Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzeller...

cedricim ben çok duyarlı ve anlayışlı güzel annelerden olacağına inanıyorum allah zamanını belirlmiş bazı şeylerin yerine oturmasını bekliyorudr emin ol canım kafandan çıkartmaya ve bir an önce zayıflamaya bak ilk günden zayıflama hikayesinden kopuluyor honey örneğinde olduğu gibi :))

matemcim canım dediğin gibi sen kendini henüz toparlayamadın ve katılımında az biraz daha zamangeçsin bende biliyorum başka yere değil direk buraya geldiğini asıl sorun o değil zamanı olan biri olsan istediğin bölüme git istediğini yaz ve paylaş ne diyebilirimki..
bu hafta bildirim saatini kaçırdın listeye giremedin yerine başkasını davet ettik ama zaten bizimle olduğunu biliyorum kendim listede olup olmamayı sorun etmediğim gibi başkasıda etmiyor sanıyorum isteyen olursa listeden çıkarrım kendisini eklerim hiç sorun değil istediğim sadece doğru düzgün paylaşım yapabilecek birileri gelsin takım hareketlensin çünkü son günlerde biz bezginlik durumu hakim oldu kimseler sözünü etmesede takımın eski hali yok buun için tüm çabam... sen yine yapabildiğin kadar paylaşımına devam et dediğin gibi....

Günaydın bennuucum sanada güzel pazarlar nasılsın nasıl gidiyor .

ben kahvaltımı yaptım eşimi razı etmeye çalışıyorum hadi yürüyüşe gidelim diyee oda sukoyuyor ama ikna edecem.:))

herkese günaydın ancak fırsat bulabildim ev işlerinden biraz geç günaydın oldu ama neyse nasılsınız hanımlarr

günaydın iyi pazarlar

matemcim duruşma 9 nisanda ama önce 31 martta psikologla randevumuz var velayet için hangimiz daha uygunuz bunun için haki adliye psikoloğuna gönderdi

grip oluyorum galiba öksürüyorum burnum akıyor ve halsizim ama yapmak zorunda olduğum işler var annem teyzesine gitti hem efe hem kardeşim yanımda
çamaşırdı bulaşıktı derken hç dinlenemiyorum malesef

gülün selamı var az önce konuştum ayağını çarpmış ağrısı varmış canı sıkılıyormuş

bizden haberler böyle yine uğrarım molalarda

psikologla görüşmen umarım iyi geçer emelim yaa dualrımız senle bu arada ex eşin çalışıyormuydu yanılmıyorsam onunda kilo sorunu vardı değil mi eğer yazdıklarını doğru hatırlıyosam psikologda senin şansın daha yüksek değil mi:

herkese merhaba ben emelcigimin en büyük hayranıyım büyük demek tamamen tombiş olmamdan:))kızlar dün deopresyondaydım bugün düzeldim sizleri görünce dahada mutlu oldum emel kallistee mehalim nasılsınız canlarımm beni 5.takıma davet ettiginiz için cok teşekkür ederimm,sizinle olmaktan cok büyük muttluluk duydum valla.cimcimede burdamı acabaa:))oooooo serradenizcimde burdaymış herkese kocaman bir merhabaaaa,bugün sabah 12de kalktımm 3kayısı ve birbardak ılık su içtim kahvaltıda 1yumurta,2dilim kepek ekmek,1domates,6zeytin 1adette krem peynir yedim.ya bunları yazıyoruz dimi burda gene yanlışlık yapmayımm:))))kilo bildirimlerinide cuma yapıyoruz galiba degilmi:))

mehallim 2.hayran oldugum kişisin vay anassını 24kg verdin demek nasıl verdinn:)))vay beee aslanlar koçlarr:)))kızlar yaa benim 25kg fazlam var diyetisyene gidiyorum buhafta 2kg gitmiş ama hep kastan ve sudan gitmiş:))yani ayda 1kilo versem göbek atcam:))25kgı 2senede veririm artık:)))offf offfffffffffff bu kilolar varyaaa adamı kanser eder yaaa..

kızlar benim size asıl sorum vucudumdan yag gitmesi için neler yapabilirm:)))valla amuda kalkmaya bile razıyım bana yol gösterin lütfenn

oo zeynepçim sende buradamıydın hım seni burada gördğüme sevindim canım sıkma canını verisin inş sabret bide diyetisyenini değiştir ben sandoloz sakızı förmülünü denedim tavsiye edbilirim bence baya fark ediyo canımm

Zeynep canım hg öncelikle ilk hafta sudan ve kastan kaybetmen normal öncelikle panik ve umutsuzluk yapmıyoruz gördüğüm kadarı ile kahvaltın güzel ancak günde ne kadar su içiyorsun bu çok önemli 2 lt altına düşmemeye gayret et.bak ben 1 sene oluyor ama bu kilo kaybını toplamda 6 ay gibi bir zamanda verdim yani az sabır az umut az kendine güven çokça inatlada herşey oluyor.sen yediğini içtiğini yazdıkça biz sen nerde yanlış yapıyorsuan( eğer yapıyosan) bunları fark edip elbete uyaracağız.

Zeynebim zeynebim bala bala zeynebim ...... (melodisi ile )kaydirigubbakcemile3

oh gelmişin takımına ......kız topgine gittim ne karıştırmışın her yanı sana gelmeyen kalmamış ne popiler gördüm seni ....:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

canım bak burdaki arkadaşlara yaz ..onlar san dogru yolu gösterir ...:teytey: yediklerinide biraz azalt ...:mymeka:kavaltın baya kalabalık olmuş ...:1ninca:

not .. ohhh takım şenlenmiş ....kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

Evet aebencim daha pazar olduğu için sessiz bu hafta fişek gibi geliyoruz bakta görr yeni arkadaşlar yeni hızzz

Evet aebencim daha pazar olduğu için sessiz bu hafta fişek gibi geliyoruz bakta görr yeni arkadaşlar yeni hızzz

canlarım merhabalar..

bugünüm çok iyi geçti kocayla beraber öğlen bir çıktık sokağa, dolaştık, yedik içtik güldük anlattık konuştuk yani öyle daralmıştımki son zamanlarda çk iyi geldi diyebilirim arkadaş kıtığındayım sanki en yakın arkadaşlarımdan biri gibi geldi bugün bu adam bana durumum çok vahim galiba oysaki çok şeyi anlatmam günlük yaşamımı hele hiç anlatmam önceleri yapardımda sonra anladımki onun arkadaşı olmadığım gibi oda benim samimi bir arkadaşım değil ama bugün çaktırmadım durumu idare ettim ne yapayım delikafadulden... bir şeyler almak istedi ama ben zaten çok bunaltı durumdayız istemedim yani kıyafet filan .. dedimki bir iki ay daha geçsin hem maddiyatı biraz hafifletiriz hem kilo veririm istediğim şeyleri alırsın lste yapıyorum aklıma oda tamam dedi :1rolleyes: banada biri masraf yaptırmayacak olsa tamam derim elbette... neyse.. hep diyordumya reyhan ablam hatırlar belki uzun zamandır spor yapmıyorum diye vücudum iyice salmıştı ancak toparlanıyorum diye .. ekimde aldığım baharlık bir pantalon vardı kilo veriyorum diye çok dar almıştım hatta beli zor kapanıyordu üzerine tunik giymiştim dar ve çirkinliği belli olmasın diye heh işte bugün o pantalonum geçti elime üzerime bir çektim mis gibi olmuş ne bel sıkıyor ne birşeyhihoyyyt vitrinlere bakıp iç geçirdim zaman çabuk geçiyor çünkü kendimizi beğenecek kadar olalım ne olur yaza kadarda güzelce giyinelim dediö..

zeynep hoşgeldin canım ya bir uğradığında bu mesajımı görürsen gördüm diye not yazarmısın sana yazacaklarımız var ama başkalarının mesajlarını okuyormusun emin değilim... pas geçersen peşinden koşturacaksın demektir vay halimize....

mehalim bu haftanın çok güzel geçeceği gibi bir koku alıyorum kaytaran olmazsa derece yaparız inşallah :Saruboceq:

ohh kallisim sefan olsun vallaha yazdıklarıı okurken nasılda sevindimkaydirigubbakcemile5 vallaha biri bana gel bişi alalım dese ben dayamam balıklama atlardım ne yalan
Aynen kallisim o güzel koku benimde burnuma geliyor bu hafta takımca güzel derece yapacaz ve ben bireyselde gerçekten iddalıyım sengözlerimebaksanab planımı yaptım yarın sabahtan itaberen 6 da kalkıp önce 30 dk yürüyüş sonra az egzersiz ve kahvaltı ile güne başlayacağım stepimi zaten haftada 3 gün yapıyorum birde bugun bir yerde okudum melisa,kekik,badem,biberiye yağı alıp karıştırıp göbüşüme süreceğimkaydirigubbakcemile2 güzel olacak güzel yemektete kaçırmıyorum ne zaman elim yasak bişeye gitsee hooooppppp dur bakalım bu hafta derece senin yersen eşşek olacan d,yorum ve yemiyorum tek sıkıntım hala regl olamamam ve bunun şişliğifisfisfis işte böyleee HERŞEY GÜZEL OLACAK Şeniz

Busedende az haber verim size oda gördüğüm kadarı ile hala bozmadı iyi gidiyor ondanda artık umutluyum geçtiğimiz haftalarda beni çok yormuştu ama artık onunda ağzında ne salakmışım nasıl yapmadım şimdiye kadar cümlelerini duymaya başladım buda beni çok mutlu ediyor onun adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…