Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbulduk canımm ama ben 13. takımdayımm
liderler takımındayım yanıı sengözlerimebaksanab
ozaman kızdırmayayım sizi :roflol:
hadi siz beni kızdırınn hadii bekleyoomm delikafadulden

kizlar ben biraz cikayim evi toparliyayim hadi size guzel sohbetler dilerim yoksa guzel cekismeler mi deseydim
opuyom simdilik

hoşbulduk canımm ama ben 13. takımdayımm
liderler takımındayım yanıı sengözlerimebaksanab
ozaman kızdırmayayım sizi :roflol:
hadi siz beni kızdırınn hadii bekleyoomm delikafadulden

sevgili nereus çum,

demişin ya ya sabır diye, sabret bakalım haftaya cumayı
bu arada dua et ki çabuk gelmesin cuma çünkü birinciliğinizi doya doya yaşa, bundan sonra belki görürsün, belki göremezsin :smiley-cool:

sevgiler şekerim

günaydinnnnnn
kallisim ya cok üzüldüm. ama sen spordan dönene kadar gelir spike diye umuyorum. daha önce yaparmiydi kacarmiydi yani?. bizde bir laika vardi pasa ile birlikte trden getirmisti esim. cok civelek cok hareketliydi.. kapiyi kendi acar cikar pasayida ayartmaya kalkardi. pasa onun kactigini bize haber verirdi ama asla kapidan disari cikmadi kendi kendine. laikayi birkere bir yüksek okuldan getirdik.. bir kere yakindaki bir kasabadan polis getirdi... bir kerede kiliseye gitti. baktik basa cikamiyoruz. kilisedeki rahip istemisti ona verdik. 3 gün sürmedi bize geldi. kapiyi acar acmaz simarik simarik iceri girdi.. babasinin köyü gibi gitti pasanin yemegini yedi ve onun yatagina yatti. pasa isyanlarda tabi. sonra rahip dedi benim kizkardesim cok sevdi laikayi ona verelim. kardesi biraz uzaktaydi ona verdik birdahada görmedim. yani döner belki kendiliginden. haber verin saga sola size ait oldugunu bilsinler. ay cok üzüldüm ya

sevgili diye başlıyon yaa mektup okuyormuşum gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

çok ama çok tatlısınn a.s.

sabırı başka bişey için yazmıştım deşme yaramıı senağlama

Günaydın şekerler.

annem bende dün gece geldide neden bişi yazmadan çıktı diyordum demek kaçam geldin bize dayanamadın ha:))
yok tatlim dayanamadim.. benim ikinci ailem burasi ya.insan aksam eve gitmeyi unutuyormu. dayanabiliyormu gitmeden? ayni öyle iste.. burasi acik kalsin ben arada gelir bakarim. sabah kalktim daha birsey yapmadim az sonra dökülür bizimkiler hehehehe ama buraya bakarim hep
kizlar ben biraz cikayim evi toparliyayim hadi size guzel sohbetler dilerim yoksa guzel cekismeler mi deseydim
opuyom simdilik

zenancigim bende ev topliyacagim.. aksam isten gelip banyo mutfak temizledim bugünde. kalanlari hallederim. simdi cocuklar gelir ineyim asagi ben

zenancım sağol canım işteyim hala daha da 1 saat burdayım belki
iyim güzelim ne olsun regl oldum çok yoğunum malesef dün izmirde iz bırakmadığım yer kalmadı yine otobüsler adliye büro eve nasıl vardım ben de bilmiyorum sabah yine aynı manzara halsiz kalıyorum böyle olunca
dünde sabahtan duş aldım çıktım işe geldim gribim hafiflemişti ne güzel yenilendi sanki bugün tekrar başladım soğukalgınlığı ilaçlarıma

sportiecim ben çoook eskidim ama yenilendim merak etme uzun uzun anlatırım zaman buldukça yeri denkgeldikçe şimdi dosyalara gömülmeliyim

"İyilik yap, kötülük bul"

Bu mudur yani?!!!!!!!!!!!!!

Cevap veriyorum: Budur

Yahu yeterince sinirlerim bozuk T.C. sınırları içinde.. Üstüne bu çok iyi geldi şimdi.. Kallisim bir an önce haber ver inşallah.. Lütfen cepten ara.. Ayyy.. Lütfen bulunsun ya.....

Kallisim umarım yuvasına döner kedin umut ediyorumki kediler evlerin yolununu asla unutmaz mutlaka bulur buna güvenerek onunda tıpış tıpış döneceğini umut ediyorum:)

hımmm takıma hareketlilik gelmiş bile nereus cadısı vardı şimdi onla sportie uğraşsın hakkından gelsin bu hafta gerçekten artık güzel sonuçlar almak istiyorum geçen hafat iddalıydım gerçekten te dikkat et sporda yaptım ancak regl olmamdan dolayımı yoksa başka bişiymi bilemiyorum gram oynayamadım bu hafta ödem söktüren bir çayda keşfettim onu deniyorum artık bu hafta şeytanın bacağını kırmak istiyorum.diğer yandan hala kilo veremezsem artık diyetisyen yoluda görünüyor demektir...

sendemi birütüs ....... takılanlar kervanına takıldın ....-tatlicadiarzu- of of .... bende gidecem galiba . kafamçokkarıştı

kallisim inşallah geri gelecektir akıllıdır spike yaaa gelsin çok üzüldüm okuyuncaa

canlarım ben hiç bir mesajı okuyamadım henüz dünden beri yani idare edin ama ilk fırsatta geleceğim.. neyseki spikeyi bulduk.. arka komşunun bodrumuna girmiş düdük... çocuklarımın göz kapakları açılmıyor ağlamaktan şişmiş haldeler.. reyhan ablam senin mesajı gördüm az önce evet kapıyı aralık bulunca hep kaçıyor ama bahçedede çıkacak yer yok bahçede güneşlenip gelir filan akşam olunca yırtıkta içeride ya aralayıp çıkmış kapıyı ve yırtık olmadığından sebep bahçe kapısının parmaklıkları arasından sıvışmış bahçenin diğer heryei kapalı çıkamayacak gibi.. sokak kedilerini dövmeye gidiyor aklı fikri o yani başka istediğiyok.. neyseki çok şükür bulduk.. ilk fırsatta gelip mesajlara bakıcam ...

aa kallisim sende azcık anlayışlı ol be güzelimsengözlerimebaksanab kedininde canı var kavgayı sefiyor ellam düdükkaydirigubbakcemile3 haa bayıldım bu lafa. bırak özgür bırak spike ıı onada bizede özürgürlükk:lepi:

selam,hepiniz gezmelerdesiniz degil miiii...aman yediklerinize dikkat!!

ben de yediklerimi yazayim bugun...

7.15 kahvalti oncesi : yarim su bardagi balli sirkeli ilik su,4 adet kuru kayisi

7.45 kahvalti : 2 dilim kepek ekmegi uzerine beyaz peynirli yumurtali karisim(firinda) 2 bardak sekersiz cay

10.00 ara : 1 portakal

12.30 oglen yemegi :2 kasik pilav yaninda 4 kasik dunden kalan etli k,fasulye

14.45 ara: salata

17.00 ara :1 tane k.bar

19.00 aksam yemegi : 4 kasik bezelye,3 kasik haslanmis makarna,2 kasik yogurt

kizlar bu saatten sonra da acikinca bir armut ve bir avuc beyaz leblebi yerim,bugun gec saate kadar oturacagim cunku... bu arada suana kdr 2 litreye yakin su ve 2 fincan besi bir yerde ictim.. opuyorum canlar

şükür kallisim spike geri dönmüş

çikolatam süpersin canım aynen devam

kızlar aşırı halsizim ilaçlarım bitmişti annem sağolsun gidip eczaneden aldı geldi az uyuyup kendime geldim

kallisim benim geçenki mevzuyu bugün tamamen kapattım şükür aaa gına geldi laftan da anlamıyo neyse hallettim şükür telefon msn derken baymıştı
yine uğrarım arada görüşürüz

aaaa:1shok:kimseler gelmemiş ben sayfalarca yazı okumaya hazırlamıştım oysaki kendimi.
çikolatam yediklerin gayet güzel görünüyorum canım maşşalah diyim
emelim bahsettiğin mevzuyu halletmene çok memnun oldum canım sen herşeyin en iyisine layıksın allah ginlüne göre versin canım:1hug:

iyi geceler takımcım yarın öğlen görüşürüz öpüyorum hepinizi

ancak gelebildim inanin. bütün gün misafir olurmu ya. is güc hak getire. oturdum kaldim öyle.
neyse spike gelmis cok sükür. gözünüz aydin kallisim.
emelim pürüzleri halletmis sükür.
bende ebaye bakayim biraz ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…