kallistecim aldım hesap nosunu.küçük bir miktar yatırıcam ilk fırsatta.
ablam evet annem babam benımleler hala burdalar.hatta su anda annem karsımda uzanıyor.alısverıse gıttık yoruldu sultanım.yuzune fondoten denettı mıdesı bulanmıs yatıyo pek nazlıdır kendısı.kıyamam ya saolsun herseyıme kosuyolar.yukumu aldılar sırtımdan.allah razı olsun.ablacıgım daha cok verıcegımı dusunmusdum cunku dıyetımı bozmuyorum sıkı tutuyorum sadece aksamları ıkı gunde bır cıgkofte oluyo ondan alıyorum sanırım o etkıledıcedric merhaba canim. nisafirlerin gittimi canim? annen baban gelmislerdi degilmi?
bak okadar stress arasinda yinede kilo vermissin tebrikler.
canım bunu ogrendıgım cok ıyı oldu muhtara gıdeyım sorayım l carnıtın aldım ama herseye lazım oluyoay ben çok özür diliyorum Eylülün babasıyla msnde konuşuyordukta iki tarafa yetişemiyorum :)) burayı kaçırıyorum.. cedricim aile hekiminiz varsa öğrensen iyi olur muhtardan öğrebilirsin yada sağlık ocağındadır belki size en yakın sağlık ocağına git adrese göre çıkıyor
canım doktora gıdıyorum zaman zaman tabı ama ozel hastaneye gıdıyoruz.saglık sogortamız vardı ama polıceyı ıptal ettırdım bu yıl harcamaları kısıyorum ev ıcın.bende proteını artırıp bol su ıcdıgımde kolay kılo verıyorummerhaba kızlar
şöyle bir baktım ama kilo alanların en büyük nedeni bahardır belki havaların düzensizliği vs
emelcim en kısa zamanda gidecektir canım kilo
ertesi gün diyeti diye bişe duydum
kaçamak sonrası bol bu ve bol protein alınırsa karbonhidratlar vücutta depolanmadan atılıyomuş canım
cedriccim doktorun yolunun bilmemen ne güzel
umut canım portakal agacı ndakı tarıflere bak orda 3 renklı bı tatlı var.hazır vanılyalı pudıngın bırını vısne suyu ıle bırını sutle pısırıyosun aralarına da kakaolu bıskuvı koyuyosun guzel oluyormerhabalar tekrardan
gelir gelmez açtım pc yi.
tarif arıyorum bi yandan.misafirler için pratik bir tatlı yapmam lazım bugünden yarın için.bisküvili bi tarif bakıyorum da.
yazdıklarınızı sonra okuyacağım.
emel canım cok gecmısler olsun kusura bakma farkedemedım efe cıgın hastalandıgınıefe daha iyi umutcum penisilinin ardından antibiyotik tedavisi iyi geldi sanırım sadece bu gece de 3 te kalkıp oturdu tv seyretti pc de oyun oynadı başında nöbet tutturdu bana da sbah 5ten sonra uyuduk tekrar sabah da işe geç kaldım tabi bölük pörçük uykularla
çok şükür şimdi daha iyi
ya ben herseyı kacırmısım brad pitt angelına yımı aldatmıs hayatdan kopmusumda haberım yokbrad pitt olayına gelince olay sadece kadınca bir şeytanlık olayı tamamen brad beyin zavallılığından kaynaklanıyor
sen bakıcıyı kovarsan o da gider kocana verir diye özetleyebiliriz durumu
kallistecim aldım hesap nosunu.küçük bir miktar yatırıcam ilk fırsatta.
çekil bakim kallis hanım az yer aça banadaa
carnitini eczanedenmi aldın hangi marka kaça aldın.. ay bugün bende bir sorucubaşı kesildim :roflol: gelene gidene soru soruyorum.. sorucubaşıda ilk kez duydum haaa:roflol:.l carnıtın de aldım bugun.hafıflık hıssımı cok sevıyorum.ayaklarım yere basmadan yuruyorum sankı mıdem bosken.bu hıs hep devam etsın ıstıyorum
carnitini eczanedenmi aldın hangi marka kaça aldın.. ay bugün bende bir sorucubaşı kesildim :roflol: gelene gidene soru soruyorum.. sorucubaşıda ilk kez duydum haaa:roflol:
eczaneden aldım kallıste solgar aldım 50 kusur ama fıyatını tam bılmıyorum fıs cantada kalkıp bakmaya usendım kusura bakma canım ya.yalnız ben gecen yıl dıyetısyene gıderken destek urunler alıyodum ve ayda 300 cıvarı tutuyodu.esım bı eczacı ıle anlasdı ben ve benımle aynı dıyetısyene gıden esımın arkadası ıcın .pazarlık yapıyoduk urunler ıcın epeyce ınıyordu yada bı urunden ıkı uc kutu verıyodu ucretsız.boyle bı sansın olursa bı dene derım
Selam güzeller bu haftalarda nasıl birbirini kovalıyor değil mi? Ben cumalara yetişemez oldum...
Listemiz bu hafata 10 kişiden oluşuyor..
Takımızın medaır-ı iftiharları işte karşınızda...hihoyyyt
honeybaby( 1.02%)..sessizce gelip dereceyi kaparsın haa seni seni:hooray:
cedric ( 0.38%)...canım sen o derecen hiç inme başımısın tacı:)).CADIARZUa.s.
buseyrem ( 0.29%)...eh hadi bakalım kallise dua ett:))
Az da olsa Çokta olsa kilo vermekten mutlu olanlar....
Mehalim ( 0.16%)...
........eferimde az hızlansak mı nee ne dersinizz:içelim:
Kalliste ( 0.13%)....
Bu hafta yerimde sayarım........
zenan25 ( 0%)kaydirigubbakcemile2bir iki bir iki harekettt
Yerimde bile kalamadım düştüm geriye....kaydirigubbakcemile
umuts76 ( -1.06%)klava:
emel42 ( -2.62%)klava:
reyhanxx54 ( -0.52% )...Vayy annem sürekli fark atıyosun bize yaademiştim ancak kallis son anda seni sona koydu:))
:[/B][/COLOR]
dayan şölee heh gel gülüm gel destek ol ve bu hafta neler yapacaz söle bakimmmkimsorarsa çok öğün beslendim.. herkeste zayıflıyorsun diyor beni sinir ediyorsengözlerimebaksanab zayıflasam tartı gösterir demisenağlama carnitini spora giderken alayım ben belki fayda sağlar... başka ne yapayım söle.. sende bana sor bende sana söliyimkaydirigubbakcemile5 off burda ortada kaldık iyimi biri gelsede cezamızı kesse, tamda hafta sonuna denk geldik pazartesiye kadar böle beklermişiz :çok üzgünüm: ayağıma basmasanaaaaa:mymeka:
selam kalistecim bende bir soru sorup sorucubaşı yardımcısı olabilirmiyim?carnitini nedir?carnitini eczanedenmi aldın hangi marka kaça aldın.. ay bugün bende bir sorucubaşı kesildim :roflol: gelene gidene soru soruyorum.. sorucubaşıda ilk kez duydum haaa:roflol:
yuhh ya 10. olmuşuzz:smiley-cool: azcuk şirin gözlüklerle bakayım didim ama işe yaramaz sanırsamsırnaşık şey bu hafta hepimizin vermesi ve çok toparlanmamız gerekiyor dağılanlar sağ köşeye geçip tek ayak üzerinde beklesinler çabalıyorum ama yinede verememişim diyenler ortada ses çıkartmadan dursunlar..
eh birde ceza verebieleck adam buldukmu bu hafta derecedeyiz kesin sırnaşık şey ben ordata sessiz modda bekliyorum gelen olursa iteklemesin düşerim...
çekil bakim kallis hanım az yer aça banadaa
tamam itiraf ediyorum tamam kes cezamı cellat kim kesecesekbu hafta benim 100 gr vermem bile mucize ben yiyorum çok yiyorum bana ne oldu bilmiyorum:1shok: her sabah bugun güzel beslenecem diyorum ama günün bir yerinde herşeyi unutum uzak kalmam gerekenleri yiyorum 100 gr vermemin nedenide spor yapmam sanırım. hala regl olmadım anlamıyorum ama söz veriyorum( ayağınada basmıcam kallis:jeyyar:) yarın sabahtan itibaren eski mehalim olacam kendimi topluıcam vallaha billaha sizede ahanda söz veriyorumsüprizzzzz bu hafta gerekirse genelde derece yapmak için hem yememe hem sporuma dikkat edicem ve 59 küsürü görmezsem duyun millet eşoğlueşşek olimm iyimiiiikaydirigubbakcemile3
ben gönüllüyem önce 6. takımdaki hatunların topuklarına sıkam sonrada size gelirim ......:roflol::roflol::1ninca:yuhh ya 10. olmuşuzz:smiley-cool: azcuk şirin gözlüklerle bakayım didim ama işe yaramaz sanırsamsırnaşık şey bu hafta hepimizin vermesi ve çok toparlanmamız gerekiyor dağılanlar sağ köşeye geçip tek ayak üzerinde beklesinler çabalıyorum ama yinede verememişim diyenler ortada ses çıkartmadan dursunlar..
eh birde ceza verebieleck adam buldukmu bu hafta derecedeyiz kesin sırnaşık şey ben ordata sessiz modda bekliyorum gelen olursa iteklemesin düşerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?