canım foto yüklediğimiz site değişmiş çünkü onunda etkisi var... ama yapmışsın..linkten görünüyor aebimde resmi direk buraya eklemedim resim eklediğimiz siteye bişey olmuş anlamadım gitti yaff
tatlım benim bu son zamanlardaki en müthiş haber mehalim msnden yazdı az önce şok oldum cidden mucize bu allah sonuna dek sağlıklı günler nasip etsin inşallah... eh bu durumda takımdan bir mezunumuz daha oluyor öylese sağlıklı beslenmeyle yine aramızda olursun ama diyet yok karneni isteyelim...arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
canım sorun değil bir kişi açıkta kalır idare ederiz yeni birilerini alırız filan bizde cavap alamadık zaten zeynepten henüz 10 kişiyiz yani... sen takıma duyurdunmu bilmiyorum ama bizim takım uyar nasıl isterseniz, ister birileri fikir atsın öyle yapalım ister sen ve yardımcın ben ve mehalim seçelim yerleştirelim istersenizde isteyen istediği kişiyi seçsin hepsi uyar bize...senden haber bekleyelim ama ben pazartesiye dek çok gelemem canım...kızlar bu arada biz yarın 12 oluyoruz demiştim ya, aslında bir kişi izinli kaymaklım tüp bebek tedavisi görüyor şu anda sonucu nisan başında belli olacak ona göre hareket edeceğiz.
Dolayısıyla 11 kişiyiz.
honey canım nasıl ıcımı tıtretdın cok cok tebrık ederım canım.aglıyarak yazıyorum.reyhan ablamın yazdıkları mahvettı benı.kendım hamıle olmus kadar sevındım.tavsıyelere uy ve saglıkla bebegını kollarına al.ve benım ıcınde dua at canım.hamılelerın duası kabul olur.bebegım de artık benı secsın
canım sorun değil bir kişi açıkta kalır idare ederiz yeni birilerini alırız filan bizde cavap alamadık zaten zeynepten henüz 10 kişiyiz yani... sen takıma duyurdunmu bilmiyorum ama bizim takım uyar nasıl isterseniz, ister birileri fikir atsın öyle yapalım ister sen ve yardımcın ben ve mehalim seçelim yerleştirelim istersenizde isteyen istediği kişiyi seçsin hepsi uyar bize...senden haber bekleyelim ama ben pazartesiye dek çok gelemem canım...
Anammmm :1shok: bu kadar yüzsüzde gelmiyor sesin gayet mazbut çıkıyordu ama sessizden kork demişler...:roflol: amann sen beni verdiğim sözlerlemi korkutacaksın hele bir büyütte veletini yaparız o zamana dek bişiler mirmirmirmir canım arayacaktım ben seni ama valla biliyorsun kaç haftadır ağladım üzüntüden ama ben sevinçtende ağlarım ki:1no2: senide ağlatmıyım diye aramadım öpüyorum yanaklarından kendine iyi bak...ben geldiiiiiiiiim
aklıma ne geldi biliyomusunuz kaptanımın bir sözü vardı ilk hamiş olana:jeyyar:
slm kızlar şöyle bi göz attımda kimsecikler yok galiba zaten kimseyi tanımıyorum birileri olsaydı tanışırdık neyse bennsık sık girerim benide saymayı unutmayın kaydirigubbakcemile5
honey canım nasıl ıcımı tıtretdın cok cok tebrık ederım canım.aglıyarak yazıyorum.reyhan ablamın yazdıkları mahvettı benı.kendım hamıle olmus kadar sevındım.tavsıyelere uy ve saglıkla bebegını kollarına al.ve benım ıcınde dua at canım.hamılelerın duası kabul olur.bebegım de artık benı secsın
hoşgeldin annecim nasılsın.
insan ne kadar seviniyor değilmi hayata yeni bir can gelecek diye.Biliyordum ben herşeyin dahada güzelleşeceğini hissediyordum bir kaç haftadır devam eden durgunluk sonunda bozuldu güzel haberler hep gelecek honeyim daha cinsiyetini müjdeleyecek ismini şu koyacağız off eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz diyecek. sonra ben doğuma gidiyorum diyecekk yaa bunların hepsini yaşayacağız allahın izniyle :)))
evet canım zaten paylaşım yapmadığın için girsende bir anlamı olmuyorki iyice iyileşte gelirsin bildirimler 12 de bitiyor artık...
sağolasın umutum, yaram hala iyileşmedi ve akıntı var biraz.düzenli pansumanı da yapıyorum ama düzelmedi hala. yarayı gördükçe estetik açıdan da canım sıkılıyor. ama ne yapayım allah başka dert vermesin.matemcim nasıl oldun canımcım daha iyimisin.geçen hafta da mı bu kilodaydın.olsun.hastasın mazeretin var.önce bi iyileş te.
emelcim sağlık o kadar önemliymiş ki şimdi daha iyi anlıyorum. ameliyat sonrası hastalara ağrı kesici yapmama ragmen agrıları geçmeyince bekleyin geçer diyordum.moralim bozuldu ama diyetle ilgili değil son günlerdeki performansla böyle olacağı belliydi
ailedeki hastaları gördükçe millet canının derdinde ben kilomu dert ediyorum diye düşündüm galiba dile getirmesem de bilinçaltım böyle dedi eminim çünkü halamın hastalık haberiyle dağıldım bir anda
moralimin bozukluğuna gelince yakından tanıdığım bir adamın karısını aldattığına şahit oldum şok oldum resmen nasıl bu kadar iki hatta yüzlerce yüzlü olabiliyor bu erkekler anlamak mümkün değil
Allahtan başka güveneceğim kimsenin olmadığına bir kez daha kanaat getirdim valla
sözde karısını nasıl da sever görünüyordu halbuki hem de karısının tanıdığı biriyle bunu nasıl yapar ya ben kendime yediremedim karısı duysa kesin ayrılır kaldıramaz bu durumu nurtopu gibi iki evlat ver sen o başkasına bebeğim ceylanım desin inanamadım gözlerime
hayata bakış açım değişti bir kez daha hepimiz mutluluk oyunu oynuyoruz aslında mutluluğun yakınından geçenimiz yok ne olacak sonumuz bir de bu adam Allah korkusu taşıyan tipte biri gibi görünürdü ııııyyyyk iğrenç ilişkiler içindeymiş meğer
çok çok geçmiş olsunefemize. sonraki duruşman ne zaman?efe daha iyi umutcum penisilinin ardından antibiyotik tedavisi iyi geldi sanırım sadece bu gece de 3 te kalkıp oturdu tv seyretti pc de oyun oynadı başında nöbet tutturdu bana da sbah 5ten sonra uyuduk tekrar sabah da işe geç kaldım tabi bölük pörçük uykularla
çok şükür şimdi daha iyi
ama birisi daha gerek matem var sırada ama paylaşımı yok nedecez:çok üzgünüm:
çağır dediğin şahsı canımcım... zaten honeyide yakında mezun edecz bir kaç kilosu kaldı onun yerine matemi alırız...
canım okadar çok sevindimki anlatamam. allahım tamamına erdirir inşallah. ne güzel bir mutluluktur bu tahmin edebiliyorum.arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
size günüm geçti diyordum ya hani bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen:Saruboceq:
vay hafızaya bak. hiçde unutmamış. bende örerim derdim ama. liften başka birşey pek bilmiyorum ama istersen ondan örerim.ben geldiiiiiiiiim
aklıma ne geldi biliyomusunuz kaptanımın bir sözü vardı ilk hamiş olana:jeyyar:
bebeşimin teyzeleri boş durmak yok hadi bakalım reyhan annem o mavi hırkadan bi de benimkine istiyorum
emel teyzesi senin maharetli ellerinden de bir minik ceket falan
ayol pek yüzsüz gördüm kendimi:roflol::roflol:
şaka yapıyom kızlar yaaa valla aklım başımda değil deli gibiyim yarın daha normal olurum herhalde kaydirigubbakcemile3
tebrik eden herkese teşekkür ediyorum öpüyoruz bebeşimle ben hepinizi:roflol:
Serra hoşgeldin aramıza canım seni aramızda görmekten mutlu olduk bana kuralları sormuşun.kurallar çok basit dostluk:)) bol bol buraya gelmeye çalış yediğini içtiğini yaptığın sporunu anlat derdini sevincini hüznünü kısacası paylaşmak istediğin herşeyi bizlerle paylaşabilirisin.aklına takılan yada bilmediğin herşeyi rahatlıkla sorabilirsin bizler artık takım olmaktan ziyade burda bir aile olduk sende kendini ailenin bir parçası hisset ve dışarda kalma emi
yarışmanın işleyişini daha iyi anlamak açısından verdiğim linleri biraz incelrsen sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
bol ve güzel paylaşımlar diliyorum canım...[/QUOTEçok teşekkür edrim ilgin için sık sık yanınızdayım artık benden kurtuluş yokkk
birtanem benim Şeniz reyhan ablan sever seni..
sende hamile olacaksin.. anne olacaksin hemde en tatli, en sabirli, en anlayislisindan bir anne.
sende dua at caniminici. sadece hamilelerin duasi degil meleklerinde duasi kabul olur cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?