• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel olmus mehalim iyi ettiniz ya. güzel havalari iyi degerlendirmek gerek hele bizim buralarda güzel havalarcok sik olmuyor

bu nasıl bir durumdur:1shok: canım sen sıkma canını ne olur biz burdayız elimiden geldiğince de yanındayız:teselli:hayatımızda kimlerin ne kadar yeri olacağı işte bir şekilde belli oluyora.s a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldinizzz.....
ablacım biliyorum teselli için yazdığını.. bende emelin üzülmesini istemem.. yazdım üzgün değil filan diye ama sonra pişman oldum tam silecektim dedimki bırak emel zaten ben yazmasamda kimin üzgün kimin kırgın olduğunu bilir... amann neyse kapatalım emelim neler atlattı bunu hiç takmayacaktır zaten..

herkes bugün gezip temizlik yapmış.. bende arka balkona kocaya çamaşırlık yaptırdım zor oluyordu ufak çamaşırlık yetmiyordu şimdi havalarda güzel oh asarım bir yana gelene dek toplarım eskişehirde öyle kuru bir hava varki çamaşırlarını as otur bir kahve iç sonra dön topla:roflol:.. sonra çiçek dedim ama vakit bulamadım haftaarası yaparım sanırım.. mehalim sormuşsun canım olmazmı hiç bir büyüteyimde size fotolar çekinir gösteririz sardunya hastasıyım ben :delphin:.. kocada maç izlemeye gitti başka iş filan yapmadan geldim.. haa bu arada bahçede mangal sezonunu açtık çocuklar bayıldılar tabiki özlemişler, derslerini bile bahçede yaptılar..

kızlar ben temizliği yaptım sonra da annemle çarşıya gittim susam yağı aldım limon var evde bir de aspirin aldım hani bir karışım var ya selülit ve incelme için onu deneyeceğim canlar umarım faydası olur aranızda kullanan var mı? ben sabah yediklerimi yazmıştım.
arada : 1 grisini, 1kupa yeşil çay
öğle: 1 kase sütlü gevrek
ara : 1 elma,1 grisini
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
kızlar su içmeye de dikkat ettim bakalım inşallah bu hafta göreceksiniz süper kilo verecem:dance:

biri mangal mı dedii hani nerde kokusu geliyorr ayy :)) haftayada böyle güzel olursa bizde yaparız artık:)benim midem yine ağrımaya başladı ama umursamamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum umarım işe yarar:)

hoşgeldinizzz.....
ablacım biliyorum teselli için yazdığını.. bende emelin üzülmesini istemem.. yazdım üzgün değil filan diye ama sonra pişman oldum tam silecektim dedimki bırak emel zaten ben yazmasamda kimin üzgün kimin kırgın olduğunu bilir... amann neyse kapatalım emelim neler atlattı bunu hiç takmayacaktır zaten..

herkes bugün gezip temizlik yapmış.. bende arka balkona kocaya çamaşırlık yaptırdım zor oluyordu ufak çamaşırlık yetmiyordu şimdi havalarda güzel oh asarım bir yana gelene dek toplarım eskişehirde öyle kuru bir hava varki çamaşırlarını as otur bir kahve iç sonra dön topla:roflol:.. sonra çiçek dedim ama vakit bulamadım haftaarası yaparım sanırım.. mehalim sormuşsun canım olmazmı hiç bir büyüteyimde size fotolar çekinir gösteririz sardunya hastasıyım ben :delphin:.. kocada maç izlemeye gitti başka iş filan yapmadan geldim.. haa bu arada bahçede mangal sezonunu açtık çocuklar bayıldılar tabiki özlemişler, derslerini bile bahçede yaptılar..

sen de hoşgeldin canım a.s.ya evet bugün temizlik günü galiba:dance: ne güzelmiş Eskişehir'de çamaşır kurutma valla ben bi kotu sabah astım azevel toplayayım kurumuştur dedim halen nemli:bbo: buranın havasında sorun var sanırımsırnaşık şey

biri mangal mı dedii hani nerde kokusu geliyorr ayy :)) haftayada böyle güzel olursa bizde yaparız artık:)benim midem yine ağrımaya başladı ama umursamamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum umarım işe yarar:)

mangal mı:uhm: ya demeyin öyle ne olur yasakkelimezaten bugün çarşıda et kokuları geliyodu lokantalardan yaa ama dönüp bakmadım bilesırnaşık şey yemeyeceğim yemeyelim kızlar biz incecik çıtırlar olarak girmek isityoruz yazadelikafadulden yoksa sırf nefsimize yenilip yolumuzdan dönecek miyiz HAYIR:oklava:

arada : 1 grisini, 1kupa yeşil çay

canı bol bol salata ye yoğurt ye az yemişsin gibi geldi bana.. bizim hatamıza düşme böyle bir kaç hafta verip sonra durursun bizde yaşadık...

yediklerini sabah ayrı akşam ayrı değilde toptan yazarsan günlük değerlendirmesi daha kolay olur..

mangal mı:uhm: ya demeyin öyle ne olur yasakkelimezaten bugün çarşıda et kokuları geliyodu lokantalardan yaa ama dönüp bakmadım bilesırnaşık şey yemeyeceğim yemeyelim kızlar biz incecik çıtırlar olarak girmek isityoruz yazadelikafadulden yoksa sırf nefsimize yenilip yolumuzdan dönecek miyiz HAYIR:oklava:

tıss mangal niye nefsimizi bozsun mirmirmirmir 2 köfte, 2 parça tavuk yedim yanında yarım dilim ekmek ve kocaman bir kase salatayla.. bunun nesi kötü senağlama

bu hafta bende kilo vereceğim kaydirigubbakcemile3 bir aydır uyudu fücudum delikafadulden bu hafta diyorki seni üzmeyeceğim..:teytey:

Araya bal eşliğinde giriyorum kızlar..
Çikolettama hoş geldin demek için uğradım.. a.s.

Bu çiçekleri bi'zahmet vazoya koyun.. solmasın yerimseniben

Bu kız geldi ya.. aklıma ne geldi.. aylar önce bana dedi ki.. lütfen mezuniyet karneni hazırla.. ben hala hazırlayacağım.. Şimdi geldi ya, kafama kakar durur..

Siz çikolettama sadece çiçekleri verin, geriye kalan mesaj aramızda kalsın.. :roflol:

Hepinize iyi Pazarlar efen'im..

canı bol bol salata ye yoğurt ye az yemişsin gibi geldi bana.. bizim hatamıza düşme böyle bir kaç hafta verip sonra durursun bizde yaşadık...

yediklerini sabah ayrı akşam ayrı değilde toptan yazarsan günlük değerlendirmesi daha kolay olur..

tamam kallisim teşekkür ederim önerilerin için a.s canım eğer günlük yediklerimizi öyle bildirmemiz gerekiyorsa bundan sonra öyle yaparım canım çok sağol bilgilendirdiğin içina.s.

ıyı aksamlar arkadaslar.ne guzel herkesı burda gormek.gecmısı okuken gozlerıme ınanamadım.sonra kallıstemın yazdıklarına.ne desem bos emel canımınıcı canını sıkma bosver desemde pek farketmez bılıyorum ama dılımden baska bıseyde gelmıyor arkadasım hayırlısı olsun.bugun sabah kalkdık cay demledım evden peynır koydum ıkıde sımıt aldık sahılde cımlere oturup kahvaltı yapdık bedava ve ınanılmaz guzel bı hafta sonu gecırdık.sımdı duslarımızı aldık caylarımzı ıcıyoruz.keske hepımız aynı keyıfde bıtırseydık gunu

hoşgeldin püsküt çiçekleri koyduk bile vazoya .kallisim ya şuanda takımda eksik yok demi sayıca tamm mıyız acep.
candyy cim keşke her yiyecek mangal gibi olsa yağsız et ile yada balıkla süper yemek olur bol salata ilede çok doyurucu ayrıca bir patlıcan salata olurrsa allaahhhhhh yemede yanında yat:))

tıss mangal niye nefsimizi bozsun mirmirmirmir 2 köfte, 2 parça tavuk yedim yanında yarım dilim ekmek ve kocaman bir kase salatayla.. bunun nesi kötü senağlama

bu hafta bende kilo vereceğim kaydirigubbakcemile3 bir aydır uyudu fücudum delikafadulden bu hafta diyorki seni üzmeyeceğim..:teytey:

kallıste canım bende aksam yemegınde aynısından yapdım.ben 3 parca tavuk ama 2 dl cavdar ekmegı salata ve yarım kıloya yakın kozlenmıs bıber bıde ayran seklında tamamladım.bu arada bı durum var takımımızda derce yapalımla ılgılı.kızlar bende varım tabıkı pılavdan donenın kasıgı kırılsın.ıyı kılo veremesemde almam bu hafta sızler ıcın vede kendım ıcın tabıkı

ben yazana kadar sebebi açıklamış kaydirigubbakcemile3 piki piki a.s. feriris çiçekleri.. Sen Lulut'umu öp yeter... bugün dondurmalı fidyo çektik az bekle bugün yarın gelecek:lepi:

Oley beeee :lepi:
Özledim Yırtığımı yahu.. :asigim: Kızımın topiğini çok ıssız bırakıyorsun..

Bak fidyo dedin sinir uçlarım titreşim yaptı.. ben de havuçlu bir fidyo çekmiştim. Ama bizim megavideoda upload etmek mümkün olamadı.. 3 kere denedim.. Güya aktarıyor sonra da koskoca çarpı işareti.. Vazgeçtim sonra tabii.. Zaten olmayanla / olmayacak olanla 3 kere bile uğraşmam akıl ötesiydi ya, neyse..

Neyse.. baktım havuç kabul görmüyor.. ben de bugün tavuklu fotoğraf çekeyim dedim.. Bi'de aeben'in yüzyıl önce istediği bir şey vardı. Onu da çekersem inşallah bir gün.. hepsini birden aktarırım pc ye.. hihoyyyt

Not: Hoş buldum mehalimcim.. Şeniz

tamam canım çok yememişsin bu çok güzel :1hug: canım benim de ne zamandır kilom sabitti ama sanırım bu hafta talihim dönüyor hadi kızlar bu hafta biz 1. olacağız inşallah başarabiliriz bunukaydirigubbakcemile5 ama bu hafta takımımız içinde ben en çok kilo veren olacağım bencesırnaşık şey geçen haftann acısını çıkaracağım görün sizdelikafadulden

kallıste canım mehalım yazınca hatırladım 1 ay oluyo bı arkadas ozel msj atmıs bana bızım gruba katılmak ıcın ne yapmamız gerekdıgını sormus.ısmı cıtol.sana ıletecegımı soylemısdım ama unutdum bıde sanırım 13. takıma gırdı ama nıyeyse lıstede yokdu.bızde bı bosluk olursa dıye sana hatırlatıym dedım.en azından sozumde durmus olurum:utangac:

Back