Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kallisim o cayi ariyorum. ebayde baska bir ürüne rastladim
14 günde 8 kilo falan diyor vücuttaki yagi eritmek sivi hale getirip transport etmeden falan bahsediyor. buda cin cayi
ay ne doğru bir söz canım yakadiscim kilo vermek aptalların işiymiş
kiloyu korumakmış zekilik gerektiren
kr
kizlar selam,
bu hafta tartimin ibresi 84.50 yi gosterdiuzgunum..size daha fazla katki yapmak isterdim...ama 1 haftada yarim kilo da saglikli bir rakam degil mi ?
![]()
valla abla bende şaşayıroum ve her izne geldiklerinde para yok diye ağlarlarkahvemi ictim . gözüm acildi dünya varmishihoyyyt
merhaba kadisim seni görüyorum asagida.
araba isini sormussun güzelim.. yegenlerin nasil beceriyor bilemedim canim benim ben nerdeyse 40 yildir almanyadayim daha hic sifir araba alamadik. her cocugumun arabasi var ama sifir alan olmadi en yenisi 2 yasindaydi. dedigin dogru taksitleri istedigin kadar uzun tutabiliyorsun 5 yila kadar yolu var bazi durumlarda dahada fazla. ama araba ödenip kagitlario senin eline gecene kadar araba hurdaya cikiyor.
birde su var; sifirda iyi bir marka 100bin euro ise örnek yani, 2 yil sonra 30bin civarinda alinabiliyor. iki yilda kac km yapilir iyi bir araba ne kadar eskir kaza yoksa.. yani biraz hesabini bilmek lazim..
e2
hoşbulduk canımkadisim hosgeldin canim opuyorum seni kocaman bebisinide emiyomu haala kuzucuk kilonuda takma caniim verirsiiin sen
ay emel ne anlattın ya şu kahveyi lokumlu kahve hiç içmemiştimmehalim yaz geldi bak ne kaldı atlayın gelin ben size hiçbiryerde bulamayacağınız bir kahve keyfi yaşatayım kızlar ağasında
fincanda pişmiş türkkahvesi yanında damlasakızlı lokum
mekan süper zaten tonozların altında kalabalık insanlar sevgililer çifte kumrular avluda çay bahçesi of ooof
ben size ne söylemeyi unuttum..
adıma sevinirsiniz diye yazayım dedim hemen :)
...
kallisim o cayi ariyorum. ebayde baska bir ürüne rastladim
14 günde 8 kilo falan diyor vücuttaki yagi eritmek sivi hale getirip transport etmeden falan bahsediyor. buda cin cayi
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle
kızlar çok güzel bi söz okudum cuma gününe de güzel oturdu bu söz sizlerlede paylaşayım kalisciğim çok sevindim umarım güzel bir tatil geçirirsin
ben size ne söylemeyi unuttum..
adıma sevinirsiniz diye yazayım dedim hemen :)
Kalliste ablacım ne güzel inşallah bir terslik çıkmadan gidersiniz tatile hepiniz de çok iyi vakit geçirirsiniza.s.
candycim suyun yeri ayrı canım diyette alışkanlık haline getirmeye çalış suyu mutlaka içtikçe içesin gelir zaten
bir de ara öyün yapmadınmı arada kaç saat var kahvaltıyla
mehalim yaz geldi bak ne kaldı atlayın gelin ben size hiçbiryerde bulamayacağınız bir kahve keyfi yaşatayım kızlar ağasında
fincanda pişmiş türkkahvesi yanında damlasakızlı lokum
mekan süper zaten tonozların altında kalabalık insanlar sevgililer çifte kumrular avluda çay bahçesi of ooof
amann sorma mehalim yaaabende çaktırmamaya uğraşıyorumda moral kötü..
annem vallaha çok duygulandım yazdıklarına kocaman öpüyorum seni.keşke burdan yazabileceğim klavyeden dökebileceğim sıkıntılar olsada paylaşsam ama istesem bile klavyeyi kullanarak aktarabileceğim durumlar değil.ama senin sizlerin bu ilgisi bana huzur veriyor çok saolun.bebegim inan merak ettim . hatta cidden psikolojik bir girdaba düstügünü bile düsündüm. benim bildigim mehalim bana bunlari düsündürdü. acil anlat bebegim dermani mutlaka vardir. iki anlayisli sözde olsa verebilecegimiz seninle oldugumuzu biliyorsun. benim icin cok önemlisin cok degerlisin:teselli:
mehalim yaa sana kaç kez söyledimde cevap vermedin kocayı kandırda beraber gidelim nolurr izmireyerimseniben senle gitmeyi çok ama çok isterim... hayatımızda bir daha böyle fırsat yakalayamayızki.. kandıramazmısınki:sm_confused:
hanımlar oncelıkle ev kıyafetlerımleyım cok cok ozur dılıyorum sızden yoksa pek pacoz degılımdır-tatlicadiarzu-