• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedriccim çok teşekkür ederim canım
evet malesef spora yürüyüşe kremlere rağmen sarkma var ve olması çok doğal 50 kilo çıktı içinden bir de gebelik geçirdimki efe 3700 gr doğdu doktorlar korkmuşlardı bu doğuramaz diye ama nasip olunca o da oldu geçti gitti

65-70 kilo aralığında 2 yıl kalırsam estetik ameliyat olmalıyım 3 adet hem de anca toparlarlar benim enkazı

reyhan ablam Allah kavuştursun inşallah selametle sağlıkla kullanın yeni arabanızı

cedriccim hiç şikayetim yok sorulardan yeterki zamanım bol olsun bugünkü gibi

1 tatlı kaşığı yağ 2 tüm ceviz ediyor canım hatta tam olarak 10 gr yapıyor
çok iyi düşünmüşsün semizotu salatası iyi bir seçenek diyette ben de çok tercih ederim

hadı ya yanı bende zayıflıyabılırsem sarkcam o zaman uff.ya sonradan sarkan deforme olan yerler sporla toplanmazmıkı.kollarıma takdım kafayı dumbel alıcam

sagolun canlarim hayirlisiyla bir gelsinlerde hele ins. sporsuz zayiflamayi aklindan cikar zaten cedric. kolaymi 30 40 kilo vermek canim benim. hatta agirlik calis spor stüdyosuna falan yüzmeyi ihmal etme. bir gün yemek yemese insan karni yumusacik oluyor. sarkmayi bende istemiyorum ama olmamasi nerdeyse imkansiz

hem baksana sen epeyce kilo verdin cedric hemde cok kisa zamanda. bir sarkma varmi karin gögüs bölgesinde eger yoksa demek olmiyacak sende sarkma olsada cok olmiyacak

kizlar bizim bebek erkek olacakmis hayirlisi insallah. bugün haberi geldi.. 5. ay bitmek üzere 19 haftalik. ultrason resimlerini bile seviyoruz ya yok böyle birsey:emir_bebek:

emelim benim oglanda 4120gr dogdu 57cm boyu.. 3 aylik bebek gibiydi simsiyah saclari kurdele baglanacak kadar uzundu.

gözün aydın annemya demek anneanne olacan hemde nur topu gibi erkek allah şimdi sen ona neler yapar neler alırsın demi hadi hayırlısı ile kucağınıza alın inşl:))

ayy durun durun bende aliyi 4.500 kg doğurdum off doğmadı yani 12 saat sancıdan sonra acil sezeryana almışlardı:)) herşeyimizde aynımı ne:))

reyhan abla sarkmanın aksene benım gobek karın bayagı asagı ınmısdı cok toparlandı.saskınım o yuzden.spor yapmayı ılk kez sevıyorum ıcımden gelıyor.yapmaya devam edıcem yanı .kollarıma cok takıntılıym .onları erıtıp topluycam kısa surede.emel cıgım saol ıkı cevız falan koyarım napıym otu aldım dolapda duruyor.bugunlerde degısık seyler yemezsem bozacagımı hıssedıyorum.bugun kendıme bı odul verırım belkı:icecream:

hıımm soylemeyı unutdum.reyhan abla kardesımle kızın arasında bıkac gun fark var sanırım.dogum tarıhınden cıkardım bunu.bızım bebıs kız olcak bız ogrenelı ıkı hafta oldu.erkek bebıslerınkı daha gec ogrenılıyomus zaten.hayırlısıyla gelsınler ıns.onlar buyuk yolcu sımdı

masallah canimmm. ay kiyamam yaaaaaaaa. ilk cocuk nasil dogurdun birtanem ya. allah bagislasin sonradan unutuluyor ama ilk bebek 4,5 kilo allah yardim ediyor iste. oy kiyamam bebegime:1hug:
benim kizin ins okadar büyük olmaz ya. benim ilk kiz 3,460kiloydu .onu bile 10 saatte ancak dogurdum:1no2:

Allahım sağ salim kavuştursun inşallah torununa ablacım
cedriccim bence de ciddi spor desteği almalısın öyle yürüyüş filan değil yani benimki sporla olmayacağı onaylandıktan sonra bırakıverdim ucunu nasıl olsa kapalıyım içerdeki enkazın kimse farkında değil diyip

benim mesaim bitiyor sonra görüşürüz takımcım hoşçakalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy annem sorma 12 saat sancı çektim bebek inmedi bir türlü en sonunda bebeğimin kalp atışları düzensiz gelince doktor acil ameliyata aldı hep benim kocam yüzünden doktor daha 8 aylıkken % 50 sezeryan olur bebek iri demiştide benimki inat etmişti yok normal olacak diye sanki kendisi çıkaracaktı bebeğ töbe allah:)))

cedric spor cok önlüyor sarkmayi bu kesin.. kollarin icin birseyler bulmak lazim. kallisim bulur kol hareketleri. istersen ben benim kiza sorayim. sporcular bu isi iyi biliyor. bakalim kim daha önce alacak bebegini kucagina hayirlisi canim insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Ayy annem sorma 12 saat sancı çektim bebek inmedi bir türlü en sonunda bebeğimin kalp atışları düzensiz gelince doktor acil ameliyata aldı hep benim kocam yüzünden doktor daha 8 aylıkken % 50 sezeryan olur bebek iri demiştide benimki inat etmişti yok normal olacak diye sanki kendisi çıkaracaktı bebeğ töbe allah:)))

:roflol::roflol::roflol:

heheheh mehalim aynen öyle sanki kendi cikaracakkaydirigubbakcemile5
oyyyy oyyyy acilarida baska verdikleri mutlulukta. rabbim acilarini göstermesin.
sagol emelim iyi aksamlar sana canim

Back