• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadı ya yanı bende zayıflıyabılırsem sarkcam o zaman uff.ya sonradan sarkan deforme olan yerler sporla toplanmazmıkı.kollarıma takdım kafayı dumbel alıcam

ya ben mesajları okuyamadımki koca geldi yemek yiyeceğiz çıkıyorum..

sadece cedricime cevap vereyim dedim.. canım bak çok yoğun yapmadım sporu biliyorsun ama son 1.5 ayda acaip toparladı vücut ..ben 2.5 kg verdim ama sanki 5 -7 arası verdim gibi gözüküyor.. ayrıca hiç bir yerimde sarkma yok kremlerin filan faydası çok oluyor tabi..ay kaçtım ben.

cedric canimsin bak kollarin sarkmasini önlemek icin. eline bir agirlik al kolunu yukari kaldir sirtini kasiyacakmis gibi dirsekten asagisi arkana sarksin sirtina dogru. sonra kolun oldugu yerde kalsin dirsekten asagisini yukari kaldir. amerikadaki hürriyet heykeli gibi. sonra yine arkaya birak.yine kaldir birak 20 kere her iki kolunuda. bence etkili bir hareket . bir dene bakalim bence iyi gelecek

bende buradyim iyi aksamlar hanimlar nassiniz bakalim bugun ogleden sonra gelemedim kizlari oglen okula goturdum bidaha eve gelemdik efenin sayesinde aksam 5 e ceyrek gece geldik yurudukte yuruduk valla ayaklarim koptu

off ablacım ben geldimde sayfalarımın hiç biri açılmıyorki belki yarım saatte tek sayfa açabildim..msnyede bakmadım açılırsa ona bakayım.

bakarim reyhan abla sizlerle konusayim biraz gecmise gece de bakarim evde olmanin tadini cikardin demek ne guzel
alismistik 3 4 mesaja simdi şakkıdı yine gozlerimiz:bbo: donecek desen e olsun boyle daha iyi kimsesiz gibi kalmisti takim hele gecen cumaaa ayyy ne yalnizdim yahu

ablacım msnden bana bir şey gelmemiş..off tüm internetim kötü galiba ne açabiliyorum burda geçmişide okyamadım... merakta ettim şimdi msnde ne vardı diye...

evet canim . birde insan birikmis olursa konusmak dertlesmek istiyorsa yalniz kalinca kötü oluyor.
bebegimiz erkek olacakmis kizlar bir görseniz ultrason resimleri bile cok sevimli ya onu seviyoruz

ebayden bir elbise alacaktimda fikrini sormustum kallisim önemli degil. senden ses cikmayinca bende aliverdim. hatta hizimi alamayip hemen arkasindan birtane daha aldim. batti balik yan gider anasini satayim:jeyyar:

sahi ya kacinci olduk biz bu hafta? cenemden firsat bulup onu düsünemedim:)
ay aksama kadar cene yaptiniz kacinci oldugumuzu bilmiyormusunuz:1shok: hayret bu kadarmi ilgisiz olunur caaanim aaa yarismadayiz ayol hatirlatirim
konu neydiki bu kadar daldiniz sohbete :sm_confused: unuttunuz yarismayi hmmm

evet canim . birde insan birikmis olursa konusmak dertlesmek istiyorsa yalniz kalinca kötü oluyor.
bebegimiz erkek olacakmis kizlar bir görseniz ultrason resimleri bile cok sevimli ya onu seviyoruz
ayyyy allah saglikli hayirli evlat versin demek kucuk bir adam geliyo he ne guzel

elbiselerinide gule gule giy ablacim eminim dunyanin en suslu bakimli en tatli ananesi sensindir bide kiz olsaydiii aalllah insallah oda olurda yandiydik ozaman kallisim kiz cocugu modasi yetistiremezdi sana yaaa cok heycanlandim sevindim ablacim ne guzel yazin bitiminde aileye yakisikli kucuk bir bey katiliyo ya

Back