• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim al canım 12.yi bul 12.yi bul dedin bak aşağıda bijoux.. canım hoşgeldin.anlat bu kadar zaman naptın nettin...
ha canım bu arada hangi takımdaydın hangi ayda burdaydın filan yazarsan eski bilgiler gerekiyor hatırladığın kadarıyla..

canım ben cuma yarışması ilk kurulduğunda 9.takımda başladım. 2 ay falan sonra ayrıldım pek takılmadım buralara. zaten bel fıtığı olmuştum oturmam yasaktı.

sonra bel fıtıgım gittikçe ilerledi ayağa kalkamaz oldum. 3-4 ay yattım geçer diye. olmadı fizik tedaviye gittim o da olmadı.. ameliyat olmak zorunda kaldım. e ondan sonra da 1 ay yattım. tabi gelsin kilolar ama allahıma bin şükür tamamiyle kurtuldum bel ağrımdan.

1-2 ay sonra da hamile kaldım. ama onun da gelişmesi durdu 7.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. 1 ay falan oldu..

böyle böyle derken 65 e kadar indirdiğim kilomu 77 ye getirmiş oldum. kendim 10 günde 3 kilo verdim ama hakatten motivasyon lazım..

hikayem bu kalliscim..

Son düzenleme:
mehalim analiz için sağol canım.birinciliği layık görmüşsün bana.sağolasın mehalim.boğazımı tutarsam neden olmasın.
biraz alışveriş yapayım dedim dün.beğendiğim çoğu şey üzerimde hiç güzel durmadı.acayip moralim bozuldu.yanlardan fışkıran simitlerden nefret ettim resmen.
yarın da bakıcam biraz.acele birkaç parça almam lazım.hiçbişeyim yok.geçen senekiler üzerimde çuval gibi duruyo.
eşim de iyice zayıfla da ondan sonra al diyo.eeeee ben o arada ne giyip gidicem işe.:))
geçen sene aldığım baharlık mont bile çok bollaşmış.diyetten önce almıştım.düşünün 50 benden.
ben de geçen hafta gittim 42 beden başka mont aldım.
ama canım da sıkılmıyo değil.bu ekonomik krizde fazla ayıracak bütçe de yok:))
baya stres olmaya başladım bu kyafet işine ben.

arkadaşlar ben kaçıyorum vallaha süpoer hava var dolaşacam evde oturusam bunalıma girecem yoksa yinee:)) hadi hoşçakalın

:)) hg bijoux ay zor yazdım nick ya:)) kilo kaç yaşı kaç ))
umutum geçmiş olsun
kallis ya hava pek güzel gel dışarda gezek senle:))

ay ne kikirderdik ha bu güzel havada gezerken :roflol: beni mutlu ediyor çünkü bu havalar...
canım hani cevabını kaçırmışım ya üstte bir daha bana hitaben yazmıştın onu okudum ben alttakini görmemişim özür dilerim... ben 3 yıl önce geldim Nevşehire ama ahdım var ilk fırsatta geleceğim yine inşallah bakalım çok isterim kaydirigubbakcemile5 şarapevine götürecenmi :utangac:

gel canım gel :teytey:

umutum sağol canım yani takdir değilde beklediğim belki örnek olurum dedim ama malesefki olamıyormuş onu öğrendim.. üzgünüm... bir taraftanda çok mutluyum tertemiz aileler ile tanıştığım için ama çaresizlik denen şey varya onlar ta dibinde yaşıyorlar çaresizlik batağının dibindeler buda insanı kahrediyor... kızımda ayın 11 inde tekrar gidecek inşallah arkadaşlarını götürecek kan borçlarını eksiltebilmek için...

sizede çok geçmiş olsun canım eve girince herkesi yoklamadan çıkmıyor grip denen şey... oğlun nasıl bu arada seninde sıkıntıların yani ameliyatın ardından olanlar bittimi kaç zamandır soracağım hep çıktı aklımdan..

kallistecim oluyosundur mutlaka birilerine örnek.öyle düşünme.herkes aynı duyarlılıkta olamayabiliyor ama en azından sen yapmışsın öyle değil mi canım.
yakınen şahit olmuşsun yaşanan dramlara bunlardan etkilelenmemen mümkün değil.
ben ameliyattan sonra iyiyim o açıdan bir sıkıntım yok çok şükür.zaman zaman ufak sıkıntılar o kadar.inşallah bir daha yaşamam aynı şeyleri.
oğlum da iyi.ameliyatının üstünden 3 hafta geçmiş oldu.o da hastaydı hafta başında çok ateşlenmişti ama iyi şimdi.sağolasın canım.

:)) hg bijoux ay zor yazdım nick ya:)) kilo kaç yaşı kaç ))
umutum geçmiş olsun
kallis ya hava pek güzel gel dışarda gezek senle:))

hoşbulduk :1hug:
29 yaşındayım, evliyim.. boyum 1.65 kilom 75. bugün tartıldım.

canım ben cuma yarışması ilk kurulduğunda 9.takımda başladım. 2 ay falan sonra ayrıldım pek takılmadım buralara. zaten bel fıtığı olmuştum oturmam yasaktı.
tamam canım şimdi listelerle saatlerce uğraşmayayım didim kolayına kaçtım işin :))

daha Kütahyada kahve içmeye gelicem demi :1hug:
bebeğin içinde bel fıtığın içinde geçmiş olsun şeker, zor günler geçirmişsin...

yaa ben de gezmek istiyorum banane.
üff bu havada ne güzel gezilir.
eşim gelsin ben kuaföre kaçacam.malum işler kaşlar falan filan.

tamam canım şimdi listelerle saatlerce uğraşmayayım didim kolayına kaçtım işin :))

daha Kütahyada kahve içmeye gelicem demi :1hug:
bebeğin içinde bel fıtığın içinde geçmiş olsun şeker, zor günler geçirmişsin...

evet unutmadım onu şimdi yazacaktım hatta kaydirigubbakcemile3 hala geleceksin 2 yıl oldu :kahve:

teşekkür ederim, allahıma şükür şimdi iyiyim kalliscim..

mehalim sağolasın canım.
bijoux da yene aramıza katılıyor heralde.
hoşgeldin canım.

bijom canım bizde diyet yapan listeye uyan yok gibi.. hepimiz sağlıklı beslenmeye ayak uydurmaya yaşama adapte etmeye çalışıyoruz.. haftada bir yediklerimizi listeliyoruz ama tam oturtamadık bu olayı.. sormak istediğin olursa sor canım.. eskilerden emelde bizim takımda...

mehalim sağolasın canım.
bijoux da yene aramıza katılıyor heralde.
hoşgeldin canım.

emeli tanıyorum yani hatırlıyorum canım. tekrar burda ve bir arada olmak çok güzel :1hug:

ben de yediklerimi yazayım o zaman

sabahları (9,30 gibi)
kepek ekmegine beyaz peynirli tost
1 domates, 1 salatalık veya 1 haşlanmış yumurta
form çayı (şekersiz)

ara (11,30 gibi)
1 kase yogurt veya 1 elma

öğlen (14,00 gibi)
1 tabak sebze yemegi
1 dilim ekmek
veya
tavuklu salata, ayran

ara (16,00 gibi)
1 kupa corba (ekmeksiz)

akşam
yok

günde 2.5 litre su.
sabahları elma sirkesi+bal.
5 bardak yeşil çay

reyhan ablacım ya senden bir şey daha rica edicem ben

wu-long diyede bir çay var onada bakabilirmisin, ingilizce olana baktım bir adet satış var belki almanyanınkinde vardır diye düşündüm...
illa alacağım bu çin çaylarından ama dünkülere henüz rastlamadım cedricim dün eklediğim çayları eşine mutlaka tembihle canım bak varsa reyhan ablamada alalım :)) çok inceledim bir toptan sitesi buldum ama sadece çinde var satışı :((

Son düzenleme:
selammmmmmm alisveristen geldim yeni. mutfak alisverisi yani.
canlarim hepiniz sagolun hayirli olsun dilekleriniz icin. tam izin arabasi.. kallis ablasini gezdirecek üzüm gözlüm deniz kenarinda yerimseniben
kallisim elim bosalinca bakayim canim o caya. biryerlerden destek alirsak dahada hirs yapariz bu hafta birinci olmaya söz verdik.
umut gecmis olsun canim, grip herkesi ziyaret etmeden gitmez...
bijoux sende hosgeldin canim umarim hayirli olur

Selam calar ben geldim hava süperdi gezdim gezdim bugun güzel güzelde yedim yediklerimi yazmayım ama yediklerim bugune özeldi ve akşama sarkmayacak aynı güzel tempoya dönüyorum buse acayip bunalım takılıyordu zorla kavga döğüş onuda çıkardım dışarı ama ne uğraştım görseizz annem sende gel nevşehire hatta hepiniz uyuru gelin.
hımm kalisim şarapevi demiş se iste kallisim götürüz e olacak eim eşimde aslen avanoslu biliyormusun
ahh siz tek gelin be emrinize amade olurum...

kızlar nasıl yorgun ama nasıl mutlu geldım eve anlatamam.sabah 10 dan berı dısardayım.hava sahane sahılde yurudum caddeye gıttım.kendıme 1 kot aldım tam 48 beden fermuarı tam kapanmıyor ama hedıye cekı yollamıslardı bosa gıtmesın dedım.ıkı hafta yada uc hafta ıcınde sıgıcam ıcıne.sımdı evı toparlamam lazım.ya bıde merakıma yenık dusdum bırı 10 kılo almıs sanırım kım oldugunu buldum ama.ya kızlar ben pek bı tırsdım.daha once unv dedeyken 1 haftalıgına anneaneme gıtmısdım ve 5 kılo alıp gelmısdım.ama gozumu borekle acıp sakatatla kapamısdım:utangac:demekkı daha fazlada alınabılıyomus.neyse semız otumu yıkayım evı makıneleyım yıne gelırım.reyhan ablacıgım oglunun arabası hayırlı olsun.ama duyduguma gore tekerı egrıymıs duzeltelım ınsdelikafadulden

bijoux sende hosgeldin canim umarim hayirli olur

hoşbulduk canım , sıcak karşılamanız için çok teşekkürler :1hug:

ben de saat 2 bucuk gibi tavuklu salatamı yedim. az önce de tatlandırıcılı bir türk kahvesi içtim. canım tatlı isteyince en süper çözümüm bu kaydirigubbakcemile3 yarım litre suyum kaldı onu da içtim mi bir tek akşama içeceğim soğan suyum kalıyor (kistim için)

bugünü de hafta sonu olmasına rağmen kazasız belasız atlattım diyebilirim :roflol:

güle güle giyin cedric canım :)) bende kota baktım bugun yaşasın 31 bedene girebiliyorum artık ama almadım az daha verim yaza doğru 30 yada 29 alacam dar paça hemde süper bişiyi ya insan ne mutlu oluyor demii.

Back