Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyy millet bizim çikolata şaşkın periye ne kadar benziyor değil mii allahım bununda yüzü aynı şaşkın cadısı gibi nasıl datlu böyle çikolata gibi ye ye bitmez:)))
canım çikolatam ne söylesem sana faydası olur bilmemki aslında söyleyeceğim herşeyi sende biliyorsun sadece biraz desteğe morala ihtiyacın var birde başkasından bunları duymaya sanırım ama. bak bu hafat dikkat ettiysen bende iyi değildim ancak biz ne kadar kendimize kötüyüm dedikçe dahada kötü oluyoruz yani sürekli kendimize olumsuz telkinlerde bulunuyoruz farkına varmadan bu sebeple öncelikle senden isteyeceğim şey kendine halsiz kötüyüm canım istemiyor cümlelerini söyleme canım bunun yerine sürekli çok iyim iyi hissediyorum canım dışarda gezmek dolaşmak istiyor hayatan zevk almak istiyorum de.
diyet konusuna gelince birinci dediklerimde başarılı olursan devamı gelecektir.birde hep kendini hayal ettiğin gibi düşün.(gerçek anlamda yaşadıklarını birebir bilmediğim için daha net ve gerçekçi tavsiyelerde bulaunamıyorum canım.)