Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aah kallisim gelmis gitmis efeyi yatirmaya gitmistim gecmis olsun kallisim sicak tut kendini 2 aydir benimde reglim sancili oldu havalardan heralde yaa ama iyi olmusgeldigi hafifliyceksin iste ne guzel

anladim zenancigim. aslinda sok diyetler hem sagliksiz hemde ters etki yapiyor.
canim ben cikiyorum zenan iyi geceler canim benim öpüyorum seni

ablacim yatirdim geldim kalkti gene kucuk adam cikmak zorundayiiim coook opuyorum senide yalniz birakmis olcam amaa kusura bakma iyi geceler ablacigim

gece kuşunuz geldiii:CüvCüv:
ayy kimseler kalmamış canım sıkkın diye yazmıştım ama bana da mehalimle zenandan başka pek kimse cevap vermiyor artık zaten neyse bari bende onlara cevap yazayım da gideyim
merhaba canım hg ve gitmişin güle güle:))

allahını seversen doktor ne diyorsa yap honeyim bak ne hallerde buldun bebeği yalvarım sonra ah vah tüh demek çare etmez kıpırdama bile ye bacım ne olacak sağlıklı olda kilo al veririsin sonra allahın izniyle

ayy be kallis bişeyide bilme be yahu şu diyet bölümündeki herkesin günlüğünü senmi tutuyosun yaa şu şunu yaptı o bunu yaptıı:)) muhtar gibi mübarekkaydirigubbakcemile3

sağol mehalim buraya mesaj yazdıktan sonra çok rahatsızlandım kasıklarımda belimde çok şiddetli ağrılar oldu kıvrandım yani ama şuanda iyiyim çok şükür kiloları da alacaz artık çaresi yok maalesef

emel cikiyo diye once emele cevap yazdim honeyim aman diyim canim kiloyu falan dusunme bebisi dusun canim yat nolcak sanki eger ev isi icin kendini sikiyosan anneni cagir azicik o halletsin canim esinde kiziyomus bak demek cok kipirdaniyosun yapma noolur guzel seyler dusun bebisle ne oyunlar oynuycaksin o zaten seni zor oturtur dunyaya gelince zayiflarsin canim kilolari dusunme saglikli beslen sen diger arkadaslar hepinizi coook opuyom size bisiy yazmadim cunku acil cikiyom efe bahceden agliyarak geldi ablalar ilgilenmediler onla baya bi sinirlenmise benziyo gelcem yine ay cenem dustu cikamiyom habire yaziyooom ciiiktim artik hadi ayy

canım zenancığım annem gelemiyor evde yatalak hastamız var kardeşim geldi 3gün izin almış sağolsun evimi temizledi yemek yapıp dolabıma koydu gitti evde yalnızım gurbetteyim kimsem yok senağlama rabbim sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsinde ben yorulmaya uykusuzluğa razıyım

hadi herkese iyi geceler

tamam canim anladim hakkaten aneden uzak olmak zor
boyle gunlerde cok istiyo insan yaninda birinin olmasini ama olmuyo bazen saglik olsun gerisi hic onemli diil moralini bozmaaa kallisimind dedigi gibi kitap oku bi ugras bul kendine oturdugun yerden yap bisiyler zaten gunler su gubu akip geciyo bol bol dua et sukret allaha gorceksin hersey cok guzel olcak canimm bide daha yeni yaa hele bir kipirdanmaya baslasin oyle mutlu olcaksinki gorceksin allah saglikla kucagina almayi nasiip etsin baliim tum anne adaylarina insallah hayirli saglikli evlatlar nasiip etsin canim hadi opouyom goccaman hemdeŞeniz

tamam canim anladim hakkaten aneden uzak olmak zor
boyle gunlerde cok istiyo insan yaninda birinin olmasini ama olmuyo bazen saglik olsun gerisi hic onemli diil moralini bozmaaa kallisimind dedigi gibi kitap oku bi ugras bul kendine oturdugun yerden yap bisiyler zaten gunler su gubu akip geciyo bol bol dua et sukret allaha gorceksin hersey cok guzel olcak canimm bide daha yeni yaa hele bir kipirdanmaya baslasin oyle mutlu olcaksinki gorceksin allah saglikla kucagina almayi nasiip etsin baliim tum anne adaylarina insallah hayirli saglikli evlatlar nasiip etsin canim hadi opouyom goccaman hemdeŞeniz

allah iyiliğini versin canım arkadaşım yaaa gece gece duygulandım yazdıklarını okuyunca burda iki gözüm iki çeşme ağlıyom çok başım ağrıyor ben yatıyorum bitanem allah razı olsun dileklerin için güzel yüreğin için
ben seni çok seviyorumŞeniz

allah iyiliğini versin canım arkadaşım yaaa gece gece duygulandım yazdıklarını okuyunca burda iki gözüm iki çeşme ağlıyom çok başım ağrıyor ben yatıyorum bitanem allah razı olsun dileklerin için güzel yüreğin için
ben seni çok seviyorumŞeniz

Belki yazan oluyordurda sen görmüyorsundur olamazmı...yerimseniben
Çok hassaslaştın şu günlerde buradaki kelimelerindende belli oluyor yalnızlık ve anlaşılamama psikolojiside eklenmiş buna daha kötü olmuş... Hehehehee prof. kallistodan yorumlar dinliyorsunuz sositososito
Canım eşinle konuşmayı dene, hissettiklerini sızlanmadan anlatmaya çalış sızlandığın şikayet ettiğin takdirde kaçıyorlar bunu aklının köşesine tut çünkü korkuyorlar..Bak bir çoğumuzun annesi kardeşi yok bir çoğumuzunki uzakta yani elimizi uzatsak tutarız diyemiyoruz hiç birimiz.. Çok zaman olur normal hayatıma devam ederim, bir anda bir şey olur mesela eşim derki benim kendi annem için ahhrahmetli şuna ne kızardı yada babam olsaydı şuna şöyle müdahale ederdi der.... bir an bakarsın kahve içip sohbet ederken gizli gizli akan yaşlarıma engel olamam.. İnsan tüm yaşadıklarında destek görmek istiyor sevdiklerini yanında hissetmek, ben senin yanındayım seni seviyorum duygusunu tatmak istiyor ama malesefki tüm isteklerimizde her zaman gerçekleşemiyor...
Sen şimdi bunlara takılıp sürekli ağlarsan kendini üzersen vücudundaki tüm organların nasıl hissediyor bu üzüntünü tahmin edermisin.. vücudun kırgın olur, halsiz olur, beyninde sürekli bir olumsuzluk düşüncesi bir doluluk... ya birde ufaklığı düşünsene o nasıl hissedecektir acaba neler düşünecektir...annem sürekli üzgün, sürekli olumsuzluk sinyalleri alıyorum hep negatifmi bu dünyaya gelmeden böyleyse dünyaya gözlerimi açtığımda nasıl pozitif bir insan olacağım diye düşünmezmi..Şu anda senin tüm hissettiklerin bebeğinin psikolojisini etkileyecektir ve doğduktan sonrada bu etkiler seni üzecek bunları düşün.. şimdi sen ona pozitif yükleme yap sonrada o sana yapacaktır inan buna, onun sıcaklığı onun kokusu hiç bir şeyde yok..
Eşin dedik geçendede behsettik. geç olgunlaşıyorlar malesef..ben size son doğumumda ve hamileliğimde neler yaşadığımı anlattım ne korkunç şeylerdi hatırlarmısın... tüm bunlara rağmen doğumu sağlıklı şekilde yapıp yarım saat içinde odamıza geçtiğimde eşimden ne duydum biliyormusun... Hastane penceresi deniz manzaralıydı, ablam bebekle ilgileniyor ben sancılarımla inleyip ağlıyorum, eşim pencereden eğilmiş dışarı bakıyor " ya-aaa bugünde ne çok tekne var lüfer var galiba tamda doğuracak günü buldun" şimdi gülermisin ağlarmısın... şu gün olsa asla böyle düşünmez biliyorum çünkü diyorum ya geç gelişiyorlar geç akıllanıyorlar bazı şeylerin sonradan farkına varıyorlar....
Geçende parmağımı kesmiştim hani neredeyse kopuyordu dikiş atılmıştı filan işte o akşam can havliyle sokağa fırladım tesadüf eşimde o gün servisle değil arabayla gitmiş işe haberim yok... tshirtim her yanım kan olmuş komşular diyorlarki biz götürelim ama ben parmağımı koptu sanıp şoka girdim taksi dedim yürüdüm yola doğru bir taksiye bindim eşimi aradım o ana dek o kadar sessizimki taksiciyle filan konuşuyorum ama eşimin sesini duydum nasıl ağlamaya başladım sesim titriyor bir türlü durumumu anlatamıyorum hıçkırıklarla boğuluyorum sadece parmağm dedim kestim dedim sonrada hastane dedim o kadar... ben gittiğimde eşim daha uzak yoldan gelmişti bile hastaneye ve yüzündeki endişe gözlerindeki korku... tüm düşüncelerini okuyabildim o an....az önce anlattığım doğum hikayesiyle bir parmağın kesilmesi bir tutulabilirmiki hayır asla derim ben... ya sen.. işte şimdi düşününce yıllar öncede bu düşünceli adamla evlenmiş olsaydım keşke diyorum... çok şeyler geçiyor insan ömründen ve her geçen olay sana bir şey kattığı gibi bir parçanıda götürüyor... her şey bir anda olamıyor yaşadıkça insanlaşıyorsun bazen yaşadıkça akıllanıyorsun yaşadıkça karşndakini anlayabiliyorsun...sende şu anda sadece bebeğine ve kendine odaklan... üzülme kimsenin seni üzmesine izin erme sende bebeğini üzmemeye gayret et... bırak eşini ilgilenmesin bugün değilse yarın aklı başına gelip anlayacaktır sen yeterki takılma bu konuya.. konuşmayı anlatmayı beceremiyorsan bir mektup yazmayı dene dök içindekileri belki daha uygun dille anlatabilirsin daha sakin daha anlayışlı bir şekilde neler beklediğini şu an nelere ihtiyacın olduğunu anlamasını sağlayabilirsin..

Ne çok yazdım yine... işe yararmı düşüncelerimi anlatmaya çalışmak istediklerimi anlatabildimmi bilemiyorum bir kaç kelimede olsa inşallah faydam olur...a.s.

günaydın kalliste,

ne güzel akşamları yoğun oluyor burası, ancak sadecen işten girebildiğim için aklım kalıyor sizde

sevgiler

günaydın takımcım geçmişi okuyup öyle yazıyım dedim ama sabahtan biri gelecek bu hafta burada çalışacak bir hanım bazı dosyalarla ilgili takip işleri yapıyor onun için vaktim az sonra görüşürüz

günaydın kızlar kaliste nekadarda güzel yazmışsın sabah sabah bi tuhaf oldu merkekler gerçekten geç olgunlaşıyor benim eşimle aramda 10 yaş var tam olgun zamanına denk geldim diyodum ama bi bakıyosun sanki 18lik delikanlı oluyor ama erkekler bi arkadaşımın annesi şunu der hep koca iyi bişey olsaydı adı gonca olurdu sinirlenince bu söz gelyor aklıma iyikende iyi goncam var diyorum nasıl bi çelişkiyse neyse öptüm hepinizi

canlarım ben uzunca süredir telefondaydım özür dileyerek sporuma doğru koşuyorum hiç mesajlara yorum yapamadım dönünce doğru burdayım.. öptüm herkesi.

emelim gorrusuruz efeyi annene selam cek canim fotolari goster ozellikle benim icin cek ulkemi coook ozledim
HEM SENıN ıÇıN HEM MıZGıN ıÇıN RESıMLıYCEM HER GıTTıĞıM YERı
turist gibi elimde makina ile dolaşıyorum zaten:roflol:

iyiaksamlar takimcigim :)
bugun yediklerimi yazmak istiyorum......nasilim ?
çikolatam bu yaşadıklarına rağmen harikasın bu da demektir ki seni hiçbir durum hedefinden alıkoyamaz bunu sadece kendin için yapmalısın ve yapacaksın zaten ben sana güveniyorum canım
tek önerim var öğleden sonra iki ara öyün yap 1,5 saat ara ile iki kerede ye bir seferde yediklerini günler uzadı tek ara yetmiyor artık

selammmmm
emelim sen adliyede calismiyormuydun ya?
ama o resim ya kordon yada fatih altayda falan olmali degilmi? zaten adliyede calisiyor olsaydin sana bizim avukati soracaktim taniyormusun diye :) adliyenin karsi tarafinda birkac avukatin bulundugu bir binada calisiyormus...
ablam ben kordonda topçu restoranın karşısında çalışıyorum adliyede değil iki avukatın yanında
sen avukatın adını ver varsa bir sorun ben ilgilenirim merak etme
ben de avukatın yanında çalıştığım için biliyorum pek güvenilir değil avukatlat özellikle senin işin onlar için küçük bir işse el elin eşşeğini türkü çağırarak arar misali yanlarında olmayan daha doğrusu kıl olmayan müvekklilin pek şansı yok avukattan yana

annem ya ilk defa diyet listesi uygulamak istiyorum bir liste buldum çok kısıtlı menüsü ama cumartesi günü başlamayı ve denemeyi düşünüyorum artık gerçekten canıma yetti 59 görmek istiyorum bakıın birde siz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5-cok-basit-haftada-3-kilo-deneyin-gorun.html

zenanım hoşgeldin canım.
haftada 1 gün bu liste 2 gün normal ve1 gün tekrar bu liste şeklinde uygulanabilir tüm hafta için metabolizmayı bozma riski var kalorisi çok az malesef
bir de regl haftası ve önceki bir hafta yapılmamalı bu tür kısıtlı kalorili diyetler

ıyıaksamlar takımcıgım,
ya bir anda karamsarlik coktu bana...sanki bu kilolar hic gitmeyecek gibi...:( hee ne dersen mehalim,annem? bana biseyler deyiverin...:bbo:
niye gitmeyecekmiş hepsi de gidecek az yiycez bol hareket edicez ve güzelleşicez inadına herşeyin inadına hem de
tamam tatli dillim. birlikte deneriz sonrada yazariz. uzun süre yapilmaz yalniz. simdilik bir hafta deyip noktaliyalim tamammi bebegim?

ablam haftalık bile yapılmaz insan bayılır bu kadar az şeyle
güzel taktik zenanim insallah iyi sonuc alirsin..
kallisim hosgeldin hayatim.. nihayet merakimi giderdi mehalim. hay allah razi olsunya catlamak üzereydim
iyi geceler cikolata. allah rahatlik versin
biri bir de benim merakımı giderse iyi olacak cumaya az kaldı şişmesin bir tarafım:roflol:

canlarım ben uzunca süredir telefondaydım özür dileyerek sporuma doğru koşuyorum hiç mesajlara yorum yapamadım dönünce doğru burdayım.. öptüm herkesi.

kallisim sana kolay gelsin öptümŞeniz

bu kadar alıntı yaptım 45 dk cevap yazdım işten güçten hepsi uçtu
bir dahaki sefere hazır olsun bari aralarını doldururum ben

şükür doldurdum boşlukları unutmadan hepsini

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba sevgili 5,takım,

sabah kepekli sandviçimi yedim,

birazdan da yemeğe çıkıcam türlü varmış birde yoğurt yerim ekmeksiz

akşama da mantar sote yiyeceğim.

Hafta arası gayet dikkatli gidiyorum ancak pazar günü ipin ucu kaçtı biraz.

birde iddiaya girdim erkek arkadaşımla, artık olabildiğince kaçamaklar yapmamam lazım

çikolata baya sıkkın canım eşi dövmüş malesef dün gece sinirlerim zıpladı iyice gerildim valla offf

Back