- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neymiş neymiş kaç liraymış niye aklına yatmadı ki
ben de adliyeye gidip döndüm yağmur var ama ben çok ıslanmadım şükür
psikoloğun raporu hala gelmemiş sadece 3 gün kaldı ama ben meraktayım nolcak diye
merhaba canım arkadaşlarım
nasılsınız?benim canım sıkkın çünkü doktor kalkmayacaksın yatacaksın dedi düşük riskim
kallıste canım cın de nerde satılıyo adres yada ınt adresı varmı elınde canım ya.bulması kolaylasır cunku.emel canım power plate haftada 3 gun 200 5 gun 300 mus aylık.ama benım oturdugum semtde .ben bıde caddede fıyat sorcam cunku adım basına var ve rekabetden dolayı fıyatlar daha dusuk olabılıyor.kallıste ıse yarıyomuymus bu.sanatcılar kullanıyo dıye bılıyorum.tabı ısteyen aletı evıne de alabılıyomus ama.bunu alırsam adam benı verır yerıne yenı bı hatun alırkı daha ucuza mal olurdelikafadulden
merhaba,
arkadaşlar ne zamandır giremedim siteye, bizim şirkette sistem çöktü hayat durdu,
daha yeni geldi , iş güç birikti ama iki arada bir derede bir bakıyım istedim.
keyifler yerindedir inşallah
allahını seversen doktor ne diyorsa yap honeyim bak ne hallerde buldun bebeği yalvarım sonra ah vah tüh demek çare etmez kıpırdama bile ye bacım ne olacak sağlıklı olda kilo al veririsin sonra allahın izniylemerhaba canım arkadaşlarım
nasılsınız?benim canım sıkkın çünkü doktor kalkmayacaksın yatacaksın dedi düşük riskim varmış bende kaç gündür evden dışarı adım atmadım hareketlerimde bile hızlı olsam eşim bana kızıyor yavaş hareket et diye onca zorlukla verdiğim kilolarıda yata yata geri alıyorum büyük bir hızla yediklerime dikkat edeyim diyorum ama yemekle birlikte ekmek yemezsem midem bulanıyor varmı bir fikri olan yaaaa???
rica ederim canım çok düşündüm nasıl ifade edeyim diye saolsun püsküt fikir verdi bana yazdıklarıyla:).canım senı tebrık ederım dosdogru dusunduklerını soyledıgın ıcın.cunku oyle kıvıranları gordumku bu bahıs uzerıne.sasmamak lazım dıyıpde sonra uzuldugunu soylıyenler .yuregıne saglık arkadasım.burası yerı degıl belkı ama ıcımden geldı
canım ben linki bulup atarım sana msnden ama şimdi çıkıyorum birazdan yaparım akşama bakabilirsen..
power platei 7. takımdan juliet gitmişti galiba ben bilemiyorumki denemediğim bir o kalsın :1rolleyes: sorarız juliye..
amanin benim koca aradı mesaiye kalacakmış çıkıp kızları doyurup sonra geleyim.
iyiaksamlar takimcigim :)
bugun yediklerimi yazmak istiyorum...
sabah : biraz peynir,2 ince dilim kepekli ekmek,dom-sal , 3 zeytin.sekersiz cay
ara: kayisili k-bar
ogle : haslanmis karnibahar (sarmisakli yogurtla),haslanmis makarna(1 kucuk tabak) bol salata
ara : 2 galeta,yarim armut,1 kucuk kase cilek
aksam : yesil mercimek katilmis salata,2 dilim ekmek ile (henuz yemedim,yiyecegim)
ara : 2 galeta (kepekli) biraz yogurt
bu arada 5 i bir arada ictim,2 fincan...elimden geldigince de su iciyorum...nasilim ?
canım gayet guzel yemısın ama proteının eksık kalmıs sandım ama mercımegı farkettım sımdı.ya bu arada ben sana hosgeldın dedım mı kusura bakma bıraz leylayım da-tatlicadiarzu-aramıza hosheldına.s.