ahh annem ne güzel olur ayrıca sen benim gibi daha kaç tane genci cebinden çıkarırsın sen varya sen ne bombasın:)))
AAA zenanım annem burdalarmış vallaha kaç saattir bakıyorum kimsecikler bişiler yazmıyor tam yatmaya kalkıyordum gireyim bakayım iyi geceler yazayım dedim sizi gördüm. sizlerle aramızda kaç saat fark var acaba 2 saat varmıdır:) benim gözlerim şişti iyice yarın tatil güya ama dayanaıpta oturamıyorum bir türlü yaz gelsin artık sabahlarım :))
hayirli ugurlu olsun insallah allah kazasiz belasiz izinlere gidip gelmeyi nasiip etsintam adapte olamadim zenan canim ya bir basliyorum bir birakiyorum. basliyacagim ama ne zaman..
arabamiz geldiiiiiiiiiiiii.hihoyyyt oglan ablalarina göstermeye gitti. ben görmedim daha esim cok güzel diyor. o begendiyse sorun yok
emelim bende duygulandim coook hemde banimde boyle icimde kalan coook sey vardir cocuklugumda neyse allah senden razi olsun hasta olan tum cocuklar sifa bulsun insallahiyiyim sportiecim biraz duygulandım sadece geçmiş geldi geçti gözümün önünden gözlerim doldu ama geçti gittiii bile
seni özellikle tebrik ediyorum ilk haftadan beni bile geçtin takımda sıralamada sen kilonu bildirene kadar pek bir keyiflenmiştim kendimce ikinciyim diye ama nerdeeeee
inşallah sonraki haftalarda geçerim seni
önümüzdeki iki hafta çok sıkmak istiyorum kendimi buna hazırladım inşallah 3-4 kilo civarı verip efenin doğumgününde geçen yılki kiloma yaklaşırım 93-94 civarıydım sanırım geçen doğumgünü partimizde ben en sevdiğim eteğimi giymiştim inşallah yine giyebilirim onu
:uhm:bu mesaji alinti yaparken ne yazacagimi biliyodum ama simdi unuttum ne diycektim yaaabenim de derdim kendimle anlıyorum sportiecim
kimin ne dediğinin hiç önemi yoktur aslında önemser gibi görünürüm de çaktırmam asıl niyetimi
benim yarışım kendimle kızgınlığım kendime hırsım kendimi geçmeye odaklıdır
beni benden başkası üzemez artık
ama ben kendimi çok seviyorum bunu da itiraf etmeliyim
reyhan ablamın dediği gibi sallaaaaaa
demeyi öğrendikten sonra hayat çok güzelleşti benim için
bende variiim bendeee:dance:tamam ben varım
herkesi ikna etmeliyiz ama üst seviyede gayret vermeliyiz mutlaka
kaçamak yok yürüyüş var diyip hareket etmeliyiz bana uyar
coook ozledimmcoook opuyorum onureyhan ablam kızının bebişini sev benim yerime 20 haftalık hamile olduğum zamanları hep hatırlarım yarı oldu diye ne heyecanlıydım o zamanlar
benim işe dönmem lazımmış hoşçaklın
evde pc var eve gidince görüşürüz
haaaaa nerdeyse unutuyordum ben bugün öznurun yanına gidicem haberiniz olsun sizden selam götürürüm siz demeden siz arkadan yollayın ben varana kadar oraya gelirler nasıl olsa
bende acayip heycanlandim cukulatam yassaaaasiiin hepimiz manken gibi olucaazzne dimeeeeeeekkk kambersiz dugun olur mu.. tabii ki ben de VARIM ! hadi bakalim beni motive ettiniz kizlar helal size
aaaa aebenim sen platesi birakirsan ben kimi kiskancam ebruyu gorunce hep senin adini aniyodum beeen toparlanirsin hele bir iki gun dinlen caniima.s.iyyim ablacım saggol dün bizim 6. takımın kızları bendeydiler . hihoyyytyedik içtik .-tatlicadiarzu-
ben izindeyim malum nasıl toplanacagım bilmiyorum canım hiç diyet spor yapmak istemiyor o pilates meraklısı ben kolumu bile kıpırdatmak istemiyorum .... ne edeceksek saglık olsun 1 haftada 10 kilo alanda var onlara bakarak biz süperiz dimi mehalim ...yerimseniben
oooo bu gunlerde herkez kuafore gidiyo takimda ben efe dogunca gitmistim sac kestirmeye cooook kisa kestirmistim simdi coook uzadi saclarim bugunlerdede gidemem heralde belki turkiyede insallahyaa ben de gezmek istiyorum banane.
üff bu havada ne güzel gezilir.
eşim gelsin ben kuaföre kaçacam.malum işler kaşlar falan filan.
hosgeldin canim a.s.evet yeni geldim ben..
hoşbulduk canım :1hug:
en kisa zamnda biraz daha zayiflayip gule gule giy canim kotunu insallahkızlar nasıl yorgun ama nasıl mutlu geldım eve anlatamam.sabah 10 dan berı dısardayım.hava sahane sahılde yurudum caddeye gıttım.kendıme 1 kot aldım tam 48 beden fermuarı tam kapanmıyor ama hedıye cekı yollamıslardı bosa gıtmesın dedım.ıkı hafta yada uc hafta ıcınde sıgıcam ıcıne.sımdı evı toparlamam lazım.ya bıde merakıma yenık dusdum bırı 10 kılo almıs sanırım kım oldugunu buldum ama.ya kızlar ben pek bı tırsdım.daha once unv dedeyken 1 haftalıgına anneaneme gıtmısdım ve 5 kılo alıp gelmısdım.ama gozumu borekle acıp sakatatla kapamısdımdemekkı daha fazlada alınabılıyomus.neyse semız otumu yıkayım evı makıneleyım yıne gelırım.reyhan ablacıgım oglunun arabası hayırlı olsun.ama duyduguma gore tekerı egrıymıs duzeltelım ınsdelikafadulden
bendemi gelsemki yaa bende heryere gitmek istemisimdir ama istedigim hic biyer kismet olmamistir her zaman bir engel cikmistir buda benim sakarligimdan olsa gerek diyee dusunuyorumay mehalim ya ne güzel olur. düsündümde öyle harika olur valla. ama oralara bana cok ters be anam. ama cok heveslendim..
cedric düzeltelim tekerini seker hihoyyyt sahil yolu yapalim nir kahve iceriz balik lokantasida olur canimiz ne cekerse düzeltir tekeri döneriz. pantolonunu güle güle giy canim benim.. bende ne alsam kücük aliyorum. birkac kilo sonra giyerim deyipmasallah mehalim 30 hatta 29 bedenlerden bahseddiyor. ben 34 e ancak giriyorum. yani bende kizla kasik atiyorum yaaaadelikafadulden
ablacım hiç gittinmi bilmiyorum ama çok güzel bir doğası var, değişik bir ortamı var dedimya ilk fırsatta sözüm var kendimede çocuklarada.. ne hoş olurdu beraberce öyle gidebilsek delikafadulden ne unutulmaz anlar yaşardık ne çok güler ne çok sohbet ederdik :1rolleyes: içim kıpraşıyor düşündükçe böyle şeyleri..ay mehalim ya ne güzel olur. düsündümde öyle harika olur valla. ama oralara bana cok ters be anam. ama cok heveslendim..
1 haftada 10 değil... 4 günde 12 kilo :roflol::roflol:1 haftada 10 kilomuuuuuuuuuuuuu. hani nerdeeeee bende görecegim yaaa olurmu öylesey?
oyy ben seni seyretmeyide çok istiyorumnaniknanik amaninnn bende her şeye maydanozluktan ödün vermiyorum lülülülülülü onu iste bunu iste, oraya gidicem buraya gelicem seni seyredeyim, onunla gezeyim sositososito herşeyi istiyorum işte... şöyle Türkiye turuna çıksam önce mehalime uğrasam şarap evine girsek güzel sohbetler etsek kikirdeşsek, sonra honeye gidip bebişe iyi bakıyormu bir görsem -tatlicadiarzu- arkasından izmire gidip emelimle sabahlara kadar erkekleri çekiştirsek :lepi: sonra zenanla reyhan ablam gelse onlarlada şöyle hayata dair unutulmaz 2 gün geçirsek kaydirigubbakcemile5 sonra kütahyaya gitsem bijom ile sözüm olan kahveyi içsem en son istanbula gitsem çikolatamı izlesem, cedricimle sahilde sohbet edip kahveler içsek, sonra evime dönsem umutumla kahvedünyasında buluşsak herkesi anlatsam anlatsam kaydirigubbakcemile3 eve dönsem :roflol: tabiii bu kadar gezmekten sonra koca benimi bekleyecekzenan cığm,mehalim canlarım ben geldim...
bugün sahnedeydim kızlar,az önce geldim..ayy tombik şarkıcı oldum ...gıcık oluyorum kendime...klava:
şööööyyle incelsem.. hadi birşeyler söyleyin bana :tomato:
nasılsınız kuzular hee söyleyin bakalım??
zenan varya seni tanımayı çok ama çok istiyorum canım benim.. koptum şu dediğini gözümün önüne getirince sesli sesli güldüm :roflol:bi zayiflayim ilk kot alacam kendime soyle en afillisinden yanar sonerinden bide bot tak tak:sm_cool: ayagimi vura vura yuruyecem a.sevde tabii denerken olur bu disarda yaparsam adam beni hemen bosar falla:1rolleyes:
ve güzellerim evet ekside kimse çıkmayacak bende kallise katılıyorum ekside çıkanı böyle yapacam:mymeka: Evet kallisim yarışmaya devam ben şuanda kahvaltı hazırlıyorum ve güzel bir şekilde güne başlayacağız inşlh.öğleden sonrada eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?