- Konu Sahibi Cherry Mom
- #5.861
aah kallisim gelmis gitmis efeyi yatirmaya gitmistim gecmis olsun kallisim sicak tut kendini 2 aydir benimde reglim sancili oldu havalardan heralde yaa ama iyi olmusgeldigi hafifliyceksin iste ne guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım hg ve gitmişin güle güle:))
allahını seversen doktor ne diyorsa yap honeyim bak ne hallerde buldun bebeği yalvarım sonra ah vah tüh demek çare etmez kıpırdama bile ye bacım ne olacak sağlıklı olda kilo al veririsin sonra allahın izniyle
ayy be kallis bişeyide bilme be yahu şu diyet bölümündeki herkesin günlüğünü senmi tutuyosun yaa şu şunu yaptı o bunu yaptıı:)) muhtar gibi mübarekkaydirigubbakcemile3
emel cikiyo diye once emele cevap yazdim honeyim aman diyim canim kiloyu falan dusunme bebisi dusun canim yat nolcak sanki eger ev isi icin kendini sikiyosan anneni cagir azicik o halletsin canim esinde kiziyomus bak demek cok kipirdaniyosun yapma noolur guzel seyler dusun bebisle ne oyunlar oynuycaksin o zaten seni zor oturtur dunyaya gelince zayiflarsin canim kilolari dusunme saglikli beslen sen diger arkadaslar hepinizi coook opuyom size bisiy yazmadim cunku acil cikiyom efe bahceden agliyarak geldi ablalar ilgilenmediler onla baya bi sinirlenmise benziyo gelcem yine ay cenem dustu cikamiyom habire yaziyooom ciiiktim artik hadi ayy
tamam canim anladim hakkaten aneden uzak olmak zor
boyle gunlerde cok istiyo insan yaninda birinin olmasini ama olmuyo bazen saglik olsun gerisi hic onemli diil moralini bozmaaa kallisimind dedigi gibi kitap oku bi ugras bul kendine oturdugun yerden yap bisiyler zaten gunler su gubu akip geciyo bol bol dua et sukret allaha gorceksin hersey cok guzel olcak canimm bide daha yeni yaa hele bir kipirdanmaya baslasin oyle mutlu olcaksinki gorceksin allah saglikla kucagina almayi nasiip etsin baliim tum anne adaylarina insallah hayirli saglikli evlatlar nasiip etsin canim hadi opouyom goccaman hemdeŞeniz
allah iyiliğini versin canım arkadaşım yaaa gece gece duygulandım yazdıklarını okuyunca burda iki gözüm iki çeşme ağlıyom çok başım ağrıyor ben yatıyorum bitanem allah razı olsun dileklerin için güzel yüreğin için
ben seni çok seviyorumŞeniz
HEM SENıN ıÇıN HEM MıZGıN ıÇıN RESıMLıYCEM HER GıTTıĞıM YERıemelim gorrusuruz efeyi annene selam cek canim fotolari goster ozellikle benim icin cek ulkemi coook ozledim
çikolatam bu yaşadıklarına rağmen harikasın bu da demektir ki seni hiçbir durum hedefinden alıkoyamaz bunu sadece kendin için yapmalısın ve yapacaksın zaten ben sana güveniyorum canımiyiaksamlar takimcigim :)
bugun yediklerimi yazmak istiyorum......nasilim ?
ablam ben kordonda topçu restoranın karşısında çalışıyorum adliyede değil iki avukatın yanındaselammmmm
emelim sen adliyede calismiyormuydun ya?
ama o resim ya kordon yada fatih altayda falan olmali degilmi? zaten adliyede calisiyor olsaydin sana bizim avukati soracaktim taniyormusun diye :) adliyenin karsi tarafinda birkac avukatin bulundugu bir binada calisiyormus...
haftada 1 gün bu liste 2 gün normal ve1 gün tekrar bu liste şeklinde uygulanabilir tüm hafta için metabolizmayı bozma riski var kalorisi çok az malesefannem ya ilk defa diyet listesi uygulamak istiyorum bir liste buldum çok kısıtlı menüsü ama cumartesi günü başlamayı ve denemeyi düşünüyorum artık gerçekten canıma yetti 59 görmek istiyorum bakıın birde siz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5-cok-basit-haftada-3-kilo-deneyin-gorun.html
zenanım hoşgeldin canım.
niye gitmeyecekmiş hepsi de gidecek az yiycez bol hareket edicez ve güzelleşicez inadına herşeyin inadına hem deıyıaksamlar takımcıgım,
ya bir anda karamsarlik coktu bana...sanki bu kilolar hic gitmeyecek gibi... hee ne dersen mehalim,annem? bana biseyler deyiverin...:bbo:
tamam tatli dillim. birlikte deneriz sonrada yazariz. uzun süre yapilmaz yalniz. simdilik bir hafta deyip noktaliyalim tamammi bebegim?
biri bir de benim merakımı giderse iyi olacak cumaya az kaldı şişmesin bir tarafım:roflol:güzel taktik zenanim insallah iyi sonuc alirsin..
kallisim hosgeldin hayatim.. nihayet merakimi giderdi mehalim. hay allah razi olsunya catlamak üzereydim
iyi geceler cikolata. allah rahatlik versin
canlarım ben uzunca süredir telefondaydım özür dileyerek sporuma doğru koşuyorum hiç mesajlara yorum yapamadım dönünce doğru burdayım.. öptüm herkesi.