kallisim bize en yakin cam fabrikasi nancy de tam sehir diilde bir ilcesi olabilir hatta bir ay kadar once bir belgesel yapmislardi turkiyede istanbul da bir sarayin cam suslemelerini avizesini falan o cam fabrikasi yapmis fransiz tvde gosterdi eger o sehirse yasadik esimin kardesi orda valla super olur sen yinede sor esine kiz bellimi olur belki orasidir
canim bu borc isleri herkesin basinda var allah tez zamanda herkeze kurtarsin bu borclardan
gunaydın kızlar.uyanalı cok oldu ama malum utu gunlerımdendı bugun.ancak gelebıldım.basım agrıyor bıraz kahve ıcdım ıns ıyı gelır.zeynebcıgım bak ben aylardır bu gurupdayım.asla kalllıstenın soyledıklerı senı germesın aksıne motıve etsın.destek ıcın bundan daha ıyı bır gurup bulamazsın.ustelık hepımız saglıklı dengelı dıyetler yapıyoruz.sacma sapan bısey yapanı deneyenı gormedım daha.senın pko lu oldugunu bılıyorum bak bende oyleyım yanılmıyorsam mehalım de.buna ragmen kılo vermeye devam edıyoruz.ustelık ben gıbı gul emel bı zamanlar kallıste yuksek kılodayız.bu yuzden bırbırımızı daha ıyı anlıyabılırız.karar senın ama bence bana bu konuda guven vede grubumuza da bak gor ne kadar rahat verıceksın kılolarını.ustelık pek cok agır kuralları olan gruplar var kırmızı kartlar sarı kartlar.bızımkı hıc kalır
canım henüz oralara gitmedi az önce kavga patırtı yolladım kırklarelinebankaya çıkmıştım söyledim halbuki oda unutmuş gideceğimi ve saat 13.00 gibi eve gelip valizimi alıp gideceim dedi ama 12 de gelmiş hazırladığım kıyafetleri bulamamış bende aksi ya telefonumu evde bırakıp çıkmışım gelmeden aramış... eve gelip 5 dakikanın içinde çıkması gerekiyormuş bulduğu bir poşete kıyafetlerini koyup fırlamış tam arabaya binerken ben geldim eve söylendi durdu sinirli sinirli bindi arabaya en son hoşçakal dedi bende çok sinirlendim güle güle bile demeden kapıyı çarptım o gitmeden girdim içeri... onun sinirlenme kapasitesi varsa benimde var artık yaşım gereğide gereksiz kaprisleri kaldıramıyorum önceden görmezden gelebiliyordum ama yapamıyorum artık... saatinden önce geldiysen benim suçum ne gideceğim dediğim halde unuttuysan benim suçum ne... sonra yoldan aradı özür diledide öyle gitti.. ne gerek var yani özür dilemeye kadar neden getiriyorsun olayı...
bak sizin takımda hareket yok ama bizimkinde hiç atraksiyon eksik olmuyor:roflol:
kalis ciğim o verdiğin kiloları kaç ayda verdin farlı bişey denedinmi senin şuandaki kilon benim ideal kilom bide ben o kiloyu göreyim hepinize leblebi gönderecem burdan hehe
kalis ciğim o verdiğin kiloları kaç ayda verdin farlı bişey denedinmi senin şuandaki kilon benim ideal kilom bide ben o kiloyu göreyim hepinize leblebi gönderecem burdan hehe
tamam zeynepçiğim önce kendine güven zaten biz sadece yardım edebiliriz seni yönlendiremeyiz...
deneme süren başladı o zaman tammmı bugün.. zaten aklına bir soru takılırsa sor bir sorun olduğunda gel yani konuşarak neler çözülmezki düşün bir kere..
emel özellikle pazartesileri çok yoğun oluyor ilk zaman ayırdığında buraya gelecektir emin ol...
kızlar merhaba nasılsınız diyetinizi sabote etmeye geldim :jeyyar:
13. takımın kilo veremeyen tek üyesi
nasııll güzel görünüyor demii bencede :roflol:
kızlar merhaba nasılsınız diyetinizi sabote etmeye geldim :jeyyar:
13. takımın kilo veremeyen tek üyesi
nasııll güzel görünüyor demii bencede :roflol:
bizim takıma sabotaj girişimi heee:mymeka: bu asla affetmem nereus sengözlerimebaksanabşakkıdı editötülük avantajlarımı sonuna dek kullanıp verdiğin pastaları salataya çevirdim nasıl ama hokuussss pokusssssssssssss:roflol: he-heheheeeeee:roflol: varmı başka girişimleriniz vede girişimcileriniz :roflol: mehalim gözün kulağın takımda olsun şeker bu hafta derece gerek şakkıdı
Püsküütüm 5. takıma bulunan honeybaby arkadaşımız mucize gibi bir haberle bebek beklediğini iletti ( kesinlikle tüp bebekten başka çareleri yoktu ama doğal yöntemle tüpçüye gerek kalmadan sütçüden almışlar bebeği ):roflol:
Bu durumda 96. etap bildiriminde bulunan 58.4 ile mezuniyet karnemizi istiyoruz sositososito
Öncelikle gözü aydın honeybaby nin.. Allah honey honey bebeler nasip eylesin..
Bir dahaki gelişimde karneyle geliyorum kallisim.. E tabe, magazin ve tarihçe mesajlarını da editlemem lazım. Unutma Bulut, not al oğlum.. Yok öyle boş boş yatmak.. Marş marş!
canım ben mezun oldum yakadiş yaa vay beee 23 kilo vermişsin gülüm yaaa ben süper bir takımdaymışım yaa beni siz cig cig yersiniz valla:)))anaaaaaaaa bende vercem 25 kgg inşalahhh acayip gaza geldim:))
kadisim canım hoşgeldin ..
aman mevsimler filan vuruyor bu erkekleri galiba ne diyimki şeker sıkma canını.. beni pek etkilemiyor artık bir fincan kahveye bakıyor sakinleşmem ahh tabiki çok canım sıkılmadıkça ... özür dilemeyi geçte olsa öğrendi önceleri oda küserdi ama küstüğü zamanlar ne işe kaldırdım ne yemek verdim yani sen küstün bende küstüm dedim öğrenene kadar işe geç kaldı ve aç kaldı sonunda öğrendi ne diyimki ...
canım ben anlamadım kadisemi sordun banamı.. eğer banaysa şimdi çıkıyorum bir sonraki gelişimde seve seve anlatırım yok kadise sorduysan çok seyrek geliyor bence profilinede sor derimkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?