Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam tatli dillim. birlikte deneriz sonrada yazariz. uzun süre yapilmaz yalniz. simdilik bir hafta deyip noktaliyalim tamammi bebegim?

cukulatam asla moralini bozma kilolar gitmiycek gitmiyo diye hepimiz takiliyoz bazen germe kendini spor yapiyomusun canimvaktin varmi yani

yaaa reyhan ablam ben yarisma sonuc listesinde akrep arkadasimizin kilosunu gordum omu yoksa bende dun gece gordum

tamam tatli dillim. birlikte deneriz sonrada yazariz. uzun süre yapilmaz yalniz. simdilik bir hafta deyip noktaliyalim tamammi bebegim?
kesinlikle annem bir haftadan fazla yapılmaz.
yaaa reyhan ablam ben yarisma sonuc listesinde akrep arkadasimizin kilosunu gordum omu yoksa bende dun gece gordum

bu konuyu ikinizide özelden yazayım canlarım.

mesaj atınca çıkıcam eşim hadi hadi deyip duruyor:)) şimdilik hoşçakalın öpüldünüz

ben gecen hafta dr un dedigini yaptim bir hafta serbest ama az iki hafta normal emelin bize hazirladigi listeyi uygulayacam bakalim durum nasil olcak hatta cumartesi pazar kucuk kacamaklar yaptim kilo alma durumu olmadi

iyi akşamlarr.. ben çok sancılandım regl başlasa başlasa diyordum başladı, dinlendim biraz gelemedim bu yüzden.. eşimde yoldaymış o gelene dek bakayım didim... bir taraftanda geçmişi okuyayım....

verdıgınız linki okudum sekerler(yani bazilarini) en kisa zamanda ben de oraya yazacagim insallah...
ama simdi uykum geldi...
hepinizi cok opuyorum...yarin gorusmek uzere..hoscakalin

güzel taktik zenanim insallah iyi sonuc alirsin..
kallisim hosgeldin hayatim.. nihayet merakimi giderdi mehalim. hay allah razi olsunya catlamak üzereydim
iyi geceler cikolata. allah rahatlik versin

kallisim o wu-long cayi ebayde var ama tiklayinca ingilizce bir sayfa aciliyor. 500 grlik paketleri 27 euro ve 6 euro paket ücreti var. bu ürün cinden gönderiliyormus. birde gümrük vergisi üzerine gelirmi bilmiyorum kizlara okutmam lazim önce benim ingilizcem cok kisitli
reyhan ablam bende ingilizce olarak yanlış yazmışım bir adet satış var demiştim ya ebayda.. sonra doğruyu yazdınca bir sürü çıktı paketi poşeti kilosu herşey var... bence biraz bekleyelim.. cedricin eşi belki getirebilirmiş yazmış bana msnden :) olmazsa düşünelim sonra.. ben önce kobay olayım bana bişi olmazsa siz kullanırsınız :utangac: sebep olmayayım birde...

güzel taktik zenanim insallah iyi sonuc alirsin..
kallisim hosgeldin hayatim.. nihayet merakimi giderdi mehalim. hay allah razi olsunya catlamak üzereydim
iyi geceler cikolata. allah rahatlik versin
hehe en sonunda merakın gittimi ablam iyi çok şükür..

ben biraz okudum cok iyi bir caymis kallisim. kanser önleyici etkileri kemik dis cilt tirnaklara etkisi. ve anti oksidan etkisi varmis. paketli yani posetli olanlar pahali ama bizim caylar gibi yarim kiloluk olanlarin fiyati uygun. tamam bekliyelim bakalim belki cedricin esi getirebilir insallahhhhhhhh:Saruboceq:
heeeeeeeeyaa kallisim artik rahatladim . bu gece rahat uyuyacagim kismetse:lepi:

reyhan ablacim bende dun gece geziniyodum butun basliklara baka baka sonra diyet deneyimlerimiz diye biryer var orda benim denedigim bir diyet var cahilken denedigim diyim 7 gunde 7 kilo diye bir diyet bende oraya bu diyetin zararli oldugunu soyledim kizlara cunku ben denedim cok kotu bir diyet ondan saglikli beslenmeyi ogrencem baska yolu yok bide o arkadasida gordum orda oda deniyodu bu diyeti

Back