hehe aynen emelim delikafadulden
ya süslenip püsleniyorsunuz ya benim sizden bir ricam var... ben tırnaklarımı yiyorum bir kaçınız biliyor ama uzatmak istiyorum, böyle çok kontrollü gidersem birde çok stresli anlar yaşamazsam uzatabiliyorum.. yaa yaza böle pembiş pembiş ojeler süriyim diyorum yanınıza gelirken
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
cumadan cumaya benim tırnakları kontrol edin nolur biriniz yada bir keçınız bu sorumluluğu alsın yalvarıyorumsositososito kallis kilonu bildirdinde tırnaklar ne alemde diye soracak birini arıyorum:1hug:
kallisim tirnak doktorun ben olayim tamammi seker? bilmem ben tirnak hastasiyim. ben sorarim sana merak etme. cok özeniyorum. kadinlarin ellerinin cok özel oldugunu düsünüyorum .disariya benimle ilgili cok sey verdigini düsünüyorum, canim sikildikca elim bos kaldikca tirnaklarimla ugrasirim. 40 yildir hic kisa tirnagim olmadi. kirildi koptu ama hepsini birden kesmedim hic. onlari düzeltir boyar seyrederek mutlu bile olurum. cokmu kanaatkarim bilmem delikafadulden
canım sağol ben bu hatayı hep yapıyorum yerimseniben