- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.001
mehalim bende komik eglenceli seyleri severim gecen yill ayyy necok dizi izlerdim yaa hergun takip ederdim hatta dizilere gore isimi yapardim reklamda cay koyardim reklamda tuvalete giderdim amaa buyuk kizim dedi anne dizileri birakmazsan senlen konusmuycam dedi iyide etti zaten benim nikim doktorlar dizisindeki sevdigim bir oyuncunun ismi simdi bir iki sey var izledigim oda izliyo onlari gerisini hic bakmam bide yemekteyize takip ediyodum onuda biraktim kavgalar tartismalar sinir etti beniiSelam millet
aferim zenan bildin dizi izlerim ama saymayla bitmez yahuu gamyoncuiremsu yok yok sevdiğim diziler var elbet ama eğlenceli dizileri seviyorum Melekler korusun mesela gibii
hımm kallis bana bilmece bildirmece hazırlamış acaba neeCADIARZU kallis sende benim baktımlarıma bakıyosun bildim demiiyerimseniben:roflol: ay çok zekice cevap olduu..
kallisim kızımıza gelince gerçekten tanıdık birileri bulunursa tv sekteründe bu işler hızlanır ozaman bu fikrini kazene aç o yardımcı olacaktın eminim
melekler korusunun muzigini bayiliyorum dizide guzel cocuklarimizla ilgili konulari hemde komik tabii