Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinizzz.....
ablacım biliyorum teselli için yazdığını.. bende emelin üzülmesini istemem.. yazdım üzgün değil filan diye ama sonra pişman oldum tam silecektim dedimki bırak emel zaten ben yazmasamda kimin üzgün kimin kırgın olduğunu bilir... amann neyse kapatalım emelim neler atlattı bunu hiç takmayacaktır zaten..
herkes bugün gezip temizlik yapmış.. bende arka balkona kocaya çamaşırlık yaptırdım zor oluyordu ufak çamaşırlık yetmiyordu şimdi havalarda güzel oh asarım bir yana gelene dek toplarım eskişehirde öyle kuru bir hava varki çamaşırlarını as otur bir kahve iç sonra dön topla:roflol:.. sonra çiçek dedim ama vakit bulamadım haftaarası yaparım sanırım.. mehalim sormuşsun canım olmazmı hiç bir büyüteyimde size fotolar çekinir gösteririz sardunya hastasıyım ben.. kocada maç izlemeye gitti başka iş filan yapmadan geldim.. haa bu arada bahçede mangal sezonunu açtık çocuklar bayıldılar tabiki özlemişler, derslerini bile bahçede yaptılar..
biri mangal mı dedii hani nerde kokusu geliyorr ayy :)) haftayada böyle güzel olursa bizde yaparız artık:)benim midem yine ağrımaya başladı ama umursamamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum umarım işe yarar:)
arada : 1 grisini, 1kupa yeşil çay
mangal mı:uhm: ya demeyin öyle ne olur yasakkelimezaten bugün çarşıda et kokuları geliyodu lokantalardan yaa ama dönüp bakmadım bilesırnaşık şey yemeyeceğim yemeyelim kızlar biz incecik çıtırlar olarak girmek isityoruz yazadelikafadulden yoksa sırf nefsimize yenilip yolumuzdan dönecek miyiz HAYIRklava:
canı bol bol salata ye yoğurt ye az yemişsin gibi geldi bana.. bizim hatamıza düşme böyle bir kaç hafta verip sonra durursun bizde yaşadık...
yediklerini sabah ayrı akşam ayrı değilde toptan yazarsan günlük değerlendirmesi daha kolay olur..
püsküütüm sen nediyon burdaŞeniz
püsküütüm sen nediyon burdaŞeniz
tıss mangal niye nefsimizi bozsun mirmirmirmir 2 köfte, 2 parça tavuk yedim yanında yarım dilim ekmek ve kocaman bir kase salatayla.. bunun nesi kötü senağlama
bu hafta bende kilo vereceğim kaydirigubbakcemile3 bir aydır uyudu fücudum delikafadulden bu hafta diyorki seni üzmeyeceğim..:teytey:
ben yazana kadar sebebi açıklamış kaydirigubbakcemile3 piki piki a.s. feriris çiçekleri.. Sen Lulut'umu öp yeter... bugün dondurmalı fidyo çektik az bekle bugün yarın gelecek:lepi:
tıss mangal niye nefsimizi bozsun mirmirmirmir 2 köfte, 2 parça tavuk yedim yanında yarım dilim ekmek ve kocaman bir kase salatayla.. bunun nesi kötü senağlama
bu hafta bende kilo vereceğim kaydirigubbakcemile3 bir aydır uyudu fücudum delikafadulden bu hafta diyorki seni üzmeyeceğim..:teytey: