Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol ablacığım sağol canım benim
demek senin kızın ki de oğlan allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğini
ben bel ağrısına razıyım yeterki bebeğim bana tutunsun düşmesin sağlıkla doğsun da sadece korkuyorum birşey olacak diye belim ağrıdığı zaman neyse yarın doktor ne diyecek bakalım :uhm:
zenancığım geçmişi okuyor herhalde soruma cevap yazar bir ara
mehalimde pc nin başında uyuyamı kaldı ne?kaydirigubbakcemile3
bende yavaş yavaş çıkayım sabah erken kalkacağım
hadi öptüm hepinizi

iyi geceler balli. bak canim söyle düsün erkek cocuklar anneye cok düskün oluyor. kesinlikle birakmaz bebegin seni. güzel allahim sanada kizimada tüm bebek bekliyenlerede istiyenlerede saglikla hayirlisiyla bebeklerini kucaklarina almayi nasibetsin.

balim cikiyomusun iyi geceler bitanem kendine iyi bak guzel seyler dusun canim allahtan herseyin hayirlisini iste canim reyhan ablamin dediiklerine aynen katiliyorum amiin diyorum

merhaba arkadaslar...nasilsiniz..?
bakiyorum da beni soran yok... basima neler geldi,bir ziyaretci mesaji bile gelmedi sizden...
kk karisti,bazi uyeler sadece benim topic ime gelip basima ne gelmis diye bakiyor hergun...
ama takim arkadaslarimdan ses yok...
kirginim size (emel haric)
canim benim ben senin en son su mesajini hatirliyom moralim cok bozuk fazla gelemiyom takima diye nasilda atlamisim:uhm: canim coook ozur dilerim:1hug: hadi butun arkadaslar calisiyo ya be evdeyim arada hep ugrar mesajlara hep cevap yazarim cevap yazmadigim mesaj azdir aslinda nasil atlamisim seninkini korlugum tuttu demekki neyse insan boyle gunlerde destek bekliyo tabiii anliyorum seniii ama yalniz degilsin canim uzulme erkekleri anlamak cok zor oluyo bazen onlarda kadinlar icin ayni seyi soyluyolar aslinda ama onlarin tek yapabildikleri sey zaten bu acizlik aslinda bu cunku konusma ve anlama ozurlu oluyolar bazen ve bu yola basvuruyolar
sen salma kendini guclu ol allah buyuk her uzuntunun her sikintinin arkasi mutluluktur kimbilir ne guzel gunler vardir onunde de onceden bunlarla sinaniyosundur bosver arkadasim yola devam hayat guzel yasamak gerek zaman akmadan gec kalmadan demiia.s.

anam şu günlerde herkes ilgi bekliyor çoluğa çocuğa kalmayacak bişi naniknanik honey bebek bekliyo alınganlaştı hassaslaştısenağlama sen öle Şeniz
kallisim yaa guldurdun beniii deli sende ilgiden bol ne var dagit gulum cekinme sendeki ilgi kk nin sulalesine yeter bende pesindeyim unutmaa:delphin:

diyete ben de devam ediyorum ama ben yavaş kilo vericem heralde.vücut bu kiloda kalmak isteyebilir.senelerce bu kilolardaydım çünkü.
bakalım bu savaşı kim kazanacak.
uzun zaman sonra beni görenlerin şaşkın bakışları nasıl da mutlu ediyor beni.
ne olmuş sana diyorlar.emeklerimizin karşılığını böyle almak herşeye değer doğrusu.
yeni aldığım kıyafetler de fena durmadı.en azından bu yaz biraz daha rahat edicem kıyafet konusunda.
maviler pembeler aldım.önceden cesaret edemezdim.
beni kıyafetlerde zorlayan kısım göğüs kısmı malesef.bu faktörledn dolayı istesem de bazı şeyleri giyemiyorum.işyerinde de uygun olmuyo.aman herneyse bu kadarı da yeter bana.
ay ay zayiflamista farkedilir olmus benim arkadisim cicilerde almis kendine gule gule giy caniiim eskimeden onlarida giyeme insallah onlarda bol gelsin sana dal gibi olalimda 38 40 lardan sasmayalim insallah kaydirigubbakcemile3 dua mi ettim bedduami belli digil vallasırnaşık şey
umutum ayni sikini bendede var canim gogus kismi heryer inceliyo gousler oylee duruyolar yaa sinir bisiy demii

, 6 ay hiç et yemedim. 60 kilo gitmiştim, geldiğimde 52 kiloydum ?
topluca tatilemi gitsekki yaaa rejim rejim bikkinlik geldi beh

ben almanyaya zor alistim balli ama simdi tam alistim yani nasil desem 18 yil tr de 38 yil almanyada yasadim.. trye gitsem burayi özlüyorum buradaykende tryi özlüyorum. yani ikiye bölünmüs gibiyim. tarifi zor. ama memleketimi cok seviyorum :
ayyy reyhan ablayaa bende cok zor alistim sorma bide hic koyden disari cikmamisim yaa aileden hic ayrilmamisimyaa cook zor valla coook zormusallah saglik verdikten sonra gurbet de dayaniliyo napalim yazimiz buymus hic aklimda yokken birden fransaya geldim guzel yonleride vaaar zooor yonleride vaar aci tatli yasiyoz iste demii

Seni çekiştiriyoduk:jeyyar: gelsede şu zenan saçını pürçeğini yolsak diyordukk kaydirigubbakcemile3

ne yapalım şekerim ordan burdan annemle konuşuyorduk takımın şöyle az havası değişsin yaa değil mi kaç haftadır toparlamaya çalışıyoruz artık dağılsın kara bulutlar üstümüzden ..

ayy kallis de olsaydı şimdi keşke tühhhhsenağlama
degissin mehalim degissin artik haftaya diye diye yorulduk ayol eski ciftcinin hikayesi icimizde 40 tane haftaya vardir ultrasona girsek bu hikayeyi bilirmisniz bilmem
umut dunyasi iste ne yaparsin yalniz bu kilolarin cok gidecegi haftaya cumaa ne zaman gelcek bilemedim delikafadulden ben yahuu:hooray: su kupayi kapamadik birturlu en iyisi bu haftada boyle gecsinde haftayaalalim artikim olurmu 5. takim nedersiniz :sm_cool:

Günaydın benim güzel takımım :1hug:
Ne hoş sohbet etmişsiniz akşam yine gülümseyerek okudum..
Honeyim bencede güven reyhan ablamın dediğine.. Amannn iyiki oğlum olmamış bel ağrısı çekilirmi yaşutarafagitti Ben hiç oğlan istemedim biliyormusunuz, allahta gönlüme göre verdi.. Abim annemi ve babamı çok üzdüğü için allahım ne olur oğlan evlat verme bana demiştim çok yalvarmıştım.. ben kızlarım olduğu için çok mutluyum allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...
cedricimde evine taşınsın gelecek yılada onun için yorumlar yaparız inşallah.:Saruboceq:

Reyhan ablam biraz toparladın gibi geldi mesajlardan sanki.. biz seni böyle görmeye alışık değiliz ablacım, senin üzüldüğünü düşündükçe bizde çok üzülüyoruz unutma bunu:teselli:
tatil olmasınada çok sevindim seni daha fazla görebileceğiz demekki delikafadulden

degissin mehalim degissin artik haftaya diye diye yorulduk ayol eski ciftcinin hikayesi icimizde 40 tane haftaya vardir ultrasona girsek bu hikayeyi bilirmisniz bilmem
umut dunyasi iste ne yaparsin yalniz bu kilolarin cok gidecegi haftaya cumaa ne zaman gelcek bilemedim delikafadulden ben yahuu:hooray: su kupayi kapamadik birturlu en iyisi bu haftada boyle gecsinde haftayaalalim artikim olurmu 5. takim nedersiniz :sm_cool:
zenancım aynen öyle şeker.. haftaya haftaya diye diye dilimide tüy bitti ama şu yağlar gitmedi ama biz sabırsız davranıyoruz geçirdiğimiz zamana baksanıza ne çok yağ attık üzerimizden ama söyleyeyim yine bir analiz mevsimi yaklaşıyor takımımız canlanırsa iyi olacak bu analizdende sağ salim yara almadan kurtulursak büyük ödülü hakederizlülülülülülü büyük ödül ne? bilmiyorum :dance:

Aslında çikolatanın morali bozuk olmasa daha sık gelse, spotie iyi katılıyor ama kızcağıza kimse denk gelmiyor, ay bir arkadaşımız daha vardı onun adı neydi a-a-aaaaa unuttum .. bijomda yakında daha çok alışıt takımdakilere daha sık paylaşım olur güzel olur olacak inşallah.. bir kişi daha almalıyız eksik olmayalım...

ama söyleyeyim ben tartılmaktan korksamda cumadan beri tartılmadım yani evet korksamda böyle bir farkedilirlik oldu üzerimde sanki spora giderken giydiğim eşofmanım bile bollaştı üzerimde :smiley-cool: ay işallah farketmişimdir...

cedricim günaydın:1hug:a.s. seni böyle erken erken görmek her gün ne hoş.. mesajımı yazdım hemen aşağı bakıyorum sırnaşık şey gözlerim arar oldu.. eşinle görüşebildinmi iyimiymiş sağ salim gitti inşallah :Saruboceq:

mesajını aldım şeker ben msnden ama şöyle düşünüyorum.. bir kaç fikir daha gelse hani toplu olarak mesaj filan atılır gibi.. bir arkadaşımızda okulunda konser vs düzenleyecekmiş Mizginin ameliyat masrafıda galiba aşağı çekilyormuş kesin cevap gelince söylerim ben size... ve o biletlerden hepinize satacağız :utangac: yani bende dahil.. konsere gitmesekte bilet alacağız değilmi :teytey: bir canın karşılığı olarak para konuşmaktan utanç duyuyorum çünkü...

evet mehalim haklisin canim. bugün cok gec kaldim asagidaydim elim gitmedi buraya. inanacakmisin bilmem icimde bir kiriklik var. sanki biri beni direk bilerek isteyerek kirmis. anlatmasi zor ama bilmem öyle hissediyorum iste
ablam aynı kırılganlık bendede var.ıcımden bısey kopdu gıttı.adına guven dıyolar ama bılmıyorum yerıne gelır mı yıne.dun sana sarılmak ıstedıgımde bunlar vardı aklımda.reyhan ablam gelsın hadı toparlanın desın ıstedım napıym destegıne ıhtıyacım ıhtıyacımız var
cedric ben de ingilterede kaldım 6 ay, gerçekten ördekler falan hep kafaları ile pişirilip asılır insanın yiyesi gelmez, zaten kesimleri farklı, müslümanlarınki gibi değil, kermızı ette de aynısı. Müslüman kesim yapan yerler de hintliler ve pakistanlılar hijyenden o kadar yoksunlar ki, 6 ay hiç et yemedim. 60 kilo gitmiştim, geldiğimde 52 kiloydum ve halsizlik vs şikayetlerle döndüm sınırda kansızlık çıktı. İnsan memleketinden uzak zor oluyor. Allah kavuştrsun.
canım avrupa da ısler daha kolay bence helal kesım yapan pısıren yerler daha cok.ıng ye gıtmedım ama avrupa ya bı kaz kez ve amerıka ya gıttım gıcde ac kalmadım .kılomdan da bellı oldugu uzere.her turlu degısık tadı ve denız urununu cok severım denız boceklerıne bayılırım.yanı benım ac kalmam ımkansız.esımı kandırmaya calısıyorum.çin e gıdelım dıye .cinlıler yılan cekırge vs yıyor onları mıgdem tabıkı almaz ama .saol canım umarım saglıkla gerı gelır esım
Allah kavuştursun canım.eşin gelene kadar eminim biraz daha zayıflayacaksın
saol umutcugum.ıns esım cok zayıflamazda.daha kac kılo oldugumu esıme soylemedım.baslangıc kılomu bılıyor tabı 99 olunca soylıycem.bu arada aldıklarını gule gule gıyım umut cugum.bahar kıyafetlerıne de geldı yanı ne guzel.ben hala temel bıkac parca dısında bısey almıyorum nasıl olsa bol gelıcek:Saruboceq:

tanıyan herkes sen nevşehirin yerlisi olamazsın derler .çünkü nevşehirli gibi değilimdir daha açık fikirli ne

bileyim daha farklıyım Nevşehiri sevmiyor muyum hayır seviyorum ama seçme şansım olsa kesinlikle

sahil bölgesini seçerdim. emeklilik için yani ilerde tek bir hayalim var sahilde bir yere yerleşmek ve orda

denize bakarak yaşlanmak her ne kadar bozkın kucağında doğmuş olsamda tam bir denz hayaranı hastasıyımdır...
mehalım dedıgım gıbı bende nevsehır e yakın kucuk bır yerde dogdum buyudum.oranın yerlısıydık.bılınen bır aıleydık.aynı sokakdan ıkı kez bıle gecmezdık.asla dısarda oynamadım.okul arkadasım bıle olsa bı erkek arkadasımla sokaklarda konusmadım.kız basıma dıye bı pastaneye cafeye sınemaya gıtmedım.pantulon gıymedım.asla okul gezılerıne gonderılmedım.bısıklete bınmedım.bu lısteyı o kadar uzatabılırımkı.16 yasında tasındık senın dedıgın gıbı sahıl kenarına.kucuk kardesım burada buyudu.ozgurluklerı tattı.bızler aıleye haber verılerek ıstedıgımız kadar dısarıda kalabılecegımızı mahalle baskısının degıl aılemızın bıze olan guvenının bızı korudugunu ogrendık.annem kız cocugu ıle erkek cocugunun farkı olmadıgını ıyı yetısdırılen kızların erkek cocuklardan daha mert ve aıleye duskun oldugunu anladı.kısacası bız bagnazlıklardan yobazlıklardan kurtulduk.sımdı nerelı oldugumu dostlarım dısında kımse bılmez.dogdugum sehrede pek gıtmek ıstemem.sevıyorum antalaya yı.kardesım dun abla havada portakal cıcegı kokuyo dedı tel de.atlayıp gıtmek ıstedım.oyle guzel olukı oralarda bahar.gercı ben emeklı olunca karadenıze gıtmek ıstıyorum.suların sırıl sırıl akdıgı bır dere kenarında mutevazı bı ahsap evde oturmak mısır falan ekıp bıcmek ıstıyorum.esım bıde ınek alırız dıyo ama ınegı kım sagıcak noktasına gelınce hayalımızı erteleme kararı alıyoruzdelikafaduldenkımbılır o zamana belkı teknolojı ılerler sensorle falan sagılır hayvanlar-tatlicadiarzu-
umutum ayni sikini bendede var canim gogus kismi heryer inceliyo gousler oylee duruyolar yaa sinir bisiy demii

t:

zenan cıgım umut tugba ozay ın cd sı goguslerı acayıp kucultuyomus bendenemedım ama asıdenız var 8 grupda galıba o soylemısdı bı deneyın ıstersenız:utangac:

cedricim günaydın:1hug:a.s. seni böyle erken erken görmek her gün ne hoş.. mesajımı yazdım hemen aşağı bakıyorum sırnaşık şey gözlerim arar oldu.. eşinle görüşebildinmi iyimiymiş sağ salim gitti inşallah :Saruboceq:

mesajını aldım şeker ben msnden ama şöyle düşünüyorum.. bir kaç fikir daha gelse hani toplu olarak mesaj filan atılır gibi.. bir arkadaşımızda okulunda konser vs düzenleyecekmiş Mizginin ameliyat masrafıda galiba aşağı çekilyormuş kesin cevap gelince söylerim ben size... ve o biletlerden hepinize satacağız :utangac: yani bende dahil.. konsere gitmesekte bilet alacağız değilmi :teytey: bir canın karşılığı olarak para konuşmaktan utanç duyuyorum çünkü...

gunaydın kallıste cıgım.sabahları kahvemı ıcerken okumak keyfım yerındeyken yorum yapmak cok hosuma gıdıyor bıde senden ılk gunaydını almak tabı:jeyyar:esım sagsalım varmıs bugun konusmadık henuz epey saat varkı var.canım dun o kadar canım sıkıldıkı.yarısmacı olmus bı kızın abısı konusdugumuz.ya ne olur studyoya gıtsenız rıca etsenız zormu.dedıgı ınt den msj bırakın sankı ben bılmıyorum msj bırakmayı.bıde utanmadan cok duyarlı bı ınsan mutlaka ılgılenır demezmı.bırazda sız duyarlı olsanız dedım ıcımden.ben elımden ne gelırse yaparım canım aslında bu kadar uyesu olan bır forum ıcın buyuk bır para degıl ama bu ısler gonulluluk olmazsa olmuyor.bızımde haftaya kermesımız varmıs yenı haberım oldu.yapcaz bıseyler haftaya yıne yogun olabılırım ama bılmıyorum

ben elımden ne gelırse yaparım canım aslında bu kadar uyesu olan bır forum ıcın buyuk bır para degıl ama bu ısler gonulluluk olmazsa olmuyor.bızımde haftaya kermesımız varmıs yenı haberım oldu.yapcaz bıseyler haftaya yıne yogun olabılırım ama bılmıyorum
benimde çok ama çok hoşuma gidiyor sizinle olmak:teselli: her şeye rağmen sevginize sığınmak anlayışınızdan güç almak :1hug:
a-a-a-aaa ne için kermes merak ettim şimdi...

birazdan spora gideceğim kendimi çok hafif hissediyorum spordada artık yorulmamaya başladım hocada demişti 2 ayda ancak alışırsın zorlama kendini diye.. öğlen döneceğim şimdiden yazayım dedim..

sporticim hoşgeldin günaydın şekerciğim anlat nasıl hissediyorsun kendini diyet miyet filan adapte olabildinmiŞeniz

selam takımcım nasılsınız bakalım

havalar düzelmeye başladı artık rahat rahat yürüyüş yapabilicem. pazartesinden itibaren sistemli olarak başlamayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile4

hic bir hafta boyunca aynı liste diyeti yaptınız mı? merak ettim :1rolleyes:

selam tum takimima simdi cocuklarin yemege gelme vakti yaklasti azicik ugradim gecmisi okudum bende her gun heyecanla geliyorum buraya kizlar bende zevkle okuyorum paylasimlarimizi ne bileyim bisiy var insana huzur veriyo biyerlerde beni dusunen benimle ilgili bir iki satir bisiyler yazan birilerinin olmasiii gercekten coook guzel aklim hep burda oluyo bazen kendi kendime gulumsuyorum yazdigimiz guzel seyleri dusunerek iyiki var burasi yaaa
cedric cim senide allah kavustursun demeyi unuttum canim cabuk kavusun insallah soyledigin cd yi 8. takima ziyaret edip sorayim arkadasa ogleden sonra
kallisim hani sen kilomda dusme olmasa bile inceldigimi hissediyom diyordunya bugun bende hissediyorum bunu cunku cok sik giymedigim bir kumas pantolan var siyah tabii gecen gunlerde boyle belime sika sika giyiyodum hatta kemeri vardi onu cikarmistim cunku en son deligine bile girmiyodu okadar sikiydi yani evde ne olsa giyerimde okula giderken azcik duzgun giyineyim diye sabah onu cikardim denedim kemeriylen cok rahat giydim dizden yukarisi sariyodu biraz bacagima simdi cok rahat tenime fazla yapismiyo nasil anlattiysam siz anlarsiniz iste sevindim bir ciglik tabii hemen tartiya ama hic ayni kilom dedim kallisimde soyluyodu kilo gitmesede inceliyoruz diyodu hakliymis dedimm ayyy gec kaldim ciktim ben sonra gelirim yine optum hadiii

Back