kaydirigubbakcemile3he he mehalim moralini bozmayım emme benim takımda şimdiden 2 kilo vermiş olan arkadaşımız var . hadüü :jeyyar:yetiş bakalıım .......kaydirigubbakcemile5a.s.Ben kaçtım arkadaşlar az dinleneyim mutfağı felan toplayım bu arada takıma birileri gelip bizmi birinciyiz diyolar.:1closedeyes: ayy rüya görmek ne güzel bir şeyyykaydirigubbakcemile3 rüyalar gerçek olsa değilmiikaydirigubbakcemile2 bu hafta sınırları ben zorlayacağım ben ben bennnnnnnn lülülülülülü
ben aslında size mahcup olurum diye korktum canım düşündümde sizden daha iyi bir grup bulamam ayda 1kilo verebilirim inşalahh,pko hastasıyımya kimseyi mahcup etmek istemem,saolsun kallişim davet etti güvendi bana, birde ben kendime güvensem delikafadulden,buhastalık belimi baglıyor valla gecen hafta 2kgın su ve kastan gittigini duyunca yıkıldım depresyona girdim enkaz halindeydim valla,valla sabahtan beri ibibik kuşu gibi düşünüyorumkafamçokkarıştı ,herşeye varım sizle,kilo vermede siz canım arkadaşlarımında destegiyle verecegim bu kiloları sözünüzden cıkmayacam,beslenmemde hata olursa sizde bana söleyin hatta kızınnn:)kaydirigubbakcemile3 tamammı canım kallişim canımın içi 5.takımdayım bennn yuppiiiiiiiiiii:)))hemen sevinmeyim dimii 10günlük deneme süresi vardı dimiikafamçokkarıştı neyse artık sizleyim arkadaşlarr yaa buarada emelcim nerde yaa hiç konuşmuyor benle yaa halbuki ben onun cokcccccccccccccokkkkkkk büyük hayranıyımm,valla herşeyi göze aldım onun içinhihoyyythihoyyytdelikafaduldena.s.:enbuyukkk:
Şeniza.s.tamam zeynepçiğim önce kendine güven zaten biz sadece yardım edebiliriz seni yönlendiremeyiz...
deneme süren başladı o zaman tammmı bugün.. zaten aklına bir soru takılırsa sor bir sorun olduğunda gel yani konuşarak neler çözülmezki düşün bir kere..
emel özellikle pazartesileri çok yoğun oluyor ilk zaman ayırdığında buraya gelecektir emin ol...
sabotedeyim canım bu hafta kisme bizi durduramazz arkidaşlar siz pasta yyiiyin :roflol:
kaydirigubbakcemile3he he mehalim moralini bozmayım emme benim takımda şimdiden 2 kilo vermiş olan arkadaşımız var . hadüü :jeyyar:yetiş bakalıım .......kaydirigubbakcemile5a.s.
hadi hadi sık dişini biraz ben senden istiyorum . derece ........kaydirigubbakcemilehahahah vız gelir tırıs giderler canımbiz ne 2- 4 kg verenler gördük hepside hikaye:dilcikar: 2 günde bende istersem su kaybedebilirim önemli olan yağdan vermek ayrıca az kilodayken ben 61 kg kilo verecem şekercim hatırlatırım:dance:.ayrıca yağdan vereyimde gram gram vereyim hiç önemlki değil
sengözlerimebaksanab bu hafta derece bizim kalişim ......he he .....sırnaşık şeybendemi sizi sabota etsem ne .. hadi bakalım cumaya 5. takımmı 6 takımmı .....:1shok::1shok:bizim takıma sabotaj girişimi heee:mymeka: bu asla affetmem nereus sengözlerimebaksanabşakkıdı editötülük avantajlarımı sonuna dek kullanıp verdiğin pastaları salataya çevirdim nasıl ama hokuussss pokusssssssssssss:roflol: he-heheheeeeee:roflol: varmı başka girişimleriniz vede girişimcileriniz :roflol: mehalim gözün kulağın takımda olsun şeker bu hafta derece gerek şakkıdı
kallisim bak yine gözlerim doldu yaaa ben pek ağlak oldum zaten 2 gündür kaç kere ağladım bilmiyom yani ama dediğini yapacam canım zaten biliyorsun sınavım var ona çalışmam lazım yatarım kalkmam söz ben seni çok seviyom yaaaaŞenizhoneyim bak sonradan çok üzülür çok pişman olursun bu yüzden bebeğinin iyice tutunduğuna emin olmadan etraf toparlamaya filan bir ara ver lütfen geçen hafta 7. takımdaki juliet arkadaşımızda bebeğini düşürdü ve çok ama çok üzgün onunda yeniydi oda çok uzun zamandır bekliyordu.... yatmaktan sıkılma kitap oku örgü ör vs ama dinlen ve bebeğini iyice garanti altına al, sen daha bir şey hissetmiyor olabilirsin ama o senden güç almaya çalışıyor lütfen onu desteklediğini sevdiğini koruduğunu şimdiden göster...
kerneni istedim hazırlanınca haber veririm canım..
herkeze merhabalar guzel hafta basi dilerim
emelcim bu haftaki listemi gece yazamadim bu gece yazacam canim insallah kizlar bu hafta sonu buraya ugradim gecmisi okudum ama bisiy yazamadim kusura bakmayin cumartesi pazarim cok kotuydu butun ev halki hastalandik cocuklar 4 ude ateslendi yediklerini cikardi sesleri kisildi pazar gunu bende aynen efenin dun gece cok atesi vardi kulagi agridi kucagimda uyur uyanik sabahladi
simdilik biraz toparladik cocuklari okula gondermiycektim biri dedi benim onemli derslerim var not verilecek digeri dedi biz bugun trafikte bisiklet binmeyi ogrencez not verilcek e buyukler bunlari soyleyince kucuk cadi konusmasa olurmu bizde bugun sinif fotografi cekilcez hem arkadasimin okulda dogum gunu var pasta yicez dedi hepsi gitti yine okuluna biz kaldik efe ile evde yalniz oyle cok kirli birikti ve oyle cok ev isi varki canim yapmakta istemiyo hala yorgun halsizim ve migdem bulaniyo ama yinede sukur allaha su cocuklardaki enerjiyi hic almasin rabbim herkeze saglik versin
honeycim hamilemiymiş ya
ay çok sevindim
inşallah darısı tüm isteyenlere
kallisim sana ne diyim sütçüden haaa ne güldüm ya
mezunda olmuş ne güzel
honeycim çok sevindim adına
kallisim sıkma canını ya bak özür dilemiş arayıp benim ki küserdi üstüne üstelik
yine bozuştuk yaaa
kaptanım karizmatikim bende kadis gibi aç bırakamıyom adamı sadece konuşmuyorum bütün işlerini de yapıyorum önüne yemeğini koyuyorum aslında oh canıma minnet konuşmayan her işimide yapan bir hanım diyorlar belki de senin taktiğimi yapsakki iyi fikir gibi geldi bak şimdi:jeyyar:kadisim canım hoşgeldin ..
aman mevsimler filan vuruyor bu erkekleri galiba ne diyimki şeker sıkma canını.. beni pek etkilemiyor artık bir fincan kahveye bakıyor sakinleşmem ahh tabiki çok canım sıkılmadıkça ... özür dilemeyi geçte olsa öğrendi önceleri oda küserdi ama küstüğü zamanlar ne işe kaldırdım ne yemek verdim yani sen küstün bende küstüm dedim öğrenene kadar işe geç kaldı ve aç kaldı sonunda öğrendi ne diyimki ...
kallistem ben nereye not yazacam onu anlamadım bir anlatıversen verdiğin linke yorum yazan olmamış da o bakımdan yanikaydirigubbakcemile3ya ben linki verdimmi unuttum honeyimin karnesi hazır...
böyle istedik karneyi :roflol:
buda karnen şeker.. nor yazmak istersen püsküüte flan karnenin olduğu yere yazabilirsin hatıra kalıra.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-9.html
mehalim ben inanıyorum sana güzelim hatta tek kişilik taraftarınımBen kaçtım arkadaşlar az dinleneyim mutfağı felan toplayım bu arada takıma birileri gelip bizmi birinciyiz diyolar.:1closedeyes: ayy rüya görmek ne güzel bir şeyyykaydirigubbakcemile3 rüyalar gerçek olsa değilmiikaydirigubbakcemile2 bu hafta sınırları ben zorlayacağım ben ben bennnnnnnn lülülülülülü
hosgeldin honeyim nasilsin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?