milliyetciyim birde cok koyu atatürkcüyüm .

bel agrisina gelince caniminici::: kizlarda hicbir sikayetim olmadi ve cok güzellestim cildim saclarim yüz ifadem güzellesti.. 4. oglan olduya canim daha hamile oldugumu bilmiyordum. bel agrim vardi. dogana kadar agridi. dogdu hamilelik kadar degil ama hala agrir belim ara ara
ve cok cirkinlestim oglanda iki tel yagli sac sekle girmez boya tutmaz sivilceli bir cilt. hatta lekeler cok cirkindim ya kaslarim bile tersine dönmüstü.
simdi bilmem sen bundan ne anladin :) bence oglun olacak:emir_bebek:

hmmmm bende beni kim aniyo diyodum balim aniyomus mehalim hosbulduk tatlim reyhan ablam takimin gulu simdi biraz daha iyimisin

honeyim basinsagolsun canim mehalim reyhan ablam nassiniz ana kiz ne kaynatiyosunuz bakiyim

Seni çekiştiriyoduk:jeyyar: gelsede şu zenan saçını pürçeğini yolsak diyordukk kaydirigubbakcemile3

ne yapalım şekerim ordan burdan annemle konuşuyorduk takımın şöyle az havası değişsin yaa değil mi kaç haftadır toparlamaya çalışıyoruz artık dağılsın kara bulutlar üstümüzden ..

ayy kallis de olsaydı şimdi keşke tühhhhsenağlama

hosgeldin zenanim sefalar getirdin seker. beni keyifsiz görünce bebegim sohbetle acmaya calisiyorşakkıdı
oyoooooo oyyyy severim canini senin. cok sekersin ya mehalim.....
sen nasilsin zenancigim?

Ben hiç ayrılmak istemiyorum ancak gerçekten çok uykum geldi burda saat 12 olmak üzere ahh bir tatil olsa okul başından kalkmam ben pc nin ama şimdilik affedin .hepinizi iyi geceler allaha emanet olun....

canimsin zenanim takimin gülü diyor :))
ne seker takim ya:nazar: masallah
iyi sayilirim canim. sizdede paskalya varmi kutlaniyormu? gerci niye kutlanmasinki

hosgeldin zenanim sefalar getirdin seker. beni keyifsiz görünce bebegim sohbetle acmaya calisiyorşakkıdı
oyoooooo oyyyy severim canini senin. cok sekersin ya mehalim.....
ayyy çaktımadan yapayım dedim:utangac: ancak vallaha annem "biz giderken sen dönüyordun" değil mi sen ne akıllısın ....yerimseniben

Seni çekiştiriyoduk:jeyyar: gelsede şu zenan saçını pürçeğini yolsak diyordukk kaydirigubbakcemile3

ne yapalım şekerim ordan burdan annemle konuşuyorduk takımın şöyle az havası değişsin yaa değil mi kaç haftadır toparlamaya çalışıyoruz artık dağılsın kara bulutlar üstümüzden ..

ayy kallis de olsaydı şimdi keşke tühhhhsenağlama
kiz biz varya hepimiz biryere toplansak 7x24 saat ne sohbet biter nede gulmek nede aglamak demiii kizlaaar yaaaa cok isterdim toplanmayii yaa dogum hikayeleri sakarliklar benim tabii onlar anilar neler neler anlatilirdi

honeyim basinsagolsun canim mehalim reyhan ablam nassiniz ana kiz ne kaynatiyosunuz bakiyim
sağol bitanem allah razı olsun kalanlar sağlıkla yaşasın inşallah senin hamileliklerin nasıldı belin falan ağrıdımı zenanım?

ben almanyaya zor alistim balli ama simdi tam alistim yani nasil desem 18 yil tr de 38 yil almanyada yasadim.. trye gitsem burayi özlüyorum buradaykende tryi özlüyorum. yani ikiye bölünmüs gibiyim. tarifi zor. ama memleketimi cok seviyorum cook milliyetciyim birde cok koyu atatürkcüyüm .

bel agrisina gelince caniminici::: kizlarda hicbir sikayetim olmadi ve cok güzellestim cildim saclarim yüz ifadem güzellesti.. 4. oglan olduya canim daha hamile oldugumu bilmiyordum. bel agrim vardi. dogana kadar agridi. dogdu hamilelik kadar degil ama hala agrir belim ara ara
ve cok cirkinlestim oglanda iki tel yagli sac sekle girmez boya tutmaz sivilceli bir cilt. hatta lekeler cok cirkindim ya kaslarim bile tersine dönmüstü.
simdi bilmem sen bundan ne anladin :) bence oglun olacak:emir_bebek:

inaaaannnmıyorum naptın reyhan abla sen aynı beni tarif ettin yaaa acayip saçım yağlanıyo hayatımda saçımda sivilce çıkmadı başımda yüzümde sivilceler bel ağrısı aboooooo benimki duysa çok sevinir oğlan deyip duruyo hayırlı olsun ama burda :1shok:ahanda böööyle kaldım yazdıklarını okuyunca:roflol:

Ben hiç ayrılmak istemiyorum ancak gerçekten çok uykum geldi burda saat 12 olmak üzere ahh bir tatil olsa okul başından kalkmam ben pc nin ama şimdilik affedin .hepinizi iyi geceler allaha emanet olun....
iyi uykular canımcığımŞeniz

deli kiz cok seviyorum ben seni. tekrar öptüm tatli rüyalar mehalim
kıskanırım abla beni de sev bananeeee yaaa ağlarım bak zaten pek ağlak oldum yağmur yağsa yüzüme tükürüyolar diye ağlıycam nerdeysekaydirigubbakcemile3

senide seviyorum nazli balli senide seviyorum tabiki . ben vallahi hepinizi cok seviyorum. benim kiz hamile ya balli 19. haftasi onunda öyle yagli düz düz saclar sivilceli surat hatta sirt bel agrisi ve bol bol tembelce bir uyku. oglun olacak dedim . inanmak istemedi . esi kiz istiyordu. gecen hafta doktor oglu olacagini demis. nerden bildin yaaaa diyor.delikafadulden
mehalim buradamisin hala? bak ben iyiyim canimin ici cabalarin karsiliksiz kalmadi vallahi cok iyiyim sagol birtanemŞeniz

evet reyhan abla magazalarda senlik var bugunlerde herseyin cukulatasi var tavuk kus yumurtadan cukulatalar cicekler civcivler heryeri suslediler gene
honeyim benim hamileliklerim 3 kizlarda acayip bulanti kusma oldu ve acayip kilo aldim ucan balon gibiydi yuzum gozum sisti cok
oglandada ilk zamanlar cok zayifladim hic kusma bulanti yoktu ve karnim hic kizlardaki kadar buyumedi belim cok agridi hala agrir arada ama yuzumde gozumde oyle fazla degisiklik olmadi bide oglanda cok vitamin eksiklikleri oldu

Back