hadi paylaşın
:roflol::roflol:yok ablam gönlümle dans ediyom herüf uyyo . alımallah ....:roflol::roflol:ankarada depremmi oluyor aeben ahenkle dansedince?
ozaman benim kocisim cok hakli evi basimiza gecireceksin trampolin atlarken derken:roflol:
sizin takıma yazdım melisim şu koçluk işini paylaşıp yapalım takımlarımıza hareket bereket gelir dedik.. biz yarına 11 kişi olacağız sizde kaç var bakmadım eşit değilse eşitleriz .. üyelere sun istersen deneyelim diyoruz her üye bir yöntem bulalım başka bir üyeyle eşitliyelim olmazmı...
tamam melisim ben anlatım kallisim okuyuncada oda eklemeler yapar .
şimdi aynı anda kallisle bendedikki bu kardeş takımları dahada bir kaynaştıralımhihoyyyt böyle kaynak yapalım vıcık vıcık olsun dedik:içelim:
sizin takımdan biri ile bizim takımdan birini eşleştirelim bunu tüm takım için yapalım ve bir hafta boyunca bu iki kişi birbirinden sorumlu olsun yaptığını ettiğini sorsun kontrol etsin eksiklerini takip etsin yani birbirlerine koçluk yapsınlar ne dersin( eklemeleri siz yapabilirisn benimki özet bilgi)
eşleri seçmeye gelince kurada çekilebilir yada isteyen istediği ile eşleşebilir ne dersiniz hadii bu fikri geliştirelimm
delinin zoruna bak :mymeka: sen dedin az önce zeynepi alalım diye ağlayan sen değilmiydin haberim yok diyor şahidim olmasa yalancı yapacankallis kim geliyor neden 11 oluyoruz neden benim haberim yokk offff
bak ortada kalanlar sadece ikimiz kalırmışız o zaman görecez bis kaydirigubbakcemile5hımm olabilir bak buda bir fikir en iyi olanla en az ama kallis ve benim gibi ortada kalanlar ne olacakk:sm_confused: arada kaldım dıt dıt dıt :roflol:
tamam canım sen takıma yazda kabul olursa geliştirip uyarlarızcanlarım kusura bakmayın, eşim başımda bekliyor bilgisayar için.
Benim laptop arızalı tek bilgisyara kaldık ta. Siz yazın ben sabah girer bakarım, geliştiririz.
haa benim hakkaten değil mii:1shok: eşşek kafalı ben:mymeka: zeynep teklifimizi kabul edecekmi acep neyse kırmızı halılar sererim bende ne yapalım olmadı profiline yazarım olmadı özel mesaj atarım olmadı ne bilim işte yaffflülülülülülü
kallisim senlede ben eşleşiriz artık düğünlerde kızkıza dans edenler gibi :roflol:
evet zıplayan şahit burda . varya dk. 10 mesaj yazan hatunumuz .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kallis kim geliyor neden 11 oluyoruz neden benim haberim yokk offff
Sen en iyisi diyet gruplarındaki her linke bırak . hatun her linkke yazmış mutlaka birine geri döner ......:roflol::roflol::roflol:haa benim hakkaten değil mii:1shok: eşşek kafalı ben:mymeka: zeynep teklifimizi kabul edecekmi acep neyse kırmızı halılar sererim bende ne yapalım olmadı profiline yazarım olmadı özel mesaj atarım olmadı ne bilim işte yaffflülülülülülü
kallisim senlede ben eşleşiriz artık düğünlerde kızkıza dans edenler gibi :roflol:
zeynep kim kizlar?
emel ablanın . gizli hayranı paylaşım alanından . okumadınmı ...sırnaşık şeyzeynep kim kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?