Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana katılıyorumelmamı yedım l carnıtın ımı ıcdım geldım yarım saat vaktım var reyhan ablcagım kusura bakma senı aksam yalnız bırakdıgım ıcın.kadıs bızde esımle cok uzun sure cıkdık.ama ılk yıl o kadar problemler yasadımkı.sevgılı omak ıle evlenmek cok farklı hele benım gıbı ozgurlugune duskunler ıcın hersey zor oluyor.alıskalnlıklar farklı kulturler farklı ama zamanla uyum yakalanıyor bence.bazen dusunuyorumda onsuz yarım oluyorum sonucuna VARIYORUM cok sukur ya rabbım
maşallah ablacım harikasın yineegünaydinnnnnnnnnn
ben gec kalmadan kilomu yazayim gecmisi sonra okurum
75.9 um kallisim
hadin kahve icip gelecegim yine
kızlar bıraz once resımlerımı cekdım yuklemeyı beklıyorum az sonra profılımden bakabılırsınız bıde rejıme ılk basladıgımkı zamanım var onu bulabılırsem onuda koyarım
cedric cim aman dikkat bahar iyi guzelde boyle insani carpmasida var insani halsiz birakiyo gercektengunaydın kızlar.reyhan ablacıgım kusura bakma nolur sıtede ve benım ınt de bır sorunum vardı sanırım.cvp ları yolluyamadım bı sayfadan dıgerıne ıkı saatde gecemedım sıkıldım ve sınır oldum cıkdım.yoksa dun cok musaıt bı aksamımdı ama cok uzuldum ablam ya ıns bugun karsılasırız.zenan cıgım ya sen ne komık bır kadınsın.don lastıgı olayın kopardı benı.ayrıca dunku yorgunlugum evle ılgılı degıldı canım acık havada saatlerce oturdum.arkadaslarım sıgara ıcıyorlar ve benım en tahammul edemedıgım sey.o yuzden kapalı yerde oturamadık.bahar carpdı sanırım heryerım agrıyor.kallıste canım denız kokusunu senın ıcınde cıgerlerıme cekdım sahılde.ama canım ben bıkez mıdye tava yedım ekmek arası ondanda hıc hoslanmadım.arkadaslarımın yorumu ya ıyı bı yerden almadın yada bıra sız gıtmıyor oldu.ama benım pek fıkrım yok.sen ıst a bır geldıgınde benı yıyebılecegım bı yere goturup mıhmandarlık edersın:jeyyar:sengözlerimebaksanabolurmu.sportie cıgım senı cok cok tebrık ederım.supersın canımcımdıyorum
canim benim tebrik ederim seni masallah devamini dilerim boyle butun takim vermeye devam etsin insallahgünaydıııııın herkese
ben öyle bişey gördümki tartıda çok güzel başladı günüm
tam tamına 99.0
canim oncelikle senide tebrik edeyim masallah sanada insallah bu rakamlardan kurtulucaksin artik ben inaniyorum bide senin istemen yetiyo sen dikkat edince baya bir dusuyosun az kaldi hadi bakalimunutmusum tekrar yazayım dedım.zenan canım burda da bır mobılyanın yuzunu degısdırmek yenısını almakdan daha pahalı.bende salon gurubumun yuzunu degıstırmek ıstedım ama adam 3000 lıra dedı.kı mobılyalarım oyle markalı seyler falan degıl.esımın aılesı bursa da oturuyor zamanında ınegolden almısdık.sımdı yıne gıdıcem ınegol e ortalama 1000 15000 e yenı bı koltuk takımı alıcam hemde en sahanesınden.esıme bellı olmaz gercı 750 ye bıle alabılırız.cunku kendısı bır pazarlık dahısıdır.elınden hıc kurtulmaz.hatta bak perdelerımıde bursa da yapdırıcam cunku burda cook pahalı.butun evın perdesıne 2000 2500 ıstıyolar ustelık hıc begenmedıgım halde.bende cok dolasamıyorum araba yok bu aralar dıye ama bursa da hersey ınsanın elının altında.neyse sımdı gelelım kıloma bu hafta carsamba gordugum kıloyu devam ettırebılseydım su anda ucuyo olurdum heralde ama olmadı neyse kısmet dıger haftalara dıyorum:Saruboceq:
ne guzel yaa sizlerin sosyal haytiniz var cikip kahve icebileceginiz yerler var buralardada var ama koyde oturmak cok kotu burada herseyden uzak oluyoruz evin etrafinda donup dur bisiy yok cocuklar icinde iyi diilgeçmişi okudum döndüm çayımı demledim bir yandan da
dün akşam kızlar ağasında lokumlu kahve içtim uuzn zamandır yapmamıştım bunu
alışveriş işi şöyle
ben örgü forumuna da üyeyim ve orada lösev için etkinlik yapıyoruz
lösemili hastalar ve ailelerinin işine yarayacak örgü ve çamaşır tarzı şeyler göndereceğiz
ben örgüleri hazırlamıştım çamaşır almaya çıktım sadece
bir pijama takımı biraz iç çamaşırı aldım
almanyadan bir üye bana para gönderdi onun adına da alışveriş yaptım hepsini nasipse yarın göndereceğim ve haftaya löseve teslim edilecek hediyelerimiz
inşallah bir gülümseme bir dua alırız umuduyla moral olsun onlara diye böyle bir etkinlik yapıldı düşünmeden katıldım ben de
kemeraltına gitmişken kızlaraasına uğramadan olmaz tabi biraz gümüşlere doğal taşlara baktım bir kahve içtim döndüm evime
güzel bir akşamdı yani
amaan cedric cim gezmeye gideceksen git baska yerlere ama yasamak icin ulkenden ayrilma bence hicbiyer ulkemiz gibi diil bencekadıs babamın karavanı var ve gensel bı durum heralde .yıllardır takı ben evlenene kadar aılemle dere tepe gezerdım.ama yurtdısı tecrubesının cok onemlı oldugunu dusunuyorum ben hele cın e gıtsek bebegım cınce ogrense esım gelısdırse kendını fenamı olur.artık sadece ıng ceyle olmuyo dunyadakı yukselen dıl cınce korece.teknolıjı dılı cunku.gercı esım ucakdan ıner ınmez gerıye donmek ıstersın dıyo.oyle kotu kokuyomus.esım her gıtdıgınde 4 5 kılo zayıflayıp gelıyo.hıc bısey yıyomuyo.onunku daha cok kesımlerın haram oldugunu dusunmesınden gercı.aslında ben gıtsem yenı seyler deneme merakımdan kılo alırda gelırım kesın-tatlicadiarzu-
insallah canim hadii bakalim guzel dreceler yap sende ben yapamadim siz yapin yahuugünaydın kızlar kalliste ablacım yürüyüşte derece yapmışsın tebrik ederima.s.ben de dün yürüdüm nivea body cd si ile hareket de yaptım kendimi çok iyi hissettim. tartıldım aynı kilodayım kilom 61 ama bütün hafta oturdum ona bağlıyorum bu durumu ama artık spora tekrar başladım çok mutluyumhihoyyytben spor yapmaya gidiyorum hanımlar henüz bir şey yemedim bir bardak ılık su içtim gelince yazarım gidecek bu kilolardelikafadulden
melisim hemen bakayım canım exceli kurmaya uğraşıyordum oldu galiba... nasıl olduğumu sonra anlatayım seni bekletmeyeyim :)kallistecim listemiz hazır, kontrol edebilirmnisin?
bu arada nasılsın?