hayırlısı canımablacıgım bızdede sıfır arabalarda ındırım var ama sabıt degıl.bende kendıme araba bakıyorum.bu aralar tabı butcem ev dolayısıyla kısıtlı ama.turkıyede henuz ıkıncı ellerde ındırım yansımadı.peugeot 107 ıstıyorum sıfırı ıle 2007 modelı aynı fıyat su anda ılgınc ama bıkac ay daha beklerım heralde
günaydıııııın herkese
ben öyle bişey gördümki tartıda çok güzel başladı günüm
tam tamına 99.0
aaa kalıstecıgım bunlar guzel gorunuyor ıcerıgı neymıs.ıng ceyse ben tercume edebılırım.canım çin yolcumuz salı gunu gıdıyor.sanırım ıkı hafta kalıcaklar.bızım ıcın cok guzel bır gelısme olma ıhtımalı var esımın ısı ıle ılgılı dua edın bızım ıcın kızlar lutfen :Saruboceq:.belkı çıne tasınmaız bıle gerekebılır ama ben yutdısında yasamayı cok ıstıyorum.cın de bulabılırse esım kı bılmıyorum alısverıs ıcın vakıtlerı olurmu ama alır canım.yada bılıyosun sıksık yurtdısına gıdıyor daha sonrada ısteyebılırız.emel canım bende senın kılonda olmayı cok ıstıyorum bılıyosun demı:Saruboceq:a.s.
emelim çat fotosu ekleyince arada kaynamış mesajın tebrik ederim seni valla ben veremesemde senin için seviniyorum bu arada benim tartı fobim kötü oldu hiç gidesim yok banyoya..günaydıııııın herkese
ben öyle bişey gördümki tartıda çok güzel başladı günüm
tam tamına 99.0
evet canım yapmışım ama neye yarar kilo vermemişimkiben kizlari okula goturuyom birazdan gelirim acik kalsin pc kilomuda yazarim o zaman kallisim yurumede derece yapmissin tebrikler
emelim mesajın güncellensin diye aldım alıntı yaptım delikafaduldenonların sektörde bana göre iş varsa yurtdışında yaşamak benim de hayalim liste başına yazın ismimi beni de götürün
kadisim ben ehliyetimi çok sene önce yarım saatlik çalışmayla almıştım sonra uzunca süre kullanmadım evlendim filan derken çocuklarda olunca ihtiyaç hissettim. bir gün eşime dedimki biraz bana ver .. verdi ama her hareketimde bir refleks yapıyor filan söyleniyor en sonunda benim el ayak titremeye başladı sonunda tartıştık ve elimi sürmeyeceğim dedim sinirlendim.. ama sonra dayanamadım hırs yaptım ablamı çağırdım bir gün çalıştık ve ben trafiğe çok rahat çıkar hale geldim.. eşime söylemeden arabayı alıp alıp çıktım her gün.. bir dün denizli afyon yolunu izleyerek geliyoruz ama havada çok sıcak bunun uykusu geldi afyonda dedimki ben alacağım.. olmaz dedi... olurmu olmazmı senin haberin yok ben dünyayı dolaşıyorum dedim afyondan alıp eve döndüm... dönüş o dönüş.. sesi çıkmadı şaşkınlıktan... yani diyeceğim şuki eşine kızarsan sinirlernirsen sakın pes etme... sağları aolları belli olmaz uyuzların..ama günler uzadı eşim öğretcek bana çok hevesli o da
iibir şöför olmak istiyormu ya
gerçi bizim araba sbiraz büyük connect daha önce toyota vardı onu zar zor sürüyodum bakalım bunda napcam daha direksiyona oturmadım 1 sene olacak alalı
ii hatırlattınız derhal bugün süreyimmm
kallisim
kan verince iştah açılmasına bağlı olarak kilo alma olur
ama sen iştahım açık değil diyosun
bu çok tuhaf
yemeden kilo almak yani
spora alıştı bünyen azaltarak yapmanı tavsiye edecem
metabolizmanı kandır yani
emelim yaptığınız etkinlik beni çok etkiledi canım... ne güzel şeyler düşünmüşsünüz ..
ay karavan mıkadıs babamın karavanı var ve gensel bı durum heralde .yıllardır takı ben evlenene kadar aılemle dere tepe gezerdım.ama yurtdısı tecrubesının cok onemlı oldugunu dusunuyorum ben hele cın e gıtsek bebegım cınce ogrense esım gelısdırse kendını fenamı olur.artık sadece ıng ceyle olmuyo dunyadakı yukselen dıl cınce korece.teknolıjı dılı cunku.gercı esım ucakdan ıner ınmez gerıye donmek ıstersın dıyo.oyle kotu kokuyomus.esım her gıtdıgınde 4 5 kılo zayıflayıp gelıyo.hıc bısey yıyomuyo.onunku daha cok kesımlerın haram oldugunu dusunmesınden gercı.aslında ben gıtsem yenı seyler deneme merakımdan kılo alırda gelırım kesın-tatlicadiarzu-
kallisim canım benim ki arabayı benden habersiz gitti aldı geldi o kadar borcun içinde sırf bu tür kamyonetleri istiyo diye
ben aylarca bunun sıkıntısını atamadım üstümden
ve asla oturmıcam dedim direksiyona gel zaman git zaman
aramızda düzelince şimdilerde çok istiyorum
bazen çok ihtiyaç oluyo o da farkında
bir kursa gitsem çoçukla kalıyorum ortada
yada o gitse ben naparım diyorum
ama senin hikayen ilginç olmuş yani ya
zaten epey ilginçsin
kocan korkmuştur senden valla
sende ii sabretmiş sölememişsin o zamana kadar
emelcim biliyomusunçok şükür halime cedriccim ben bunu yani şükretmeyi öğrendim
senin için de hakkında hayırlısı olsun
ben evde oturamam herhalde bu kadar çalışabildikten sonra
kadiscim seni seviyorum
bu nerden çıktı deme içimden geldi yazacak bişey bulamıyorum sana nedense ama içimde sana olan yakınlığımı ifade edememenin bir sıkıntısı var iki gündür en doğal yoldan ifade ediyim dedim duygularımı
çikolatanın başlığına yazdığın yorumları da okudum çok aklıbaşında kadınsın Allah evladına yuvana bağışlasın canım
gözümden yaş geldi okuyunca
saol canım bende seni çok seviyorum
yani evet bende analatamıyormu
ama sana hayranım bunu bil
cesaretine gücüne sevgine
emeğine
aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım birbirimiz için
ben seni çok yakın hissediyorum kendime
çikolaacığımada üzülüyorum
benimle aynı sorunları yaşıyor çünkü
biraz zaman geçse eşiyle anlaşacak eminim
evlilğin ilk yıllarında uyumdan kaynaklanan sorunlar oluyor
4 sene çıktım okurken eşimle gül bebek evlen adam dırakula oldu
benim bir de bebeğim oldu ki durumum daha kötüydü adama çoçuk doğru hala bilmesin kıymetini vsv vs
yani biraz zaman
tek çözüm yolu bu
kallisim biliyorsun lösemi benden babamı aldı benim için çok özel o insanlar hepsi ailem gibi görmesemde tanımasamda bir bağım var onlarla bu etkinlik vesile oldu ufacık da olsa bir faydam olabileceği için ben de çok mutluyum
emelcim çok güzel bir uğraşın var
tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?