hoşbulduk canımm ama ben 13. takımdayımm
liderler takımındayım yanıı sengözlerimebaksanab
ozaman kızdırmayayım sizi :roflol:
hadi siz beni kızdırınn hadii bekleyoomm delikafadulden
sevgili nereus çum,
demişin ya ya sabır diye, sabret bakalım haftaya cumayı
bu arada dua et ki çabuk gelmesin cuma çünkü birinciliğinizi doya doya yaşa, bundan sonra belki görürsün, belki göremezsin :smiley-cool:
sevgiler şekerim
yok tatlim dayanamadim.. benim ikinci ailem burasi ya.insan aksam eve gitmeyi unutuyormu. dayanabiliyormu gitmeden? ayni öyle iste.. burasi acik kalsin ben arada gelir bakarim. sabah kalktim daha birsey yapmadim az sonra dökülür bizimkiler hehehehe ama buraya bakarim hepGünaydın şekerler.
annem bende dün gece geldide neden bişi yazmadan çıktı diyordum demek kaçam geldin bize dayanamadın ha:))
kizlar ben biraz cikayim evi toparliyayim hadi size guzel sohbetler dilerim yoksa guzel cekismeler mi deseydim
opuyom simdilik
arkadaşlar günaydın... ben spora geldim iki dakika bakıp çıkıyorum evdede giremem bugün sanırım.. dünkü güzelliktan sonra moralim çok bozuk.. akşam eşim çok geç geldi hemen yatalım çok yorgunum dedim oda aynısını söyledi ve yattık spike hep benimle yatar ama sabahın köründe çıkmak için bağırdı durdu bende oda kapımı açıp çıkarttım meğer eşim gece geldiğinde Yırtık üzerine atlıyordu sevinçten ve kapıyı aralık bırakmış sabahtan beri beynim uyuştu çocuklar ağlıyor aramadığımız yer kalmadı spikem yok yaaaa.. çok üzgünüm inşallah buluruz...
Kallisim umarım yuvasına döner kedin umut ediyorumki kediler evlerin yolununu asla unutmaz mutlaka bulur buna güvenerek onunda tıpış tıpış döneceğini umut ediyorum:)
hımmm takıma hareketlilik gelmiş bile nereus cadısı vardı şimdi onla sportie uğraşsın hakkından gelsin bu hafta gerçekten artık güzel sonuçlar almak istiyorum geçen hafat iddalıydım gerçekten te dikkat et sporda yaptım ancak regl olmamdan dolayımı yoksa başka bişiymi bilemiyorum gram oynayamadım bu hafta ödem söktüren bir çayda keşfettim onu deniyorum artık bu hafta şeytanın bacağını kırmak istiyorum.diğer yandan hala kilo veremezsem artık diyetisyen yoluda görünüyor demektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?