Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam canlarim . nasilsiniz?.. ben iste toparlanmaya calisiyorum iyi sayilirim.. is haftasini bitirdim sayilir yarindan sonra 5 gün tatil. yarin kisa calisma cuma ve pazarteside paskalya

evet mehalim haklisin canim. bugün cok gec kaldim asagidaydim elim gitmedi buraya. inanacakmisin bilmem icimde bir kiriklik var. sanki biri beni direk bilerek isteyerek kirmis. anlatmasi zor ama bilmem öyle hissediyorum iste

cedric ben de ingilterede kaldım 6 ay, gerçekten ördekler falan hep kafaları ile pişirilip asılır insanın yiyesi gelmez, zaten kesimleri farklı, müslümanlarınki gibi değil, kermızı ette de aynısı. Müslüman kesim yapan yerler de hintliler ve pakistanlılar hijyenden o kadar yoksunlar ki, 6 ay hiç et yemedim. 60 kilo gitmiştim, geldiğimde 52 kiloydum ve halsizlik vs şikayetlerle döndüm sınırda kansızlık çıktı. İnsan memleketinden uzak zor oluyor. Allah kavuştrsun.

Honebaby umarım gebeliğin iyi gidiyordur.

Chocolategirl yaşadıklarını yeni öğrendim Allah yardımcın olsun, en doğru kararı vereceğinden eminim.

Mehalim sen de buralardasın, nasılsın şekercim?

sen nasilsin mehalim güzelim birtanem.. ay cok özledim sizi ya.
ballim sen nasilsin agrin sizin yok degilmi canim aman iyi bak bebise

ee az anlat bakalım annem ..

ben cumartesi günü başlayacağım diyetten daha olumlu sonuçlar almak için yemek işini gevşettim biraz

yalan yok ( sende benle başlıyorsun değil mi) anlaştığımız gibbi.

saat kaç şuanda orda birde bunu merak ettim

Melis hoşgeldin canım ben iyim ya sen nasılsın ya bu nereus neden ayrıldı takımdan.

annem kim kırdı seni bende onun kafasını kırım olmöazsa:))

ben malatyaliyim canim esim elazigli ben izmirde esim ankarada dogmusuz.. simdi almanyada yasiyoruz . izinlerde izmire cesmeye gideriz. sen aslen nerelisin?

ben malatyaliyim canim esim elazigli ben izmirde esim ankarada dogmusuz.. simdi almanyada yasiyoruz . izinlerde izmire cesmeye gideriz. sen aslen nerelisin?

şimdii taaa evveliyatına gidecek olursak kaydirigubbakcemile3 çokkk eski köklerim baba tarafım konya karamandan anne tarafımda kayseriden nevşehir sularına gelmişler ...
ben doğma büyüme nevşehirliyim yani yerlisiyim bizde öyle derler hatta yellisim ...

ben seni nevsehirde gurbette saniyordum seker... demek yerlisisin nevsehirin. hic yolunuz düsmezmi izmire yada yakin bir taraflara

ızmirde amcamın kızları var onlarda doğma büyüme izmirdeler ancak çok sıkı bağlarımız yok .
manisa salihlide kızkardeşim çalışıyor haziran sonu yada ağustos sonu gitmeyi planlıyoruz onun yanına

basiniz sagolsun ballim. allah size uzun ömürler versin
amin reyhan abla sağolasın rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah
evet mehalim haklisin canim. bugün cok gec kaldim asagidaydim elim gitmedi buraya. inanacakmisin bilmem icimde bir kiriklik var. sanki biri beni direk bilerek isteyerek kirmis. anlatmasi zor ama bilmem öyle hissediyorum iste
ben anlıyorum reyhan ablacığım seni ama sen ablamızsın büyüğümüzsün sende böyle yaparsan biz napalım dimi?

cedric ben de ingilterede kaldım 6 ay, gerçekten ördekler falan hep kafaları ile pişirilip asılır insanın yiyesi gelmez, zaten kesimleri farklı, müslümanlarınki gibi değil, kermızı ette de aynısı. Müslüman kesim yapan yerler de hintliler ve pakistanlılar hijyenden o kadar yoksunlar ki, 6 ay hiç et yemedim. 60 kilo gitmiştim, geldiğimde 52 kiloydum ve halsizlik vs şikayetlerle döndüm sınırda kansızlık çıktı. İnsan memleketinden uzak zor oluyor. Allah kavuştrsun.

Honebaby umarım gebeliğin iyi gidiyordur.QUOTE]

sağol canım yarın doktora gideceğiz doktor söyleyecek nasıl gittiğini bebeğin nasıl olduğunu bel ağrısından başka bir şikayetim yok allaha şükür:CüvCüv:
bende yurt dışında tatil yapmak isterim ama yaşamak zor adapte olmak uzun zaman ister helede türkiyede doğmuşsan dimi reyhan abla ?

sen nasilsin mehalim güzelim birtanem.. ay cok özledim sizi ya.
ballim sen nasilsin agrin sizin yok degilmi canim aman iyi bak bebise
ohh sızlanacak birilerini buldum nihayet:roflol:
reyhan abla belim çok ağrıyor yaa hani sancılı adet olursunda belin kopacak gibi ağrır ya özellikle akşamları daha çok ağrıyor senin kız da da oldumu böyle bel ağrısı?:uhm:

Bu arada başın sağolsun honebaby.
allah razı olsun canım allah sizlere hayırlı uzun ömür versin

şimdii taaa evveliyatına gidecek olursak kaydirigubbakcemile3 çokkk eski köklerim baba tarafım konya karamandan anne tarafımda kayseriden nevşehir sularına gelmişler ...
ben doğma büyüme nevşehirliyim yani yerlisiyim bizde öyle derler hatta yellisim ...
mehalim kız ben bayılırım nevşehirlilere delikafaduldenbenim çok tanıdığım var nevşehirli ürgüplü konuşmalarına hastayım şivelerine çok da gideriz ürgübe halkı çok dürüst olur ürgübün yani benim tanıdıklarım hep öylelerdi yaza gelirsem oralara görüşürüz belki ha?

Back