Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım böyle bir şey olduğunda çekinme sakın elimizden geliyoraz çok...ah kallıstecıgım kıyamam sana cok tsk ederım canım saolasın.ama ben halletmeye calısırım.
ablam hayırlı olsun kızlaramı, oğlanamı, eşinemi kime alınıyor araba.. hani sen kullanmıyorum dedindi ya.. yada kullanmasamda köşede dursun ucuz diyemi alıyorsun :roflol:tesekkür ederim canim..yok be gülüm indirim sadece 0 arabalara var kdv degilde yeni araba alanlara ilk bastan
zenanım bu hafta toparlanalım ama işi baştan sıkı tutalım bak sen ne güzel düzeliyorum demişsin bende bir kaç günlük aradan sonra yediklerimi yazmaya başladım..iyi aksamlar bugun buraya giremedim kizlar bende yine bozdum falan sandim ama sorun varmis galiba ben cok iyiyim herkesde iyidir insallah yarin kilo bildirimi var bugunlerde kendimi iyi hissediyorum yuruyusumu yapiyorum
oglan aliyor kallisim arabayi. izine gelmemiz icin uygun dedi
gecmis olsun canim dikkat et kendine bende kiyafetimin icine girer girmez koyacam resim bekleyin canim tabii guzel olcam hic suphesiz enistenlen nisan tazeleriz belkim kaydirigubbakcemile3ben geldim kızlar:CüvCüv:
zenancığım nişan kıyafetinin içine girdiğini görmek için sabırsızlanıyorum okuyunca şööyle bir durdum hayal ettim oy oy oy çok güzel olacak dedim
ben bugün çok rahatsızdım arkadaşlar eşim kızıyor bırak şu pc yi diye o uyursa gelirim yine hadi byeeee
sinavlarinda basarilar canim allah zihin acikligi versin bizde seni ozluyozben geldim ama hiçkimse yok yine umarım herkes iyidir sınavlarım başladı benim çok yorgn ve uykusuzum ama hep aklımdasınız...çok özledim hepinizi...
bencede git bacim doktora bende veremedim biturlu dr kendimizi cok gerdigimiz icin oluyo dedi ne kadar dikkat etsekte bu hafta vermisimdir diye dusunup veremeyince iyice kasiliyoruz bana oyle oldu cok kizdim kendime niye veremedim yine diye simdi rahatim veremesemde uzulmuycem artik rahat olucam biraz aynen bozmadan devam edicem diyetimi insallah ise yarar seninde cok kilon yook be kizim yetsin artik olmazmigünaydın hayırlı sabahlar olsun ......
fıstıklar ben izne ayrılıyorum takımda bi kaç haftalına . yine uralardayım size gelemessem haberiniz olsun dedim .... kilom çok dengesizleşti bugün d.r gidip test yaptıracagım . ama bi sorun oldugunu pek düşünmüyorum belli bir kilodan sonra vucud vermiyor .. ne yapsamda olmuyo . 1 haftada verdigimi 1 ögünde tekrar vucud koyyo yerine .. neyse sizide sıkmayım ....
öpüyorum sizi ...................
canim benim bidaha gitseydin doktora diycem ama bilmiyorum yorma fazzla kendini coook gecmis olsun canim yaa bu arada okula gidiyomusun hasta hasta izin rapor falan dinlenseydin opuyorum seniSelam arkadaşlar zar zor olsada buraya girebildim biliyorum son 2 gündür çok boşladım ancak mide rahatsızlığın son sürat gidiyor doğru düzgün bişi yemiyorum az az yiyorum oda halsiz kalmamak için .
aynı zamanda keyifsizim bu durumum bir süre daha devam edecek sanırım geçmişe şöyle bir göz attım .
kallisim püskütün mesajını okudum bence ok.
allaha emanet olun...
ayy bu filmi oyle cok duyuyorumki son zamanlarda coook merak ediyorum yaaagunesi gordum... mahsun un filmi..tavsiye ederim canim...sen nasilsin?
yasasin iste hirsli azimli bir kizimiz daha kim tutar bizi onumuzdeki gunlerde gosterelim kendimizi :dance: hadi bakalim yeniden hosgeldiniz kallisim mehalimlen zor yetisirsiniz artik mesaj silmelere dolup dolup tasacak mesajlar yineselam kızlar ben geldim sınavlaım bitti ve burdayımyerimseniben
mehalim geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah:Saruboceq:
kallistecim haklısın ben kendi adıma özür dilerim canım sınavlarım vardı bu hafta zaten yarın da tartılıcam biliyorum kilo verememişimdir büyük ihtimalle çünkü hep oturarak çalıştım napıyım:çok üzgünüm:
Amaaaa artık geldim kızlar :sm_cool: incecik olacağız beraberce kaç gündür yürümek için ölüyordum sonunda yürüyeceğim spor sporr sen harika bir şeysin incecik olacaz :dance:incecik korksun bizden yağlar, aynalar bekleyin 5.TAKIM geliyor :teytey:
bende giremedim reyhan ablacim olsun ne yapalim yaa aslinda ben bu mesaji almiycaktim yaa ne yazayim bilemedim heefisfisfisselammmmm
bugün biryigin yazdim tam gönderecektim kanaldan kaydim :ecrin_bebek: nasil olduysa artik. zaten vaktim kisitli girmek icin okadar mücadele verdim ama giremedim
ah kallıstecıgım kıyamam sana cok tsk ederım canım saolasın.ama ben halletmeye calısırım.perdecılerle pazarlık yaparken bunuda katıcam ıcıne.oyle bırıkı tane olsa rıca edrdım ama cok dolap var canım yıne de cok saolasın.kallıste kan verdırmek ıstah acar ama fazla yemedıysen kılo alman kan vermenle ılgılı degıldır bence.ama odem yapıyosa onu bılemıyoorum.ya ben bugun pekbısey yıyemedım.sabah arkadaslarımla kahvaltıya gıtdım .kallıstem senınde kulaklarını cınlatdım .beykoz taraflarındaydık.brunch gıbı oldu.gec kalkdık.bıraz oncede kucuk ıkı kasık pılav ayran yedım.yarından cok korkuyorumumarım metabolızmam affeder:Saruboceq:yedıklerımı[/QUOTEay ne guzel yaa bizim turkiyede perde istersen perde ortu istersen ortu herseyi yaptirabiliyosun burda nerde iki tane cekyata benzeyen kanepelerim var yuzleri eskidi onlara kendim ortu diktim giydirdim tam oturmadi hazirlari var fazla renk secenek yok bide cok pahali onlari alacagima yeni cekyat alayim daha iyi bende koltuk kanepe istemiyorum simdilik cocuklar biraz buyusun sonra zaten durumda pek musait diil bej koltuklarim vardi sattim nerdeyse hergun siliyodum oyle kirleniyolardiki tekstil yonunden ulkemiz cok cok iyi bence cok sanslisniz kizlar
azcik yorulcaksin canim kolay gelsin erkeklerin anlamdigi cok is var ev konusunda napacaksin mecbur sen kosturacaksin artik neyse hayirlisiyla bir tasinirsan hersey sirayla duzene girer artikafıyet olsun zenan cıgım.bende yorulmusum kalkamıyorum yerındenesım portakal ıstedı kendı soyamıyo.ellerıne dokunuyor.onu bıle almaya gıdemedım daha balkona.reyhan ablacıgım ıns sorunsuz alırsınız arabanızı.hanımlar ben cıkıyorum ıznınızle opuyorum hepınızı ıyı gecelera.s.
ablacim insallah bir an once zayiflayip giyersin etegini gule gule giy simdiden anlattigin etek modelini biliyorum rengi kumasi nasil yazin giycez insallah hepsinibugün yazmistim ama gönderirken düstüm. birdahada giremedim.
bir etek aldim 42 beden. baskalarinda görüp özeniyordum. hani cift pileli etekler varya önde üc arkada 3 büyük cift pile. yani zayif olanlar kalcada düsük tasiyorlar. ben beldede raziyimdaaaaaa... henüz hic olacak gibi degil:1closedeyes:.olsun ben ona hergün bakar zayiflarsam bana nasil yakisacagini düsünüp gayrete gelirim.
ya ben cok dertlesecektimde. vazgectim.. hadin rahatca uyuyun kiyamam size.. mehalim iyimisin güzelim arada bir iki sey yaz... bak saat 8den beri bekliyorum..
bende cikiyorum yemekteyiz var ona bakayim biraz sonrada yatarim..
iyi geceler hepinize
bende bugun coktandir giymedigim bir pantolonumu giydim belimden dusuyodu cuval gibi olmus valla okula gidip gelene kadar once arkama bakiyom sonra onume gelen yoksa soyyyle bir kaldiriyom lastigi kopmus don gibiydi kac defa yaptim bunu bilmiyom hatta elif anne cabuk araba geliyo diye beni uyardi valla bir goren olsa tuvalete oturdumda kalkiyorum zannederdi
keske derdinide yazsaydin be ablam sen bizimkileri hergun dinliyosun bize guzel sozlerinle teselli veriyosun merak ettim simdi kiyamam size olurmu neyse anlat ablacim:1hug:
mehalim reyhan anneyi meraklandirdin yaz bisiyler ferahlasin iyisin demii