• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablam geç filan kalmadın.. bende kızım yeni kalktı kahvaltı yaparken kahve içip ara öğünümü yiyeyim... öğlen burdayım.

kızlar bıraz once resımlerımı cekdım yuklemeyı beklıyorum az sonra profılımden bakabılırsınız bıde rejıme ılk basladıgımkı zamanım var onu bulabılırsem onuda koyarım

elmamı yedım l carnıtın ımı ıcdım geldım yarım saat vaktım var reyhan ablcagım kusura bakma senı aksam yalnız bırakdıgım ıcın.kadıs bızde esımle cok uzun sure cıkdık.ama ılk yıl o kadar problemler yasadımkı.sevgılı omak ıle evlenmek cok farklı hele benım gıbı ozgurlugune duskunler ıcın hersey zor oluyor.alıskalnlıklar farklı kulturler farklı ama zamanla uyum yakalanıyor bence.bazen dusunuyorumda onsuz yarım oluyorum sonucuna VARIYORUM cok sukur ya rabbım:nazar:
sana katılıyorum
uzun süre çıkanlarda bu sorun yaşanıyo galiba
ama herkez bazılarımız bende dahil şanslı olamıya biliyo

çukulotacığım
canım bunları okursun eminimkötükedihüsokötükedihüso
diyorum ya
ben o sıralar ayrılcam dedim sonra baktım minik bir bebeğim var sürekli ona bakar ağlardım ben ne yaptım seni dünyaya getirdim mutsuz bir çoçuk yetiştirmek için vs vs dedim asla ayrılmıcam babandan asla savaşam onu yola getircem kendimden fedakarlık edecem dedim
ve ayrılma fikrini söküp attım bir gece
çünkü biliyodum eşim iyi biriydi özünde
çıkarken çok mutluyduk
ve zaman zaman üzülsem de bu hayttan bıksamda
1 sene öncesine dönüp baktığımda işte o diyorum benim sevdiğim adam bu
zamanla değişimler oluyo

kaydirigubbakcemile5

günaydinnnnnnnnnn
ben gec kalmadan kilomu yazayim gecmisi sonra okurum
75.9 um kallisim
hadin kahve icip gelecegim yine
maşallah ablacım harikasın yinee

kızlar bıraz once resımlerımı cekdım yuklemeyı beklıyorum az sonra profılımden bakabılırsınız bıde rejıme ılk basladıgımkı zamanım var onu bulabılırsem onuda koyarım

bekliyorum canım merakla

işim gücüm azaldı
buralarad geziyom işte
ben bu ara 63 kiloyum
o akadr istedim çıkmamak için
hafta sonu iki dilim irmik tatlısı 1 tane poaça beni bu hale getirdi
yaaa
yani az bir kaçamakla alıncak kiloyu apim ben ya
az dikkat etmesem
hopppp yine aynı olacam yaniiikötükedihüso

gunaydın kızlar.reyhan ablacıgım kusura bakma nolur sıtede ve benım ınt de bır sorunum vardı sanırım.cvp ları yolluyamadım bı sayfadan dıgerıne ıkı saatde gecemedım sıkıldım ve sınır oldum cıkdım.yoksa dun cok musaıt bı aksamımdı ama cok uzuldum ablam ya ıns bugun karsılasırız.zenan cıgım ya sen ne komık bır kadınsın.don lastıgı olayın kopardı benı.ayrıca dunku yorgunlugum evle ılgılı degıldı canım acık havada saatlerce oturdum.arkadaslarım sıgara ıcıyorlar ve benım en tahammul edemedıgım sey.o yuzden kapalı yerde oturamadık.bahar carpdı sanırım heryerım agrıyor.kallıste canım denız kokusunu senın ıcınde cıgerlerıme cekdım sahılde.ama canım ben bıkez mıdye tava yedım ekmek arası ondanda hıc hoslanmadım.arkadaslarımın yorumu ya ıyı bı yerden almadın yada bıra sız gıtmıyor oldu.ama benım pek fıkrım yok.sen ıst a bır geldıgınde benı yıyebılecegım bı yere goturup mıhmandarlık edersın:jeyyar:sengözlerimebaksanabolurmu.sportie cıgım senı cok cok tebrık ederım.supersın canımcım:nazar:dıyorum
cedric cim aman dikkat bahar iyi guzelde boyle insani carpmasida var insani halsiz birakiyo gercekten
ayy anlatmayin su ekmek arasi balik midye falan ben hayatimda baligi ilk kez istanbula vize almaya gittigimde yemistim boyle teknede balik ekmek diye satiyolardi ama istanbulun neresi onu hic bilmiyom zaten ben istanbula gittim saymiyorum kendimi sadece soyle bir kopruden gectimi hatirliyorum bide balik ekmegi baska bisiy yok aklimda insallah bigun gitme firsatim olur

günaydıııııın herkese

ben öyle bişey gördümki tartıda çok güzel başladı günüm
tam tamına 99.0
canim benim tebrik ederim seni masallah devamini dilerim boyle butun takim vermeye devam etsin insallah

unutmusum tekrar yazayım dedım.zenan canım burda da bır mobılyanın yuzunu degısdırmek yenısını almakdan daha pahalı.bende salon gurubumun yuzunu degıstırmek ıstedım ama adam 3000 lıra dedı.kı mobılyalarım oyle markalı seyler falan degıl.esımın aılesı bursa da oturuyor zamanında ınegolden almısdık.sımdı yıne gıdıcem ınegol e ortalama 1000 15000 e yenı bı koltuk takımı alıcam hemde en sahanesınden.esıme bellı olmaz gercı 750 ye bıle alabılırız.cunku kendısı bır pazarlık dahısıdır.elınden hıc kurtulmaz.hatta bak perdelerımıde bursa da yapdırıcam cunku burda cook pahalı.butun evın perdesıne 2000 2500 ıstıyolar ustelık hıc begenmedıgım halde.bende cok dolasamıyorum araba yok bu aralar dıye ama bursa da hersey ınsanın elının altında.neyse sımdı gelelım kıloma bu hafta carsamba gordugum kıloyu devam ettırebılseydım su anda ucuyo olurdum heralde ama olmadı neyse kısmet dıger haftalara dıyorum:Saruboceq:
canim oncelikle senide tebrik edeyim masallah sanada insallah bu rakamlardan kurtulucaksin artik ben inaniyorum bide senin istemen yetiyo sen dikkat edince baya bir dusuyosun az kaldi hadi bakalim
koltuklara gelince bence su an kullandiklarin iyiyse hic degistirme bence kilolar hizli dusus gosterirse bebek gelir belki:emir_bebek:bellimi olur oda biguzel halleder yeni koltuklari pisman olursun benden soylemesiyasadim cunku perdeleri bilemem gercekten guzel seyler var simdiden gule gule kullan canim insallah

geçmişi okudum döndüm çayımı demledim bir yandan da

dün akşam kızlar ağasında lokumlu kahve içtim uuzn zamandır yapmamıştım bunu
alışveriş işi şöyle
ben örgü forumuna da üyeyim ve orada lösev için etkinlik yapıyoruz
lösemili hastalar ve ailelerinin işine yarayacak örgü ve çamaşır tarzı şeyler göndereceğiz
ben örgüleri hazırlamıştım çamaşır almaya çıktım sadece
bir pijama takımı biraz iç çamaşırı aldım
almanyadan bir üye bana para gönderdi onun adına da alışveriş yaptım hepsini nasipse yarın göndereceğim ve haftaya löseve teslim edilecek hediyelerimiz
inşallah bir gülümseme bir dua alırız umuduyla moral olsun onlara diye böyle bir etkinlik yapıldı düşünmeden katıldım ben de
kemeraltına gitmişken kızlaraasına uğramadan olmaz tabi biraz gümüşlere doğal taşlara baktım bir kahve içtim döndüm evime
güzel bir akşamdı yani
ne guzel yaa sizlerin sosyal haytiniz var cikip kahve icebileceginiz yerler var buralardada var ama koyde oturmak cok kotu burada herseyden uzak oluyoruz evin etrafinda donup dur bisiy yok cocuklar icinde iyi diil
ayrica cocuklar icin yaptiginiz etkinlikler cok guzel kutluyorum hepinizi

kadıs babamın karavanı var ve gensel bı durum heralde .yıllardır takı ben evlenene kadar aılemle dere tepe gezerdım.ama yurtdısı tecrubesının cok onemlı oldugunu dusunuyorum ben hele cın e gıtsek bebegım cınce ogrense esım gelısdırse kendını fenamı olur.artık sadece ıng ceyle olmuyo dunyadakı yukselen dıl cınce korece.teknolıjı dılı cunku.gercı esım ucakdan ıner ınmez gerıye donmek ıstersın dıyo.oyle kotu kokuyomus.esım her gıtdıgınde 4 5 kılo zayıflayıp gelıyo.hıc bısey yıyomuyo.onunku daha cok kesımlerın haram oldugunu dusunmesınden gercı.aslında ben gıtsem yenı seyler deneme merakımdan kılo alırda gelırım kesın-tatlicadiarzu-
amaan cedric cim gezmeye gideceksen git baska yerlere ama yasamak icin ulkenden ayrilma bence hicbiyer ulkemiz gibi diil bence

günaydın kızlar kalliste ablacım yürüyüşte derece yapmışsın tebrik ederima.s.ben de dün yürüdüm nivea body cd si ile hareket de yaptım kendimi çok iyi hissettim. tartıldım aynı kilodayım kilom 61 ama bütün hafta oturdum ona bağlıyorum bu durumu ama artık spora tekrar başladım çok mutluyumhihoyyytben spor yapmaya gidiyorum hanımlar henüz bir şey yemedim bir bardak ılık su içtim gelince yazarım gidecek bu kilolardelikafadulden
insallah canim hadii bakalim guzel dreceler yap sende ben yapamadim siz yapin yahuu

kadiscim kilo vermek aptalların işiymiş
kiloyu korumakmış zekilik gerektiren

bunu okuduktan sonra ben aptal değilim diye diye 11 kilo aldım şimdi sonunda yavaş yavaş veriyorum geri

bu sefer zenanı dinliycem ben de hep omu dinlesn beni
sıkmıycam kendimi geçen hafta hiç sıkmadım kendimi yemeğimi de yedim meyveyi azalttım mecburen yoktu yiyemedim yani
öğle yemeklerinde makarna veya çorba yedim işyerinde ya da arada varsa evde sebze getirdim kahvaltımı yapıyorum standart zaten peynir ekmek domatesle
doyduğumu farketmeyi bekledim tek yaptığım buydu
yemiş olmak için değil doymak için yedim diyebilirim midemin kazınmasına aldırmadım işe güce verdim kendimi ve hemen gitmiş geçen haftalarda aldığım klolar

kizlar selam,
bu hafta tartimin ibresi 84.50 yi gosterdi :( uzgunum..size daha fazla katki yapmak isterdim...ama 1 haftada yarim kilo da saglikli bir rakam degil mi ?:utangac:

kızlar sıtedekı problem devam edıyo sanırım kackez yukledım error verdı sımdı yurumem lazım saatım geldı ogleden sonra yıne denerım

çikolatam sağlıklı bu rakam elbette ama sen de biliyorsun yaşadıklarından dolayı dikkat edemedin yediklerine
rakamdan ziyade vücudunda eksilenler çoğalanlar aldığın vitamin mineraller çok önemli
sen dikkat et yediklerine ve buraya da yaz olur mu görelim bakalım neler yemişsin

kahvemi ictim . gözüm acildi dünya varmishihoyyyt
merhaba kadisim seni görüyorum asagida.
araba isini sormussun güzelim.. yegenlerin nasil beceriyor bilemedim canim benim ben nerdeyse 40 yildir almanyadayim daha hic sifir araba alamadik. her cocugumun arabasi var ama sifir alan olmadi en yenisi 2 yasindaydi. dedigin dogru taksitleri istedigin kadar uzun tutabiliyorsun 5 yila kadar yolu var bazi durumlarda dahada fazla. ama araba ödenip kagitlario senin eline gecene kadar araba hurdaya cikiyor.
birde su var; sifirda iyi bir marka 100bin euro ise örnek yani, 2 yil sonra 30bin civarinda alinabiliyor. iki yilda kac km yapilir iyi bir araba ne kadar eskir kaza yoksa.. yani biraz hesabini bilmek lazim..
benim isim bu islerin profesörü. ankarada sanayide yetismis. buradada uzun süre bu isi yapti. cocuklarin ilk arabalari hep kocaman seylerdi emniyet acisindan. simdi kizlar evlendi ilk defa oglum esim ve ben trye gidecegiz kismetse izine. oda evin erkegi özeniyor iyi bir araba alayim annemi babami götüreyim trye diye. birtanedir benim üzüm gözlüm. rabbim bütün istiyenlere hayirli evlatlar versin. amin
cedric birtanem takma kafana benimki dert degil dertlesmek istgiydi iste kilolarim bunaltiyor. basit seyler üzüyor. yasim geregimi bilmem eh menopoz dönemi kolay degil. size kendimi yakin hissettigim icin olacak. cocuklara birsey desem hemen doktordan randevu aliyorlar. önemli birsey yok bakmayin siz banakaydirigubbakcemile5
hah artik bir sebep buldum kendime menapozdayim varmayin üstüme mazeretim var hehehehkaydirigubbakcemile2

cedric birtanemsinnnnnn. nerdeyse 2 kilo gitmisssssss. heyyyyyttttt be bak mayisin birinde valla sen yakaliyacaksin ikili rakamlari sonrada bunu kutliyacagiz:içelim:birali midye tavasi ileeeee. ben midye sevmem gerci sen bidye ye ben balik izgara yada zenanimin dedigi gibi ekmek arasi balik. ben balik hastasiyim yemeden gecirdigim hafta yoktur. burasi denizi olan bir yer degil ama iste donmusu konservesi isli balik kurutulmus balik ne bulursak yiyoruz. birde danimarkaya balik tutmaya giden tanidiklar var onlar getiriyor arada.
emelim sende cok cok iyi kilo vermissin tebrikler canimmmmmmmmmm

gelelim benim kiloma sizler kadar veremesemdeeeeeee vermisim azicik
73.5kg dayim su an allahimm ne olur yardim et de 69 u goreyim bigunn diyeeee dualar ediyorum :Saruboceq:
sizleriiiiiiiiiii seeeeeeviiiiyoruuuuuuumŞeniz
tabi kendimide seviyorumşakkıdı

kizlar bir kere daha yazmistim ama ya gönderemedim yada gözünüzden kacti ..cikolatanin basligini ben cok aradim bulamadim.. nereye bakmam lazim?

zenan harika bir haber canim tebrikler. tabiki göreceksin 69 u ne kalmiski arada. ne yapiyorsan cok dogru yoldasin sasma ondan canim yavas ve saglikli birde kalici gitmesi önemli olan

bu arada bu hafta kesin derece yapıcaz inşallah kızlar hepiniz harikasınız tebrikler

13. takım **98.etap**

ad1 (58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72%)
nereus (65.2 / 65.2 / 0.0 / 0%)
melis08 (62.2 / 61.7 / 0.5 / 0.80%)
karamanli (kortizon tedavisi gördüğü için izinli, geri dönecek, son kilosu 77)dosba (69.6 / 70.9 / -1.3 / -1.87%)
aspettami (60.0 / 59.5 / 0.5 / 0.83%)
melzeyit (79.1 / 80.0 / -0.9 / -1.14%)
löliz (mezun oldu, 56)
patbori (75.2 / 74.1 / 1.1 / 1.46%)
şişgo (61.4 / 61.6 / -0.2 / -0.33%)
sudecan (62.5 / 62.0 / 0.5 / 0.8%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (593.2 / 592.0 / 1.2 / 0.20%)

kallistecim listemiz hazır, kontrol edebilirmnisin?
bu arada nasılsın?

reyhan ablacim cansin ne diyeyim sen ufakta olsa ne istersen paylas bizimlen bu arada uzum gozlun oglunmu ne guzel insallah gule gule kullanir arabasini eeh bide oglun gibi hayirli gelinin olur insallah
ilaaahi emelim utandirdin beni senki verdigin kilolarla avrupadaki doktoru aha boyle :1shok: sok ettin buradakiler dayanamamis diyete direk kendini bictirmeye hizarci doktorlara gitmisler senden ogrenilecek daha cok sey var demekki
kadisim hosgeldin canim opuyorum seni kocaman bebisinide emiyomu haala kuzucuk kilonuda takma caniim verirsiiin sen
cukulatam daha ne istiyosun bitanem sukret yeterki hic alma gramda olsa hep ver canim hayat herseye ragmen cook guzel kizlar hic bisey icin uzulmeyin allah dermansiz dert vermesin zaman en guzel ilac derler yaa cok dogru

Back