- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #5.841
mehalim versin canim ben cok beceremiyorum oyle isleriben anca yazarimda yazarim kimseye faydam yok benim
kesinlikle annem bir haftadan fazla yapılmaz.tamam tatli dillim. birlikte deneriz sonrada yazariz. uzun süre yapilmaz yalniz. simdilik bir hafta deyip noktaliyalim tamammi bebegim?
yaaa reyhan ablam ben yarisma sonuc listesinde akrep arkadasimizin kilosunu gordum omu yoksa bende dun gece gordum
reyhan ablam bende ingilizce olarak yanlış yazmışım bir adet satış var demiştim ya ebayda.. sonra doğruyu yazdınca bir sürü çıktı paketi poşeti kilosu herşey var... bence biraz bekleyelim.. cedricin eşi belki getirebilirmiş yazmış bana msnden :) olmazsa düşünelim sonra.. ben önce kobay olayım bana bişi olmazsa siz kullanırsınızkallisim o wu-long cayi ebayde var ama tiklayinca ingilizce bir sayfa aciliyor. 500 grlik paketleri 27 euro ve 6 euro paket ücreti var. bu ürün cinden gönderiliyormus. birde gümrük vergisi üzerine gelirmi bilmiyorum kizlara okutmam lazim önce benim ingilizcem cok kisitli
hehe en sonunda merakın gittimi ablam iyi çok şükür..güzel taktik zenanim insallah iyi sonuc alirsin..
kallisim hosgeldin hayatim.. nihayet merakimi giderdi mehalim. hay allah razi olsunya catlamak üzereydim
iyi geceler cikolata. allah rahatlik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?