Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selammmmm
emelim sen adliyede calismiyormuydun ya?
ama o resim ya kordon yada fatih altayda falan olmali degilmi? zaten adliyede calisiyor olsaydin sana bizim avukati soracaktim taniyormusun diye :) adliyenin karsi tarafinda birkac avukatin bulundugu bir binada calisiyormus...
cedricccccc o power plate nasil bir duygu veriyor ? indikten sonra bacaklarinda kasinti falan oluyormu?
benim kiz ille alalim anne diyorda.burada kullanan kizlar cokta tavsiye etmediler. orijinal power plate 4000_16000 euro arasi. bende taklitlerine baktim sonra cesaret edemedim. onuda iki defa kullanip birakacaksam yazik dedim
kallisim o wu-long cayi ebayde var ama tiklayinca ingilizce bir sayfa aciliyor. 500 grlik paketleri 27 euro ve 6 euro paket ücreti var. bu ürün cinden gönderiliyormus. birde gümrük vergisi üzerine gelirmi bilmiyorum kizlara okutmam lazim önce benim ingilizcem cok kisitli

merhaba güzelim mehalim. valla iyi gidiyor sayilir havalar düzeldi daha bir aktif daha bir canli oluyor insan böyle havalarda. haklisin canim vakit su gibi akiyor. haftanin yarisi gecti bile. diyet iyi gidiyorda acaip bir siskinlik var bende cumaya kadar iner insallah..
sen nasilsin?

hosbulduk canlarim mehalim bu diyeti bende bulmustum baska sitelerden gruba katilmadan onceydi gercekten uyarsan guzel gidiyo ben tam uyamadim yanii bir iki gun uydum sonra esimin yuzunden bozdum yememeye dayanamadigim peynir vardi ondan almisti ogun bosdum bidahada devam edmedim

ıyıaksamlar takımcıgım,
ya bir anda karamsarlik coktu bana...sanki bu kilolar hic gitmeyecek gibi...:( hee ne dersen mehalim,annem? bana biseyler deyiverin...:bbo:

mehalim cok az kalorili bir diyet be canim. belki basta biraz veririz ama sonra takilir kaliriz diyorum ben.
günde ancak 500 kalori var bu diyette bana sorarsan sagliksiz

cukulatam yaaa niye boyle dusunuyosunki mecbur gitcek kizim baska yolu yok boyle devam edmeyiz hayatimiza bu kilolardan cektigimiz kadar neden cektik bircok seyn sebebi bu kilolar canim biz hikayelerimizi yazdik bu kilolar yuzunden basimiza gelenleri sen okumadinmi gider canim gider biz istersek ne kilolar gider sen umidini yitirme inan kendine gidecek de gitmeli de

ayy çikolata her geldiğinde bana birşeyler diyin diyosun bak sana bişiler dicem ama döfecem seni:mymeka: aaa umutsuzluk yok bak ben nerdeyse 2 ay olacak aynı kiloda sayıyorum resmen sositososito sende olmayacak düşüncesini at bakım kafandan.Nasıl olmazmış.olacak ve sen daha süper olacaksın kendine güvenin daha bir gelecek. izleyicilerin seni daha çok beğenecekk....ay yardım edin daha neler olacak annem destek çık:roflol:

mehalim cok az kalorili bir diyet be canim. belki basta biraz veririz ama sonra takilir kaliriz diyorum ben.
günde ancak 500 kalori var bu diyette bana sorarsan sagliksiz

annem aynen senin dediğin gibi düşünüyorum bende gayet düşük kalorili.ancak uyabilirsem süper ama ben mutlaka ara öğün yaparım özelliklede okuldan gelince yoksa dayanamam. gözüm döndü bu haftada oynamazsam cumartesi başlıcam denicem en azından

mehalim isin basindayim ya,azicik kilo verince gor bak ben hepinizi fisekleyecegim

zenanim ne bileyim bazen geliyorlar bana boyle iste...benim de basima gelmeyen kalmadi kilolarim yuzunden...evliligimin bozulmasinin nedenlerinden biri de budur(gerci evlendigim adam bozuk napiym )
nerde bu hikayelerinizin oldugu topic? link verebilir misn canim?

dogru diyorsun mehalim .arkandayim bebegim söyle sen.. ben sen ne dersen he derim.delikafadulden
cikolata sen bizim öyküleri oku istersen . sonrada siva kollari sende kendi öykünü yaz :))

kızım çükolatam neden cumartesi biliyomusunbu diyet bir haftalıkya ben sadece cumaları tartılıyorum bir haftada verdiğim kiloyu tam bileyim diye cumartesi dedim benim için hafta başı cumartesi oldu .

dur bekle ben sana linki bulup geleyim:))

mehalim versin canim ben cok beceremiyorum oyle isleriben anca yazarimda yazarim kimseye faydam yok benim

kızım çükolatam neden cumartesi biliyomusunbu diyet bir haftalıkya ben sadece cumaları tartılıyorum bir haftada verdiğim kiloyu tam bileyim diye cumartesi dedim benim için hafta başı cumartesi oldu .

dur bekle ben sana linki bulup geleyim:))

ok ozaman... cts bu diyeti yapiyoruz..ben de varim :enbuyukkk::lepi:

Back