• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedriccim ben de seni terik ederim canım gelecek ay isteğine kavuşacaksın eminim üç rakamlı kilolar biter sende boy da var fıstık gibi olursun inşallah

bu arada Allah daha çok versin gözüm yok da eşin güzel kazanıyor ne iş yapıyor sorması ayıp
onların sektörde bana göre iş varsa yurtdışında yaşamak benim de hayalim liste başına yazın ismimi beni de götürün

günaydın kızlar
reyhan abla ya sizin orda pek mi ucuz arabalar yada taksit miktarı fazla sanarım
bizim kuzenler 18 yaşına gelince sıfır araba alıyolar
birde kendileri ödüyolar
bir işte çalıştıklarıda yok yani hem okuyup hem staj mı ne görüyolarmış
maaş alıyolarmış bide
ve sıfır araba ilginç oluyo yani

ablacıgım bızdede sıfır arabalarda ındırım var ama sabıt degıl.bende kendıme araba bakıyorum.bu aralar tabı butcem ev dolayısıyla kısıtlı ama.turkıyede henuz ıkıncı ellerde ındırım yansımadı.peugeot 107 ıstıyorum sıfırı ıle 2007 modelı aynı fıyat su anda ılgınc ama bıkac ay daha beklerım heralde
hayırlısı canım
çok güzel araba ama ya
benim ehliyet var ama ben süremiyorum 2006 da almıştım 2005 miydi yoksa unutmuşum ya
ama günler uzadı eşim öğretcek bana çok hevesli o da
iibir şöför olmak istiyormu ya
gerçi bizim araba sbiraz büyük connect daha önce toyota vardı onu zar zor sürüyodum bakalım bunda napcam daha direksiyona oturmadım 1 sene olacak alalı
ii hatırlattınız derhal bugün süreyimmm

günaydıııııın herkese

ben öyle bişey gördümki tartıda çok güzel başladı günüm
tam tamına 99.0

emelcim çok sevindim canım adına
devamı gelecek eminim
ha gayret

aaa kalıstecıgım bunlar guzel gorunuyor ıcerıgı neymıs.ıng ceyse ben tercume edebılırım.canım çin yolcumuz salı gunu gıdıyor.sanırım ıkı hafta kalıcaklar.bızım ıcın cok guzel bır gelısme olma ıhtımalı var esımın ısı ıle ılgılı dua edın bızım ıcın kızlar lutfen :Saruboceq:.belkı çıne tasınmaız bıle gerekebılır ama ben yutdısında yasamayı cok ıstıyorum.cın de bulabılırse esım kı bılmıyorum alısverıs ıcın vakıtlerı olurmu ama alır canım.yada bılıyosun sıksık yurtdısına gıdıyor daha sonrada ısteyebılırız.emel canım bende senın kılonda olmayı cok ıstıyorum bılıyosun demı:Saruboceq:a.s.

ay çine mi taşınmak istiyosun
bende dünyayı gezmeyi çok istiyorum
yani mal mülkün fazlasının gereğini olduğunu düşünmüyorum
yada oğlana ev kıza ev bu biraz tuhaf geliyo bana
herkez kendi evini yuvasını çalışarak alsın
daha benim evim yok ama ilerde inşallah olur
fazlasını istemiyorum
gezecem ben
hayırlısıyla

kallisim
kan verince iştah açılmasına bağlı olarak kilo alma olur
ama sen iştahım açık değil diyosun
bu çok tuhaf
yemeden kilo almak yani
spora alıştı bünyen azaltarak yapmanı tavsiye edecem
metabolizmanı kandır yani
yada bir gülük kaçamak yap depolamaya geçmiş senin bünyen

hepinizin kilo vermiş olması dileklerimle

kallıste tamam canım arama cubuguyla buldum.emel ıns canım ya cok ıstıyorum.

Son düzenleme:
cedriccim ben de şans olsa zaten dermişim
yok yok ben çok şanslıyım Allahın gücüne gider sonra
sağlığıma aklıma evladıma huzuruma şükürler olsun elhamdülillah

kadıs babamın karavanı var ve gensel bı durum heralde .yıllardır takı ben evlenene kadar aılemle dere tepe gezerdım.ama yurtdısı tecrubesının cok onemlı oldugunu dusunuyorum ben hele cın e gıtsek bebegım cınce ogrense esım gelısdırse kendını fenamı olur.artık sadece ıng ceyle olmuyo dunyadakı yukselen dıl cınce korece.teknolıjı dılı cunku.gercı esım ucakdan ıner ınmez gerıye donmek ıstersın dıyo.oyle kotu kokuyomus.esım her gıtdıgınde 4 5 kılo zayıflayıp gelıyo.hıc bısey yıyomuyo.onunku daha cok kesımlerın haram oldugunu dusunmesınden gercı.aslında ben gıtsem yenı seyler deneme merakımdan kılo alırda gelırım kesın-tatlicadiarzu-

günaydıııııın herkese

ben öyle bişey gördümki tartıda çok güzel başladı günüm
tam tamına 99.0
emelim çat fotosu ekleyince arada kaynamış mesajın tebrik ederim seni valla ben veremesemde senin için seviniyorum bu arada benim tartı fobim kötü oldu hiç gidesim yok banyoya..:utangac:

ben kizlari okula goturuyom birazdan gelirim acik kalsin pc kilomuda yazarim o zaman kallisim yurumede derece yapmissin tebrikler
evet canım yapmışım ama neye yarar kilo vermemişimki :delphin:

onların sektörde bana göre iş varsa yurtdışında yaşamak benim de hayalim liste başına yazın ismimi beni de götürün
emelim mesajın güncellensin diye aldım alıntı yaptım delikafadulden

ama günler uzadı eşim öğretcek bana çok hevesli o da
iibir şöför olmak istiyormu ya
gerçi bizim araba sbiraz büyük connect daha önce toyota vardı onu zar zor sürüyodum bakalım bunda napcam daha direksiyona oturmadım 1 sene olacak alalı
ii hatırlattınız derhal bugün süreyimmm

kallisim
kan verince iştah açılmasına bağlı olarak kilo alma olur
ama sen iştahım açık değil diyosun
bu çok tuhaf
yemeden kilo almak yani
spora alıştı bünyen azaltarak yapmanı tavsiye edecem
metabolizmanı kandır yani
kadisim ben ehliyetimi çok sene önce yarım saatlik çalışmayla almıştım sonra uzunca süre kullanmadım evlendim filan derken çocuklarda olunca ihtiyaç hissettim. bir gün eşime dedimki biraz bana ver .. verdi ama her hareketimde bir refleks yapıyor filan söyleniyor en sonunda benim el ayak titremeye başladı sonunda tartıştık ve elimi sürmeyeceğim dedim sinirlendim.. ama sonra dayanamadım hırs yaptım ablamı çağırdım bir gün çalıştık ve ben trafiğe çok rahat çıkar hale geldim.. eşime söylemeden arabayı alıp alıp çıktım her gün.. bir dün denizli afyon yolunu izleyerek geliyoruz ama havada çok sıcak bunun uykusu geldi afyonda dedimki ben alacağım.. olmaz dedi... olurmu olmazmı senin haberin yok ben dünyayı dolaşıyorum dedim afyondan alıp eve döndüm... dönüş o dönüş.. sesi çıkmadı şaşkınlıktan... yani diyeceğim şuki eşine kızarsan sinirlernirsen sakın pes etme... sağları aolları belli olmaz uyuzların..

ya yemek işide bilmiyorummki hiç fazla yemiyorum mesela dün iin yazayım bir bakın..

1 portakal
1 kiwi
50 gr peynir
bir sandviç ekmeği
domates
1 bardan süt
1 kase yoğurt
1 kase bulgur pilavı
5-6 parça kuşbaşı gibi etli kabak yemeği
2 tabak salata az zeytinyağlı

emel canım ben aylarca ıs aradım kıvrandım resmen.esım kılını bıle kımıldatmadı halbukı ıstese yardımcı olabılırdı.dıplomamla ılgılı bır sıkıntım var benım uzun hıkaye.hala her ıs ılanına bakarım ama olmuyo ısde.napıym oluruna bırakmayı ogrendım artık.esım madem ıstemıyor ıst da calısmamı bende keyfıme bakıyorum.ama kendı ıstegıme sorsan sabahın 5 nde yollara dusmeyı goze alır parasız bıle calısırım ama olmuyo ısde.o yuzden gercekden sukretmeyı unutma arkadasım cok sukur saglıgın yerınde.kazandıgın alkole kumara sıgaraya gıtmıyor kendı ayakların uzerınde duruyosun kendınle gurur duy kı ben senınle duyuyorum.

kallıste canım az yıyor olabılırmısın.bı hafta kendını bıraksan bıraz daha yesen.ben kendımı cok ıyı bılıyorum yanı tartılmadan kac kılo vermıs oldugumu tahmın edebılırım.cunku kendımı bıldım bılelı dıyet yapıyorum oyle kacırmadıgım tuzumu suyumu sporumu kontrol etdıgım her hafta kılo verıcegımı bılıyorum.gercı haftalarca dayanamadıgım ıcın bu tempoya bı sure sonra kılo vermem dururmu bılemıyorum:utangac:ama ısde tek sorunum yemeden duramam ya.habıre canım bıseyler cekıyor ve en ufak bır kacamagımda toplanmam ıkı hafta suruyor.eger zaten ustesınden gelemezsem psıkologa gıtmeye karar verdım ya benımkı psıkolojık kesın-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar kalliste ablacım yürüyüşte derece yapmışsın tebrik ederima.s.ben de dün yürüdüm nivea body cd si ile hareket de yaptım kendimi çok iyi hissettim. tartıldım aynı kilodayım kilom 61 ama bütün hafta oturdum ona bağlıyorum bu durumu ama artık spora tekrar başladım çok mutluyumhihoyyytben spor yapmaya gidiyorum hanımlar henüz bir şey yemedim bir bardak ılık su içtim gelince yazarım gidecek bu kilolardelikafadulden

çok şükür halime cedriccim ben bunu yani şükretmeyi öğrendim
senin için de hakkında hayırlısı olsun
ben evde oturamam herhalde bu kadar çalışabildikten sonra

kallisim teşekkür ederim mesaj için ama malesef cedricin kocasından bana iş yok mesajını editlediği için görememişsin cevabı

kadiscim seni seviyorum
bu nerden çıktı deme içimden geldi yazacak bişey bulamıyorum sana nedense ama içimde sana olan yakınlığımı ifade edememenin bir sıkıntısı var iki gündür en doğal yoldan ifade ediyim dedim duygularımı
çikolatanın başlığına yazdığın yorumları da okudum çok aklıbaşında kadınsın Allah evladına yuvana bağışlasın canım

emelim yaptığınız etkinlik beni çok etkiledi canım... ne güzel şeyler düşünmüşsünüz ..

kallisim biliyorsun lösemi benden babamı aldı benim için çok özel o insanlar hepsi ailem gibi görmesemde tanımasamda bir bağım var onlarla bu etkinlik vesile oldu ufacık da olsa bir faydam olabileceği için ben de çok mutluyum

kadıs babamın karavanı var ve gensel bı durum heralde .yıllardır takı ben evlenene kadar aılemle dere tepe gezerdım.ama yurtdısı tecrubesının cok onemlı oldugunu dusunuyorum ben hele cın e gıtsek bebegım cınce ogrense esım gelısdırse kendını fenamı olur.artık sadece ıng ceyle olmuyo dunyadakı yukselen dıl cınce korece.teknolıjı dılı cunku.gercı esım ucakdan ıner ınmez gerıye donmek ıstersın dıyo.oyle kotu kokuyomus.esım her gıtdıgınde 4 5 kılo zayıflayıp gelıyo.hıc bısey yıyomuyo.onunku daha cok kesımlerın haram oldugunu dusunmesınden gercı.aslında ben gıtsem yenı seyler deneme merakımdan kılo alırda gelırım kesın-tatlicadiarzu-
ay karavan mı
bende çok istiyorum gerçekten
yani inşallah ilerde kesin alacam
eşimde seviyor gezeriz diyo
zamanla ii anlaşcaz galiba onunla gelecek çok güzel olacak inşallah
cocukluktan beri hayalim karavanla gezmek
çoçuklarıma farklı hayatlar yaşatmak istiyorum

canım ya çinlerin yediklerini yemek cesaret ister ya
ben de kapalıyım farklı tatlara
belki verirsin canım ya

kallisim canım benim ki arabayı benden habersiz gitti aldı geldi o kadar borcun içinde sırf bu tür kamyonetleri istiyo diye
ben aylarca bunun sıkıntısını atamadım üstümden
ve asla oturmıcam dedim direksiyona gel zaman git zaman
aramızda düzelince şimdilerde çok istiyorum
bazen çok ihtiyaç oluyo o da farkında
bir kursa gitsem çoçukla kalıyorum ortada
yada o gitse ben naparım diyorum

ama senin hikayen ilginç olmuş yani ya
zaten epey ilginçsin
kocan korkmuştur senden valla
sende ii sabretmiş sölememişsin o zamana kadar

çok şükür halime cedriccim ben bunu yani şükretmeyi öğrendim
senin için de hakkında hayırlısı olsun
ben evde oturamam herhalde bu kadar çalışabildikten sonra

kadiscim seni seviyorum
bu nerden çıktı deme içimden geldi yazacak bişey bulamıyorum sana nedense ama içimde sana olan yakınlığımı ifade edememenin bir sıkıntısı var iki gündür en doğal yoldan ifade ediyim dedim duygularımı
çikolatanın başlığına yazdığın yorumları da okudum çok aklıbaşında kadınsın Allah evladına yuvana bağışlasın canım
emelcim biliyomusun
gözümden yaş geldi okuyunca
saol canım bende seni çok seviyorum
yani evet bende analatamıyormu
ama sana hayranım bunu bil
cesaretine gücüne sevgine
emeğine
aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım birbirimiz için
ben seni çok yakın hissediyorum kendime

çikolaacığımada üzülüyorum
benimle aynı sorunları yaşıyor çünkü
biraz zaman geçse eşiyle anlaşacak eminim
evlilğin ilk yıllarında uyumdan kaynaklanan sorunlar oluyor
4 sene çıktım okurken eşimle gül bebek evlen adam dırakula oldu
benim bir de bebeğim oldu ki durumum daha kötüydü adama çoçuk doğru hala bilmesin kıymetini vsv vs
yani biraz zaman
tek çözüm yolu bu

kallisim biliyorsun lösemi benden babamı aldı benim için çok özel o insanlar hepsi ailem gibi görmesemde tanımasamda bir bağım var onlarla bu etkinlik vesile oldu ufacık da olsa bir faydam olabileceği için ben de çok mutluyum

emelcim çok güzel bir uğraşın var
tebrik ederim

5. TAKIM **98.etap**

umuts76 ( 76.1 / 76.7 / -0.6 / -0.79% )
reyhanxx54 ( 76.4 / 75.9 / 0.5 / 0.65% )
zenan25 ( 73.8 / 73.5 /)
cedric ( 106.0 / 104.2 / 1.8 / 1.7%
Mehalim ( 61.2 / 61.1 )
buseyrem ( 102.8 / )
emel42 ( 100.3 / 99.0 /)
chocolategirl ( 85.0 / 84.5 / ( yeni üye )
candy_happy ( 60.2 / 61.0 / ( yeni üye )
sportie ( 60.0 / 59.0 ( yeni üye )
Kalliste ( 74.5 / 74.4 / )

5. TAKIM TOPLAM KıLO

Son düzenleme:
günaydinnnnnnnnnn
ben gec kalmadan kilomu yazayim gecmisi sonra okurum
75.9 um kallisim
hadin kahve icip gelecegim yine

elmamı yedım l carnıtın ımı ıcdım geldım yarım saat vaktım var reyhan ablcagım kusura bakma senı aksam yalnız bırakdıgım ıcın.kadıs bızde esımle cok uzun sure cıkdık.ama ılk yıl o kadar problemler yasadımkı.sevgılı omak ıle evlenmek cok farklı hele benım gıbı ozgurlugune duskunler ıcın hersey zor oluyor.alıskalnlıklar farklı kulturler farklı ama zamanla uyum yakalanıyor bence.bazen dusunuyorumda onsuz yarım oluyorum sonucuna VARIYORUM cok sukur ya rabbım:nazar:

Back