Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallis vallaha insan nerden vuracağını iyi biliyosun bu yazıyıda okuyunca honey bidaha bırak sigara içmeyi içilen ortamda bile kalmaz:))))

ben burdayım ancak ev temzliyor olacam ona göreee haa:))

ne yapayım be mehalim bir konu araştırıyordum sana özeldende yazayım bir şey soracağım sende araştırmacısın çünkü :))

kalori kalori aman silma cikolataya olanları

çikolatayla senden önce tanıştım ben kallisim yaşadıklarını biliyorum evliliği bitmiş birini de yakinen tanıyorum biliyorsun baştan güzel gitmeyince sonu da sıkıcı oluyor böyle Allah hakkında hayırlısını versin ne diyim ben taaa çok eskiden yakma başını sakın evlenme böyle biriyle demiştim ama gönül ferman dinlemez bilirim hayırlısı artık

bende çıkıyorum sabah 6.30da atıştırmıştım şimdi kızlar uyandı kahvaltı yapalım sonrada işime bakayım dışarı filan çıkacağım öpüyorum hepinizi..

günaydinnnnnnnnnnnnnn takimimin güzelleri en seker bonibonlariiiia.s.
yeni bir hafta yeni bir enerji oh ohhhhhh
hadin gayretlenelim bakalim. bu hafta güzel kilo verelim insallah.
ben cikolatanin yazisini görmedim özelde falanmiydi yoksa benmi atladim? ay su meraktan birgün catlamazsam birdahada bana birsey olmazklava:

bende seni kocaman öptüm annecim ev işi yeni bi,tti kimseler gelmeden b,ir bakayım dedim. kallisim mesajını aldım gerekli araştırmalara misafirler gider gitmez koyulacağım .
hadi öptüm:))

ben dışarıda işimi bitirdim evime geldim ama bir sürü işim var çamaşır vs onlara koyulayım pazartesi fırsat bu fırsat diyeyim ortalıkta kimseler yokken...

zenanım gelirsen diye yazayım, halledemediğim iş tamam şekerciğim sorunsuz bugün geldi... canım teşekkür ediyorum herkes adına...

hoşgeldin kallisim ben sabah öznuru aradım ameliyat yapıp pilatin takacaklarmış malesef
şimdi yine arıyorum ama sürekli meşgul çalıyor haber alınca size yazarım
ben de her zamankinin aksine sakin bir pazartesi yaşıyorum şükür birza zaman bulunca koşup geliyorum buraya kimsecikler yok

evet şimdi tekrar konuşabildim lifler yırtılmış kemik kaynamamış ve kaymış alçıya rağmen
yarın ya da en geç çarşamba ameliyat olacakmış nasip olursa yarın ziyaretine gitmeye çalışıcam sabahtan adliyede işim var dönüşte inşallah uğrayabilirim

emel canım benımde gecmıs olsun dıleklerımı ıletırmısın.cok uzuldum ya.ıns bıran once ıyı olur amelıyatı ıyı gecer.bugun sersem gıbıyım uyumak ıstıyorum devamlı.bahardanmı yorgunlukdanmı anlamadım

ben de dün öyleydim cedriccim görmeliydiniz halimi
cumartesi eve gittim gözlerim açılmıyor ilaçlarım bitmişti 2 gün almamıştım antidepresanlarımı da ondan ne konuşasım var ne gülesim ev dolu misafir gözlerimi açamıyorum ama ne haldeyim
misafir gidince annem ilaç aldı geldi eczaneden doktora yazıdrmayı beklemeden içirdi yatırdı beni 1 saat kadar uyudum uyandım akşam tekrar yattım 12-1 gibi
sabah daha doğrusu öğle vakti kalktım saat 1 e geliyordu sanırım
akşam üstü 18 gibi tekrar yattım gece 2 de kalktım sabah 5 te yattım 8de kalktım

benimki biraz moral biraz da regl yoğunluğundan dı eminim
gerçi bugün gözlerim hala ağrıyor uykum geldi şimdiden

sen de çok yoruldun ya ondandır bahar da bir geliyor bir geçiyor hepimizi perişan ederek malesef

öznurla konuşunca iletirim güzel dileklerini canım yarın ziyaretine gitmeye çalışıcam inşallah

bugünlük benden bu kadar hoşçakalın takımcım
eve gidicem az sonra gece belki yine gelirim iyi olursam

takımdaki motivasyon giderek düştü bilmem bu konuda fikriniz nedir hadi artık toparlanalım biran önce
iyice dağılıp gitmeden

herkeze marhaba haftaniz guzel baslasin guzel devam etsin insallah
cedric cim kolay gelsin canim yavas yavas olur hepsi zamanla yeterki saglik olsun huzur olsun canini sikma diyetine bak sen gerisi olur su an oturdugum evi alali 5 yil oldu bizim ev isi tamirati tadilati hic bitmez hele bizimki gibi eskiyseama esim ve kayinpederim sagolsunlar herseyi yapabiliyolar yavas yavas yapiyolar iste
kadisim hosgeldin canim herseyin yoluinda gitmesine sevindim kilonuda takma 1 kilo alinir verilir yeterki daha fazla alma canim
kallisim sagol bitanem ayrica cikolata icin yazdigin yazida cok guzel bende coooook hata yaptim buna benzer ama artik bunlari cozdum simdi hersey yolunda ve ben daha huzurluyum allah hic bir yuvanin huzurunu kacirmasin
emelim sanada kolay gelsin canim allah sagligini bozmasin cok kosturuyosun cok calisiyosun hem evde hem isde
mehalimde bugn evdeydi demi amaaan evde olsanda evin isi bitmiyo demi mehalim kolay gelsin canim sanada ama gecti bugunde yarin okul demi
reyhan ablam da ise gitti oda aksamagelir
sporti tazelenelim evet buna ihtiyacimiz var ama ben seni cok hirsli gordum sen yaparsin eveliallah nereuslan baya bir yaris icinde olursunuz bu hafta demii buda guzel sonuc verir insallah hadii bakalim
cukulatam azcik sikilmis caniiim en kisa zamanda duzelsin hersey insallah sen diyetine sagligina bak caniim
candy imiz vardi bidee o bugun ugramamis coook dersi sinavi olan bu kizdi demii kizlar cannimm allah sanada bol zihin acikligi versin basarilar caniim okulunda yanlisim bidee unuttugum biri varsa affola kizlarr cocuklar geldi okuldan ben cikayim en iyisi kuzularim acikmislardir bakalim onlara saglikli bisiyler hazirlayayim
aaaah honeyimi unuttum gormesiin zaten iyice hassaslasti firca yemiyelim gece kusundan gece gelirse gece mece demez oter fallaha honeyiiim cok sevindim sigarayi birakmana yigenime iyi bak esinede bizden selam soyle 9 ay sabretsin sonra cocugu kucagina verirsin onun evin isini yaparsin kendin simdilik azcik dagitmasin azcikta toplasin yeter olmadi anneni falan cagir o yardimci olsun azicik hadii optum cannim oldumu hehh simdi cikabilirim

emel canım haklısın ya daha sımdıden yoruldum.guya bugun butun ıslerı bıtırıp yarın spora gıdıcekdım ama nerde ancak uyudum sanırım bırazda fazla yedım hadı hayırlısı bakalım.gercı ben ne zaman fazla yesem daha ıyı kılo verıyorum.yemıs benım metabolızma kafayı-tatlicadiarzu-bende farkındayım emel bıraz motıvasyon dusuklugu yasıyoruz ama paylasım azaldı havalar ısındıkca bence hepımız dıyetlere daha sıkı sarılıcaz.benım 20 kıloyu tamamlamama 5 kılom kaldı bı atsam onu ustumden bıde ıkı haneye dussem degmeyın keyfıme.bu hafta ıns ıstanbul a ılk geldıgımdekı kıloma yanı 4 yıl oncekı kıloma ınıcem

merhabaaaaaa
gercekten paylasim cok azaldi.aksamlari gelince 1 saatten fazla sürerdi gecmisi okumam. bugün 5 dakikada bitti. kefinizmi yok isinizmi var himmmm?

canlarim merhaba... nasilsiniz,topic arkalara dusmus??
zenan cigim sormussun beni sagol cnm,hayat iste iyi olmaya calisiyorum.
kizlar bugun ilk kez giriyorum siteye,evet 2 gundur bosladim ama karmakarisigim,affiniza siginiyorum..henuz tanisamadik bile sizlerle dogrudurust ,bir toparliyayim,hersey oturacak insallah... hepinizi seviyorum...

not : birsey yiyemiyorum zaten karisikliktan,kilo almam heralde

cedric kendimden vazgectim seninle ugrasiyorum. senin metabolizman hizli güzelim masallah diyelim önce.. 1 mayista 99.9 kilo olmaya ne dersin? canim benim can sikintisindan sana satasiyorum nazim gecer biliyorum cünkü.. kizmadin degilmi?

cikolatam karisiklik hepimizde var gibi. kesin bir durgunluk yasiyoruz.
tanisiriz kafana takma sen moralini düzgün tut yeterki:1hug:

tesekkurler kallis... haklisindir tabii..yorum yapamayacagim,diyecek birsey bulamiyorum cunku...beceremedim belki de napiym,ben de buyum,bu kadar yapabildim...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…