Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyyim ablacım saggol dün bizim 6. takımın kızları bendeydiler . hihoyyytyedik içtik .-tatlicadiarzu-aebeni gördümmmmm cikamadimmm. merhaba canim nerelerdesin?
canım hemen not aldım burda four you yok ama bulurum sanırım çok teşekkür ederim..kallisime not:
kullandığım tırnak güçlendiricinin adı CLASSICCS lemon cuticle oil
ama süper bir ürün benim tırnaklarımı bile adam etti tiroidite rağmen
ablam güle güle en iyi günlerinizde kullansın inşallah oğluşun, yaza ablanı gezdirecen sahilde unutma de:roflol: mehalimde hala cevap verecek kesin gelemem gelirim diye mirmirmirmir bende hayal kurup umutlanıyorum...ama artık sormayacağım...tam adapte olamadim zenan canim ya bir basliyorum bir birakiyorum. basliyacagim ama ne zaman..
arabamiz geldiiiiiiiiiiiii.hihoyyyt oglan ablalarina göstermeye gitti. ben görmedim daha esim cok güzel diyor. o begendiyse sorun yok
güle güle giy ablacım inşallah...akşam benim internet çok kötüydü ne yazabildim ne kalabildim..ebayden bir elbise alacaktimda fikrini sormustum kallisim önemli degil. senden ses cikmayinca bende aliverdim. hatta hizimi alamayip hemen arkasindan birtane daha aldim. batti balik yan gider anasini satayim:jeyyar:
ekledim maydanoz kişiliğikaydirigubbakcemile3aeben allah seni ne etmesin emii.kaydirigubbakcemile3 keşke bir hafta olsa bacım 3 günde alınıyor o kilolar nasıl oluyorsa henüz çözemedim ama ne dedi annem sallaaaaaaaa.....kaydirigubbakcemile2
bu arada yarışa dahil olanlar
reyhan annem
emel
sportie
çikolata
mehalim
buse
kalliste
haydi bekliyoruz devamını
emelim canım ya bebeği çok iyi yapmışsın canım.. kız çocukları cindyleri barbieleri pek severler kimbilir alan çocuk ne sevinecektir...kargoyu göndermeye gittim ama heyecandan adresi almamışım salak kafam
internetkafeye geldim adres almaya
hepinize selamlar öznura gidiyorum
kallis hatun be cevap verdim ancak sen atladı bu seferde hemen mesajımı ulup sana getireceğim :)))
gel canım gel :teytey:selam bayanlar nasılsınız, kendime bir grup arıyorum. tek başına olmuyor bu işler. var mı benim için bir boş yeriniz a.s.
umutum sağol canım yani takdir değilde beklediğim belki örnek olurum dedim ama malesefki olamıyormuş onu öğrendim.. üzgünüm... bir taraftanda çok mutluyum tertemiz aileler ile tanıştığım için ama çaresizlik denen şey varya onlar ta dibinde yaşıyorlar çaresizlik batağının dibindeler buda insanı kahrediyor... kızımda ayın 11 inde tekrar gidecek inşallah arkadaşlarını götürecek kan borçlarını eksiltebilmek için...selamlar takımcım
gülün selamını ileteyim öncelikle.az önce aradım.hepinize selamlar iletti.evde iyiymiş.bir daha ameliyat olacakmış 1.5 ay sonra.
ben de grip oldum çok kötü.salya sümük bir vaziyetteyim.10 gündür sıra ile hasta olduk evde.tekrar oğlanı hasta etmem inşallah
kallistecim geçmiş mesajlarda gördüm sen ankaraya kan vermeye gitmişsin canım.çok güzel ve takdir edilesi bir davranış gerçekten.tebrik ederim seni.:))
bi yarış başlatıyosunuz galiba birazdan adamakıllı okuyunca anlarım
reyhan ablacım oğlunun arabası hayırlı olsun.iyi günlerde kazasız belasız kullansın inşallah.