• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çikolatam sağlıklı bu rakam elbette ama sen de biliyorsun yaşadıklarından dolayı dikkat edemedin yediklerine
rakamdan ziyade vücudunda eksilenler çoğalanlar aldığın vitamin mineraller çok önemli
sen dikkat et yediklerine ve buraya da yaz olur mu görelim bakalım neler yemişsin

tamam cnm bugunden itibaren dunya yansa ne yedigimi yazacagm... Şeniz

reyhan ablacim cansin ne diyeyim sen ufakta olsa ne istersen paylas bizimlen bu arada uzum gozlun oglunmu ne guzel insallah gule gule kullanir arabasini eeh bide oglun gibi hayirli gelinin olur insallah
ilaaahi emelim utandirdin beni senki verdigin kilolarla avrupadaki doktoru aha boyle :1shok: sok ettin buradakiler dayanamamis diyete direk kendini bictirmeye hizarci doktorlara gitmisler senden ogrenilecek daha cok sey var demekki
kadisim hosgeldin canim opuyorum seni kocaman bebisinide emiyomu haala kuzucuk kilonuda takma caniim verirsiiin sen
cukulatam daha ne istiyosun bitanem sukret yeterki hic alma gramda olsa hep ver canim hayat herseye ragmen cook guzel kizlar hic bisey icin uzulmeyin allah dermansiz dert vermesin zaman en guzel ilac derler yaa cok dogru

zenanim sen ne tatli dilli seysin boyle... canim valla ben bu hafta belki kilo almisimdir bile diye dertleniyordum tartiya cikarken,acikcasi benim icin de surpriz oldu...ben kolay kilo veririm dikkat ettigimde,ama bu hafta hic edemedim,malum..insallah onumuzdeki cumaya guzel kilo veririm.

canlarım ben kilomu bildirem.pek değişiklik yok,deli gibi gidip geliyom .ben 102,6 yım.
sizler noptınız bide ona bakayım..............

5. TAKIM **98.etap**

umuts76 ( 76.1 / 76.7 / -0.6 / -0.79% )
reyhanxx54 ( 76.4 / 75.9 / 0.5 / 0.65% )
zenan25 ( 73.8 / 73.5 / 0.3 / 0.41% )
cedric ( 106.0 / 104.2 / 1.8 / 1.70%
Mehalim ( 61.2 / 61.1/ 0.1 / 0.16% )
buseyrem ( 102.8 / 102.6 / 0.2 / 0.19% )
emel42 ( 100.3 / 99.0 / 1.3 7 1.30% )
chocolategirl ( 85.0 / 84.5 / 0.5 / 0.59% )( yeni üye )
candy_happy ( 60.2 / 61.0 / -0.8 / -1.33% ) ( yeni üye )
sportie ( 60.0 / 59.0 / 1.0 / 1.67% ) ( yeni üye )
Kalliste ( 74.5 / 74.4 / 0.1 / 0.13% )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 876.3 / 871.9 / 4.4 / 0.50% )

cocuklara birsey desem hemen doktordan randevu aliyorlar. önemli birsey yok bakmayin siz banakaydirigubbakcemile5
hah artik bir sebep buldum kendime menapozdayim varmayin üstüme mazeretim var hehehehkaydirigubbakcemile2
ablam sen boşver onları.. neymiş doktor doktor.. daha çok hasta olursun o kadar sık gidilmez.. sen içinde aklında ne varsa söyle bize..

ahh unutuyordum ben kahveden sonra tekrar tartıldım 100 gr vermiş oldum aman ne mutluluk ne mutlulk bende kaydirigubbakcemile3

reyhan ablacım çay fotoları ekledim boş olduğunda bakabilirsen sevinirim ... cedricte eşi bulamazsa ister.. :utangac:

kallisim demekki neymiiiiiş tartıdan korkunca kilolar hemen gidiyomuuuuş
bundan sonra ben de tartıya yaklaşmıycam
gerçi soyunmaya üşendiğimden tartılmıyorum haftaiçi sadece cumaları size özel oluyor sabahtan kalktım bugün de duş aldım süslendim püslendim işe geldim pek bir yerinde havam şükür
dünki kahve iyi geldi arada yapmalıyım demekki

zenanim sen ne tatli dilli seysin boyle... canim valla ben bu hafta belki kilo almisimdir bile diye dertleniyordum tartiya cikarken,acikcasi benim icin de surpriz oldu...ben kolay kilo veririm dikkat ettigimde,ama bu hafta hic edemedim,malum..insallah onumuzdeki cumaya guzel kilo veririm.
canim bende reyhan ablam gibi senin yazini bulamamistim emel getirdi biraz once okudum ayni seyleriii bende cooook yasadim caniiim amaa sabrettim zaten sabretmek zorundaydim turkiyede olsaydim kesin bende ayrilirdim ama iyiki ayrilmamisim senin icinde hayirlisi neyse onu diliyorum cunku senii anliyorum amaaa sen bu aralar hicbiseye kafaya takma kendi hayatina bak yine bisiy yokmùus gibi davran esinee bence bizim erkeklerin kafasi biraz gec dank ediyo ne zaman ilgilenilmediklerini anladilar ozaman hafiften degismeye basliyolar kendine iyi bak kendinle ilgilen bu aralar gez ne bileyim arkadaslarinla toplan gul yanii o seni onsuzda mutlu gorsun ben bu kadinlar kulubune uye olali coook sey degisti onunla ilgilenmeyi biraktim sevdigi seyleri pisirmeyi biraktim yarin ne giyeyecek diye dusunmeyi biraktim benimki hemen anladi sevgililer gununde ilk defa buradaki arkadaslar soracakdiye guller almis gecen gunde bir demet lale almis cook sasirdim ama yani boyle cukulatam erkek milleti hep ayni cocuktan farklari yok ay ne cok yazdim ayol

kallisim demekki neymiiiiiş tartıdan korkunca kilolar hemen gidiyomuuuuş
bundan sonra ben de tartıya yaklaşmıycam
gerçi soyunmaya üşendiğimden tartılmıyorum haftaiçi sadece cumaları size özel oluyor sabahtan kalktım bugün de duş aldım süslendim püslendim işe geldim pek bir yerinde havam şükür
hehe aynen emelim delikafadulden
ya süslenip püsleniyorsunuz ya benim sizden bir ricam var... ben tırnaklarımı yiyorum bir kaçınız biliyor ama uzatmak istiyorum, böyle çok kontrollü gidersem birde çok stresli anlar yaşamazsam uzatabiliyorum.. yaa yaza böle pembiş pembiş ojeler süriyim diyorum yanınıza gelirken :utangac: cumadan cumaya benim tırnakları kontrol edin nolur biriniz yada bir keçınız bu sorumluluğu alsın yalvarıyorumsositososito kallis kilonu bildirdinde tırnaklar ne alemde diye soracak birini arıyorum:1hug:

kallistecim listeniz hatasız, bir tek emelin satırında
emel42 ( 100.3 / 99.0 / 1.3 7 1.30% )
/ 7 olmuş.

canım sağol ben bu hatayı hep yapıyorum yerimseniben

canim bende reyhan ablam gibi senin yazini bulamamistim emel getirdi biraz once okudum ayni seyleriii bende cooook yasadim caniiim amaa sabrettim zaten sabretmek zorundaydim turkiyede olsaydim kesin bende ayrilirdim ama iyiki ayrilmamisim senin icinde hayirlisi neyse onu diliyorum cunku senii anliyorum amaaa sen bu aralar hicbiseye kafaya takma kendi hayatina bak yine bisiy yokmùus gibi davran esinee bence bizim erkeklerin kafasi biraz gec dank ediyo ne zaman ilgilenilmediklerini anladilar ozaman hafiften degismeye basliyolar kendine iyi bak kendinle ilgilen bu aralar gez ne bileyim arkadaslarinla toplan gul yanii o seni onsuzda mutlu gorsun ben bu kadinlar kulubune uye olali coook sey degisti onunla ilgilenmeyi biraktim sevdigi seyleri pisirmeyi biraktim yarin ne giyeyecek diye dusunmeyi biraktim benimki hemen anladi sevgililer gununde ilk defa buradaki arkadaslar soracakdiye guller almis gecen gunde bir demet lale almis cook sasirdim ama yani boyle cukulatam erkek milleti hep ayni cocuktan farklari yok ay ne cok yazdim ayol

tesekkur ederim canim.. ben bu numaralari cok yaptim,bazen yedi bazen yemedi..herkesin elindeki malzeme farkli...
simdi cok kirigim,kirginim... icimden onun icin tek birsey yapmak gelmiyor,oyun bile olsa ... bosver ne olacaksa olur diyorum... tesekkurler yorumlariniz icin..

ben sadece kilo vermek istiyorum artik

SElam arkadaşlar kallisim ellerine sağlık listemiz hazır nazır
annem beni merak etmişin canımsın ne diyeceğimi inan bilemiyorum çünkü bende na halde olduğumu bilemiyorum hem biyolojik hemde psikolojik sanırımsan hiç bir şey mutlu etmiyor vs vs ..... işte böyle

çikolatam
yaşadıklarını okudum inan seni çok iyi anlıyorum çok benzerini bende yaşadım ve neler denedim konuşmak kavga etmek huzursuzluk çıkatıp dikkatini çekmek yalvarmak aklına ne gelirse ve acı şeylerde yaşadım ve bunca zamandan sonra iyiz ama çok şeye maal oldu .sana allh sabır versin

zenanım saol canım tatlı yanaklarından kocaman öpayorum bendee keşke yanmada yakınımda olsaydınız ya bir kahve paylaşabilseydim sizlerle

kallisim bu görevi ben üstüme aldım bile hatta hergün sabah kalkınca mesaj bile atarım cebine sen hangi numarayı daha çok kullandığını söyle yeter bende sana ait en az 3 no var sanki
ben de uzattım bugün keseyim dedim kıyamadım başörtülü ama ojeli tırnak hoş gelmiyo kimseye oysa ben bayılıyorum bakımlı tırnaklara bir de anlasam nasıl yapılır manikür filan değmeyin keyfime

bir de ben tırnak güçlendirici birşey aldım limon esasnlı süper güzel kokuyor tırnaklarım çok güçlendi tiroiditten sebep çok kötü olurlardı halbuki
akşam bakar adını yazarım sana
for you diye bir zincir mağaza var burda oradan almıştım 3 tl bile değildi fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
:bbo:offf kallisim ya ikimizde 100 gram ancamı verebilidik yahuu vallaha acayip moralim bozuluyor ne bu böyle anlamdım yaa ne kadar yavaşladık....

mehalim yaz geldi bak ne kaldı atlayın gelin ben size hiçbiryerde bulamayacağınız bir kahve keyfi yaşatayım kızlar ağasında
fincanda pişmiş türkkahvesi yanında damlasakızlı lokum
mekan süper zaten tonozların altında kalabalık insanlar sevgililer çifte kumrular avluda çay bahçesi of ooof

kallisim bu görevi ben üstüme aldım bile hatta hergün sabah kalkınca mesaj bile atarım cebine sen hangi numarayı daha çok kullandığını söyle yeter bende sana ait en az 3 no var sanki
ben de uzattım bugün keseyim dedim kıyamadım başörtülü ama ojeli tırnak hoş gelmiyo kimseye oysa ben bayılıyorum bakımlı tırnaklara bir de anlasam nasıl yapılır manikür filan değmeyin keyfime
emelim sağol canımın içi haftada bir dediğim gibi yani cumadan cumaya olsa olur ben söz verdim diye kontrol altına girince yaparım zaten..

bak sende eğer ojeli itici geliyor diyorsan fransız manikürü yapmaya alış çok hoş duruyor bende çok sık yaparım ve uzattığımdada arada bir maniküre gider yaptırırım..
fingertoenailsss5.jpg

:bbo:offf kallisim ya ikimizde 100 gram ancamı verebilidik yahuu vallaha acayip moralim bozuluyor ne bu böyle anlamdım yaa ne kadar yavaşladık....
amann sorma mehalim yaaa:delphin: bende çaktırmamaya uğraşıyorumda moral kötü..

heh emelim benim tel 539 ile başlayan.... seni aramıştım ben o kocanın 532li olan birde gökçenin 538li vardır... bunların dışında varsa o ben diilim naniknanik

ablam sen boşver onları.. neymiş doktor doktor.. daha çok hasta olursun o kadar sık gidilmez.. sen içinde aklında ne varsa söyle bize..

ahh unutuyordum ben kahveden sonra tekrar tartıldım 100 gr vermiş oldum aman ne mutluluk ne mutlulk bende kaydirigubbakcemile3

reyhan ablacım çay fotoları ekledim boş olduğunda bakabilirsen sevinirim ... cedricte eşi bulamazsa ister.. :utangac:
kallisim cikolatanin sayfasini bitirince hemen ariyacagim birtanem o ürünü aklimda unutmadim. basim gözüm üstüne hepinizede gönderirim sorun yok. yok be ne doktoru benim isim doktorluk degil. kizlar hepsi birden gidince galiba biraz yalniz kaldim gerci devamli bendeler ama ne bileyim.. ben dolu dolu anneyim be kallisim. bunu sende cok iyi anlarsin. düsünsene kizlarinin birkac ay ara ile hepsinin evlenip evden gitmesini. yabanci ailelere karismasini evlerini kurdular kuramadilar.. sunlari eksik bunlari tamam. iste biri bebek bekliyor. sudur budur . sonra ekonomik kriz. bak bugün yine evdeyim. ne olacak bu isin sonu . bazen bir karamsarlik sariyor. beni anliyacak birini ariyorum. dünde böyle bir günümdü sanirim
hehe aynen emelim delikafadulden
ya süslenip püsleniyorsunuz ya benim sizden bir ricam var... ben tırnaklarımı yiyorum bir kaçınız biliyor ama uzatmak istiyorum, böyle çok kontrollü gidersem birde çok stresli anlar yaşamazsam uzatabiliyorum.. yaa yaza böle pembiş pembiş ojeler süriyim diyorum yanınıza gelirken :utangac: cumadan cumaya benim tırnakları kontrol edin nolur biriniz yada bir keçınız bu sorumluluğu alsın yalvarıyorumsositososito kallis kilonu bildirdinde tırnaklar ne alemde diye soracak birini arıyorum:1hug:

kallisim tirnak doktorun ben olayim tamammi seker? bilmem ben tirnak hastasiyim. ben sorarim sana merak etme. cok özeniyorum. kadinlarin ellerinin cok özel oldugunu düsünüyorum .disariya benimle ilgili cok sey verdigini düsünüyorum, canim sikildikca elim bos kaldikca tirnaklarimla ugrasirim. 40 yildir hic kisa tirnagim olmadi. kirildi koptu ama hepsini birden kesmedim hic. onlari düzeltir boyar seyrederek mutlu bile olurum. cokmu kanaatkarim bilmem delikafadulden

canım sağol ben bu hatayı hep yapıyorum yerimseniben

SElam arkadaşlar kallisim ellerine sağlık listemiz hazır nazır
annem beni merak etmişin canımsın ne diyeceğimi inan bilemiyorum çünkü bende na halde olduğumu bilemiyorum hem biyolojik hemde psikolojik sanırımsan hiç bir şey mutlu etmiyor vs vs ..... işte böyle

çikolatam
yaşadıklarını okudum inan seni çok iyi anlıyorum çok benzerini bende yaşadım ve neler denedim konuşmak kavga etmek huzursuzluk çıkatıp dikkatini çekmek yalvarmak aklına ne gelirse ve acı şeylerde yaşadım ve bunca zamandan sonra iyiz ama çok şeye maal oldu .sana allh sabır versin

bebegim inan merak ettim . hatta cidden psikolojik bir girdaba düstügünü bile düsündüm. benim bildigim mehalim bana bunlari düsündürdü. acil anlat bebegim dermani mutlaka vardir. iki anlayisli sözde olsa verebilecegimiz seninle oldugumuzu biliyorsun. benim icin cok önemlisin cok degerlisin:teselli:

mehalim yaa sana kaç kez söyledimde cevap vermedin kocayı kandırda beraber gidelim nolurr izmireyerimseniben senle gitmeyi çok ama çok isterim... hayatımızda bir daha böyle fırsat yakalayamayızki.. kandıramazmısınki:sm_confused:

Back