• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay mehalim ya ne güzel olur. düsündümde öyle harika olur valla. ama oralara bana cok ters be anam. ama cok heveslendim..
cedric düzeltelim tekerini seker hihoyyyt sahil yolu yapalim nir kahve iceriz balik lokantasida olur canimiz ne cekerse düzeltir tekeri döneriz. pantolonunu güle güle giy canim benim.. bende ne alsam kücük aliyorum. birkac kilo sonra giyerim deyipmasallah mehalim 30 hatta 29 bedenlerden bahseddiyor. ben 34 e ancak giriyorum. yani bende kizla kasik atiyorum yaaaadelikafadulden

ahh annem ne güzel olur ayrıca sen benim gibi daha kaç tane genci cebinden çıkarırsın sen varya sen ne bombasın:)))

AAA zenanım annem burdalarmış vallaha kaç saattir bakıyorum kimsecikler bişiler yazmıyor tam yatmaya kalkıyordum gireyim bakayım iyi geceler yazayım dedim sizi gördüm. sizlerle aramızda kaç saat fark var acaba 2 saat varmıdır:) benim gözlerim şişti iyice yarın tatil güya ama dayanaıpta oturamıyorum bir türlü yaz gelsin artık sabahlarım :))

zenan cığm,mehalim canlarım ben geldim...
bugün sahnedeydim kızlar,az önce geldim..ayy tombik şarkıcı oldum ...gıcık oluyorum kendime...:oklava:
şööööyyle incelsem.. hadi birşeyler söyleyin bana :tomato:
nasılsınız kuzular hee söyleyin bakalım??

AAA zenanım annem burdalarmış vallaha kaç saattir bakıyorum kimsecikler bişiler yazmıyor tam yatmaya kalkıyordum gireyim bakayım iyi geceler yazayım dedim sizi gördüm. sizlerle aramızda kaç saat fark var acaba 2 saat varmıdır:) benim gözlerim şişti iyice yarın tatil güya ama dayanaıpta oturamıyorum bir türlü yaz gelsin artık sabahlarım :))

mehalim sen nerdesin canım? yani nerde yaşıyorsun??

tam adapte olamadim zenan canim ya bir basliyorum bir birakiyorum. basliyacagim ama ne zaman..
arabamiz geldiiiiiiiiiiiii.hihoyyyt oglan ablalarina göstermeye gitti. ben görmedim daha esim cok güzel diyor. o begendiyse sorun yok
hayirli ugurlu olsun insallah allah kazasiz belasiz izinlere gidip gelmeyi nasiip etsin :nazar:nazar boncugunuda takin deymesin kimsenin nazari

iyiyim sportiecim biraz duygulandım sadece geçmiş geldi geçti gözümün önünden gözlerim doldu ama geçti gittiii bile

seni özellikle tebrik ediyorum ilk haftadan beni bile geçtin takımda sıralamada sen kilonu bildirene kadar pek bir keyiflenmiştim kendimce ikinciyim diye ama nerdeeeee
inşallah sonraki haftalarda geçerim seni
önümüzdeki iki hafta çok sıkmak istiyorum kendimi buna hazırladım inşallah 3-4 kilo civarı verip efenin doğumgününde geçen yılki kiloma yaklaşırım 93-94 civarıydım sanırım geçen doğumgünü partimizde ben en sevdiğim eteğimi giymiştim inşallah yine giyebilirim onu
emelim bende duygulandim coook hemde banimde boyle icimde kalan coook sey vardir cocuklugumda neyse allah senden razi olsun hasta olan tum cocuklar sifa bulsun insallah
bide boyle davam edersen canim merak etme inersin 93 lere ben eminim

benim de derdim kendimle anlıyorum sportiecim
kimin ne dediğinin hiç önemi yoktur aslında önemser gibi görünürüm de çaktırmam asıl niyetimi
benim yarışım kendimle kızgınlığım kendime hırsım kendimi geçmeye odaklıdır
beni benden başkası üzemez artık
ama ben kendimi çok seviyorum bunu da itiraf etmeliyim

reyhan ablamın dediği gibi sallaaaaaa
demeyi öğrendikten sonra hayat çok güzelleşti benim için
:uhm:bu mesaji alinti yaparken ne yazacagimi biliyodum ama simdi unuttum ne diycektim yaaa

tamam ben varım
herkesi ikna etmeliyiz ama üst seviyede gayret vermeliyiz mutlaka
kaçamak yok yürüyüş var diyip hareket etmeliyiz bana uyar
bende variiim bendeee:dance:

reyhan ablam kızının bebişini sev benim yerime 20 haftalık hamile olduğum zamanları hep hatırlarım yarı oldu diye ne heyecanlıydım o zamanlar

benim işe dönmem lazımmış hoşçaklın
evde pc var eve gidince görüşürüz
haaaaa nerdeyse unutuyordum ben bugün öznurun yanına gidicem haberiniz olsun sizden selam götürürüm siz demeden siz arkadan yollayın ben varana kadar oraya gelirler nasıl olsa
coook ozledimmcoook opuyorum onu

ne dimeeeeeeekkk kambersiz dugun olur mu.. tabii ki ben de VARIM ! hadi bakalim beni motive ettiniz kizlar helal size
bende acayip heycanlandim cukulatam yassaaaasiiin hepimiz manken gibi olucaazz

iyyim ablacım saggol dün bizim 6. takımın kızları bendeydiler . hihoyyytyedik içtik .-tatlicadiarzu-

ben izindeyim malum nasıl toplanacagım bilmiyorum canım hiç diyet spor yapmak istemiyor o pilates meraklısı ben kolumu bile kıpırdatmak istemiyorum .... ne edeceksek saglık olsun 1 haftada 10 kilo alanda var onlara bakarak biz süperiz dimi mehalim ...yerimseniben
aaaa aebenim sen platesi birakirsan ben kimi kiskancam ebruyu gorunce hep senin adini aniyodum beeen toparlanirsin hele bir iki gun dinlen caniima.s.

yaa ben de gezmek istiyorum banane.
üff bu havada ne güzel gezilir.
eşim gelsin ben kuaföre kaçacam.malum işler kaşlar falan filan.
oooo bu gunlerde herkez kuafore gidiyo takimda ben efe dogunca gitmistim sac kestirmeye cooook kisa kestirmistim simdi coook uzadi saclarim bugunlerdede gidemem heralde belki turkiyede insallah
simdiden sihhatler olsun canim bide gecmis olsun insallah kuzucuguna gecmden atlatirsin canim

evet yeni geldim ben..
hoşbulduk canım :1hug:
hosgeldin canim a.s.

kızlar nasıl yorgun ama nasıl mutlu geldım eve anlatamam.sabah 10 dan berı dısardayım.hava sahane sahılde yurudum caddeye gıttım.kendıme 1 kot aldım tam 48 beden fermuarı tam kapanmıyor ama hedıye cekı yollamıslardı bosa gıtmesın dedım.ıkı hafta yada uc hafta ıcınde sıgıcam ıcıne.sımdı evı toparlamam lazım.ya bıde merakıma yenık dusdum bırı 10 kılo almıs sanırım kım oldugunu buldum ama.ya kızlar ben pek bı tırsdım.daha once unv dedeyken 1 haftalıgına anneaneme gıtmısdım ve 5 kılo alıp gelmısdım.ama gozumu borekle acıp sakatatla kapamısdım:utangac:demekkı daha fazlada alınabılıyomus.neyse semız otumu yıkayım evı makıneleyım yıne gelırım.reyhan ablacıgım oglunun arabası hayırlı olsun.ama duyduguma gore tekerı egrıymıs duzeltelım ınsdelikafadulden
en kisa zamnda biraz daha zayiflayip gule gule giy canim kotunu insallah

ay mehalim ya ne güzel olur. düsündümde öyle harika olur valla. ama oralara bana cok ters be anam. ama cok heveslendim..
cedric düzeltelim tekerini seker hihoyyyt sahil yolu yapalim nir kahve iceriz balik lokantasida olur canimiz ne cekerse düzeltir tekeri döneriz. pantolonunu güle güle giy canim benim.. bende ne alsam kücük aliyorum. birkac kilo sonra giyerim deyipmasallah mehalim 30 hatta 29 bedenlerden bahseddiyor. ben 34 e ancak giriyorum. yani bende kizla kasik atiyorum yaaaadelikafadulden
bendemi gelsemki yaa bende heryere gitmek istemisimdir ama istedigim hic biyer kismet olmamistir her zaman bir engel cikmistir buda benim sakarligimdan olsa gerek diyee dusunuyorum
bidee mehalim reyhan abvlam kotlar motlar oooh oooh bi ben giyemedim kot giyecegim zaman abilerim giydirmedi eveli bizim koyde kizlar pantolon giymezdi hele kot abooo hic giymezdi simdide giyecem totumden gobegimden olmuyo:CüvCüv: bi zayiflayim ilk kot alacam kendime soyle en afillisinden yanar sonerinden bide bot tak tak:sm_cool: ayagimi vura vura yuruyecem a.sevde tabii denerken olur bu disarda yaparsam adam beni hemen bosar falla:1rolleyes:

ben gecmise yolculuk yaparken sizler ugramissiniz benim mesaj yazmam tam bir uzun hava gibidir uzadikca uzar yazar silerim siler yazarim bide yazmaya baslayica uzatirim halbuki kucuk bir cevap verebilirm ama hemen kendimi analatmaya baslarim sonra hepsini silerim bide cumlelerim cok anlamsiz olur bazen nece konusurum ben bile anlayamam bazende tek bir cumlede hepsini yazarim cikarim benneyaptımki
ben kk ya yeni uye oldugumda sadece sohbete girmeyi biliyodum iste kizlar anlatiyolar profilimde resmim var bak zenan derlerdi bende nerden bakilir nasil bakilir bilmezzdim herkez iki saniyede cabik bakarlardi bende bakanlarin dediklerini tekrarlardim bide derdimki artiz gibisin halbuki resim falan gormezdim bide oyle hizli sohbet ederlerdiki bende hizli yazamazdim derlerdiki niye yazmiyosun zenan bende yazamiyom hizli harfleri bulamiyom derdim alisirsin alisirsin derlerdi ben hala hizli yazmayi alismadim yaa sohbette ben bir soruya cevap verene kadar konu degisirdi bendebenneyaptımki boyle kalirdim yaziklar gibi bide bana sana ozelden mesaj attim ozelin kapali niye acmiyosun derlerdi bende hemen msn imi acardim actim derdim nereyi actin haaala kapli derlerdi ozelim msn im sanirdim salak kafam msn adresimi kimseye veermemisim ki bide ozel mesaj bekliyom
allahim yaa bideilk zamanlarda bir kiz burda sohbet ermeyelim buradaki sohbet okunuyo msn nini ver ordan konusalim demisti bende mail aadresimi vermisim ozaman msn adresim yoktuki ben ikisinin ayri oldugunu bilem bilmiyodum kiz eklemis mail adresimi bekliyo bende bekliyom nerde bakliyosamkaydirigubbakcemile3artik kiz hemen sohbete geldi boyle bir adres yoktu falan dedi bide o zaman sistemi coketmistim kurcalaya kurcalaya e$im nasil oldu anlat diyobende diyom msn den goruscektik verdim adresi diyom e$im senin msn in yokki diyo bende var iste ya diyom oda nerde diyo gosterdim bunu verdim diye oda gulerek bu mail diyoo sakin bunu kimsye anlatma diyo millet guler bende herkeze anlatmistim o vakit neyse
gitti bizim net servise adam sormus ne oldu buna diye e$im anlatmis adam guzel fikir aslinda demis niye hem mail hem msn diye iki adres olsunki ne guzel iste falan diye
bak hemen kendimi anlattim yine heeey allahim neyim ben yaaafisfisfis
su an evd yatili misafirlerim var eltimler cat kapi yaptilar bugun ondan gelemdim ne guzel sohbetler olmus
herkez uyuyo bende yatam artik opuyom herkezi sabah ilk gelenleride gunaydinlar diyorum a.s.

Günaydın benim güzel takımımın güzel yürekli güzelleri yerimseniben

ablacım hiç gittinmi bilmiyorum ama çok güzel bir doğası var, değişik bir ortamı var dedimya ilk fırsatta sözüm var kendimede çocuklarada.. ne hoş olurdu beraberce öyle gidebilsek delikafadulden ne unutulmaz anlar yaşardık ne çok güler ne çok sohbet ederdik :1rolleyes: içim kıpraşıyor düşündükçe böyle şeyleri..

1 haftada 10 kilomuuuuuuuuuuuuu. hani nerdeeeee bende görecegim yaaa olurmu öylesey?
1 haftada 10 değil... 4 günde 12 kilo :roflol::roflol:

zenan cığm,mehalim canlarım ben geldim...
bugün sahnedeydim kızlar,az önce geldim..ayy tombik şarkıcı oldum ...gıcık oluyorum kendime...:oklava:
şööööyyle incelsem.. hadi birşeyler söyleyin bana :tomato:
nasılsınız kuzular hee söyleyin bakalım??
oyy ben seni seyretmeyide çok istiyorumnaniknanik amaninnn bende her şeye maydanozluktan ödün vermiyorum lülülülülülü onu iste bunu iste, oraya gidicem buraya gelicem seni seyredeyim, onunla gezeyim sositososito herşeyi istiyorum işte... şöyle Türkiye turuna çıksam önce mehalime uğrasam şarap evine girsek güzel sohbetler etsek kikirdeşsek, sonra honeye gidip bebişe iyi bakıyormu bir görsem -tatlicadiarzu- arkasından izmire gidip emelimle sabahlara kadar erkekleri çekiştirsek :lepi: sonra zenanla reyhan ablam gelse onlarlada şöyle hayata dair unutulmaz 2 gün geçirsek kaydirigubbakcemile5 sonra kütahyaya gitsem bijom ile sözüm olan kahveyi içsem en son istanbula gitsem çikolatamı izlesem, cedricimle sahilde sohbet edip kahveler içsek, sonra evime dönsem umutumla kahvedünyasında buluşsak herkesi anlatsam anlatsam kaydirigubbakcemile3 eve dönsem :roflol: tabiii bu kadar gezmekten sonra koca benimi bekleyecek :delphin: ev işleri için birini bulmuştur benide boşamıştır kesin :roflol:

bi zayiflayim ilk kot alacam kendime soyle en afillisinden yanar sonerinden bide bot tak tak:sm_cool: ayagimi vura vura yuruyecem a.sevde tabii denerken olur bu disarda yaparsam adam beni hemen bosar falla:1rolleyes:
zenan varya seni tanımayı çok ama çok istiyorum canım benim.. koptum şu dediğini gözümün önüne getirince sesli sesli güldüm :roflol:

yarışma ne oldu yarışma:bbo: su içmekten bir halde kaldım, yediklerimi çok dengelemeye ve saatinde yemeye uğraşıyorum bu hafta takım olarakta bireyseldede derece alıyoruz ekside çıkanı takımdan atacam söliyim :1rolleyes: ( bu tehdit işe yarar umarım kaydirigubbakcemile )

günaydın kallisim ve güzellerim evet ekside kimse çıkmayacak bende kallise katılıyorum ekside çıkanı böyle yapacam:mymeka: Evet kallisim yarışmaya devam ben şuanda kahvaltı hazırlıyorum ve güzel bir şekilde güne başlayacağız inşlh.öğleden sonrada eşimle dışarı çıkarız sanırım hava güzel nasılsa.

Zenanım çok tatlısın ya ben senin gibi doğal samimi insanlara hayranım keşke herkes senin gibi temiz yürekli olabilse:))

çikolatam ben nevşehirdeyim.sen ses sanatçılığımı yapıyosun bak sana ne dicem bende 2 sene önce belediyenin korosundaydım solo saz eşliğinde şarkı söylemek okadar keyif veriyorki bana kendimi sahnede okadar mutlu hissederdimki.ben bunun için yaratıldım sanırım derdim eminim sende böyle hissediyorsundur.ama bizim bu duygularımızı anlayan okadar az insan varki en başta eşim köstek oldu işte kıskançlık krizleriylepehhh:))

ve güzellerim evet ekside kimse çıkmayacak bende kallise katılıyorum ekside çıkanı böyle yapacam:mymeka: Evet kallisim yarışmaya devam ben şuanda kahvaltı hazırlıyorum ve güzel bir şekilde güne başlayacağız inşlh.öğleden sonrada eşimle

Günaydın canım, benimde kızlar kalktı, bugün koca işte malesef.. şimdi bizde kahvaltımızı yapalım balkonumuzda:lepi: sonrada doğruu yürüyüşekaydirigubbakcemile Yırtık beni yiyecek zaten akşam çıkartmadım yüzüme bakıp bakıp sızlanıyor gidip eşime anlatmaya filan çalıştı garibim :delphin: haydi öpüyorum hepinizi kocaman... kahvaltı sonrası bugün çiçeklerimle uğraşacağım daha doğrusu toprak ve saksılarımı düzenleyeceğim... gelemem belki..

Güzel havalar insanlarıda güzel etkiliyor ne hoş.Kallisim birde çiçeklerin mi var senin oh oh.
kahvaltımı yaptım kaçırmadan güzel bir kahvaltı bu hafta ne olur artık 59 göreyim ya

günaydın takımım bugünler de havalar mehalimin de dediği gibi çok güzel gerçektena.s
ben bu sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 3 zeytin,1 bardak siyah çay,1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 salatalık,1 tatlı kaşığı bal yedimcokacimcoook
kızlar evi temizleyeceğim gelirim yine şimdilik hoşça kalına.s.

amanın herkes gelmiş gitmiş geri...
kallişim sen ne güzel bir plan yapmışsın öyle,bence uygulamaya koymalısın biranönce... aayyy vallahi canım çekti..kaydirigubbakcemile4

mehalim canım ben konservatuar mezunuyum,demiştim sanırım. bazen kendim sahne yapıyorum bazen ünlülere vokal yapıyorum... sahne çok ayrı bir olay canım, geçen yıl bir festivalde (hatta resmim var profilde) konser vermiştim. sahneye çıktım bir baktım binlerce kafa... bir sürü insan seni izliyor düşün...hepsi seni alkışlıyor... bu bir bağımlılık,işte o zaman dedim ki ben bu işi yapmalıyım...
senin kociş normamiş canım,anormal olan benimki..ben de olsam kıskanırdım.

zenanım ben de çok heyecanlıyım bu hafta kilo vermek istiyorum artık ama bu kafa karışıklığıyla inşallah becerebilirim ne diyeyim-tatlicadiarzu-

emelim,reyhan ablam,sevgili sportie candy .... hepinizi çok seviyorum..görüşürüz

diyet iyi gidiyor size söz verdiğim gibi efenin doğumgününe kadar sıkıcam dişimi
kallisim krom konusunu okuyayım bari senden cevap gelmedi çünkü
hepiniizn keyfini kaçırdım biliyorum ama benimki de çok kaçtı sabahtan sobayı kaldırdık evi temziledik annemle uyudum sayılmaz zaten sabaha kadar oturdum sinirden
bugün kuaför bulursam açık kuaför giidcem bir de efe parkı istiyor onu da gezdiririm sanırım hava biraz bulutlu yağmazsa gezeriz işte
hoşçakalın görüşmek üzere

Back