Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallistecim aldım hesap nosunu.küçük bir miktar yatırıcam ilk fırsatta.

ayol ben geldiiiiiimmdelikafadulden
bu saatte ne işim var benim burda dimi? kaydirigubbakcemile3erken çıktım ders çalışmam gerekiyor diye:jeyyar: eve geldim oturdum kadın programı seyrediyorum iyimi?:roflol:neyse sizede bir bakayım dedim şimdi kitabıma dönüyom hemen kaydirigubbakcemile ama pc açık siz yazın ben arada göz atarım hadi öptüm şekerler

cedric merhaba canim. nisafirlerin gittimi canim? annen baban gelmislerdi degilmi?
bak okadar stress arasinda yinede kilo vermissin tebrikler.
ablam evet annem babam benımleler hala burdalar.hatta su anda annem karsımda uzanıyor.alısverıse gıttık yoruldu sultanım.yuzune fondoten denettı mıdesı bulanmıs yatıyo pek nazlıdır kendısı.kıyamam ya saolsun herseyıme kosuyolar.yukumu aldılar sırtımdan.allah razı olsun.ablacıgım daha cok verıcegımı dusunmusdum cunku dıyetımı bozmuyorum sıkı tutuyorum sadece aksamları ıkı gunde bır cıgkofte oluyo ondan alıyorum sanırım o etkıledı
canım bunu ogrendıgım cok ıyı oldu muhtara gıdeyım sorayım l carnıtın aldım ama herseye lazım oluyo

canım doktora gıdıyorum zaman zaman tabı ama ozel hastaneye gıdıyoruz.saglık sogortamız vardı ama polıceyı ıptal ettırdım bu yıl harcamaları kısıyorum ev ıcın.bende proteını artırıp bol su ıcdıgımde kolay kılo verıyorum
umut canım portakal agacı ndakı tarıflere bak orda 3 renklı bı tatlı var.hazır vanılyalı pudıngın bırını vısne suyu ıle bırını sutle pısırıyosun aralarına da kakaolu bıskuvı koyuyosun guzel oluyor
emel canım cok gecmısler olsun kusura bakma farkedemedım efe cıgın hastalandıgını
brad pitt olayına gelince olay sadece kadınca bir şeytanlık olayı tamamen brad beyin zavallılığından kaynaklanıyor
sen bakıcıyı kovarsan o da gider kocana verir diye özetleyebiliriz durumu
ya ben herseyı kacırmısım brad pitt angelına yımı aldatmıs hayatdan kopmusumda haberım yok
kallistecim aldım hesap nosunu.küçük bir miktar yatırıcam ilk fırsatta.

umut canım alllah gonlune gore versın ıns.bunlar gonul ısı kucugu buyugu olmaz.hepımız kucuk bı katkı yapsak guzel seyler ortaya cıkacak ıns.
mehalım yanılmıyorsam ben son 3 haftadı ılk 3 deyım canım lısteyı baskasına mı yaptırıyosun yoksakaydirigubbakcemile3sende benım gıbı koptun canım

aaa gülmekten kırılıyorummkaydirigubbakcemile3 hahahahaha cedric hakkaten kopmuşum ben yaa okadar gülüyorumkiii kız vallaha ben yapıyorumda listeleri artık senden daha iyi bir performans mı bekliyorum nee beklentilerimi karşılamamışın anacımm seni hemen sonuncu yapmışım hahahahahahaha ayyy çok özür vallaha naniknanikhahahahahaha

şu editlenmiş yazıyı kaçırdım ancak emelin şuanda bulunduğu durum da çok kötü şimdi bu olayı eşine söylemelimi yoksa söylememelimi bu çok kötü çünkü söylese belkide bir yuvanın dağılmasına sebep olacak( ama ne yuva) söylemese adamın suçuna ortak olacak vallaha allah kolaylık versin biliyorum bazen banane demek çok zorrr.

kallisim sen benim annemi nasıl unutursunn de bakım bana çabukkk:))

analiz mesajım editlenmiştir arkadaşlar cedric canım sana yazdığımıda düzelttimm :)))

kallisim sultanım bugun eczaneye gittim ellerinde yokuş carniten yarın elime geçecek alır almaz resim eklicem tatlışkom haberin olsun .ayrıca bir not daha bugun tekrar hastaneye gittim devlet karşılıyosa krom ve çinkoda yazdırmaya ama karşılamıyormuş diyetisyende iştah kapamada etkili bunlar ancak rahatsan sorun yaşamıyosan gerek yok dedi duyrulur

Son düzenleme:
aşk davaya benzer şahidin yoksa kazanamazsın

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooo emelim iletisine bunu yazdıysa o zaten yırtmış yüzünü ne diyim gülüm kesinlikle haklısın önce düşünmen gereken bebeğin vede kendin.allah onların layığını elbet verecektir.yazdıklarından sonra seni daha iyi anladım.

yuhh ya 10. olmuşuzz:smiley-cool: azcuk şirin gözlüklerle bakayım didim ama işe yaramaz sanırsamsırnaşık şey bu hafta hepimizin vermesi ve çok toparlanmamız gerekiyor dağılanlar sağ köşeye geçip tek ayak üzerinde beklesinler çabalıyorum ama yinede verememişim diyenler ortada ses çıkartmadan dursunlar..

eh birde ceza verebieleck adam buldukmu bu hafta derecedeyiz kesin sırnaşık şey ben ordata sessiz modda bekliyorum gelen olursa iteklemesin düşerim...

çekil bakim kallis hanım az yer aça banadaa

dayan şölee heh gel gülüm gel destek ol ve bu hafta neler yapacaz söle bakimmm kimsorarsa çok öğün beslendim.. herkeste zayıflıyorsun diyor beni sinir ediyorsengözlerimebaksanab zayıflasam tartı gösterir demisenağlama carnitini spora giderken alayım ben belki fayda sağlar... başka ne yapayım söle.. sende bana sor bende sana söliyimkaydirigubbakcemile5 off burda ortada kaldık iyimi biri gelsede cezamızı kesse, tamda hafta sonuna denk geldik pazartesiye kadar böle beklermişiz :çok üzgünüm: ayağıma basmasanaaaaa:mymeka:

mehalım benım ıcın sorun degıl ayrıca bende bugunlerde beklentılerımı karsılayamıyorum.heves ve ıstegım son safhada.gayet azımlıyım.dun bı gofret getırmıs esım cok guzel oldugunu soyledı mınıcık kıbrıt kutusu gıbı paketlerde aldım elıme yeme dedı annem.yıycem dedım mutfaga goturdum acdım paketı kokladım dusundum yemedım goturup esıme verdım.sporumu yapabılırsem vıcdanım daha da rahat olacak.ama su haftada gecsın soz sana mehalım yıne super kılolar verıcem.l carnıtın de aldım bugun.hafıflık hıssımı cok sevıyorum.ayaklarım yere basmadan yuruyorum sankı mıdem bosken.bu hıs hep devam etsın ıstıyorum

.l carnıtın de aldım bugun.hafıflık hıssımı cok sevıyorum.ayaklarım yere basmadan yuruyorum sankı mıdem bosken.bu hıs hep devam etsın ıstıyorum
carnitini eczanedenmi aldın hangi marka kaça aldın.. ay bugün bende bir sorucubaşı kesildim :roflol: gelene gidene soru soruyorum.. sorucubaşıda ilk kez duydum haaa:roflol:

carnitini eczanedenmi aldın hangi marka kaça aldın.. ay bugün bende bir sorucubaşı kesildim :roflol: gelene gidene soru soruyorum.. sorucubaşıda ilk kez duydum haaa:roflol:

eczaneden aldım kallıste solgar aldım 50 kusur ama fıyatını tam bılmıyorum fıs cantada kalkıp bakmaya usendım kusura bakma canım ya.yalnız ben gecen yıl dıyetısyene gıderken destek urunler alıyodum ve ayda 300 cıvarı tutuyodu.esım bı eczacı ıle anlasdı ben ve benımle aynı dıyetısyene gıden esımın arkadası ıcın .pazarlık yapıyoduk urunler ıcın epeyce ınıyordu yada bı urunden ıkı uc kutu verıyodu ucretsız.boyle bı sansın olursa bı dene derım

kalkma boşver alamam zaten geçen yıl gncden aldım çok memnun kaldım ama şu an alamam bu ay berbatım ben çünkü.... neyse...

canlarım ben kaçıyım koca gelecek yemeği hazırlıyım öpüyorum hepsinisi çok çok Şeniz

inaaaaanmıyoruuuuuuum:sm_cool:
ayol 600 gr verdim de birincimi oldum bu hafta herkesin kilo alması benim işime yaramış vallakaydirigubbakcemile3
kızlar ilk kez 1. oldum :dance::dance:tutmayın oynayacam kız aferin bana kapanışı güzel yaptım amaa.s
kızlar bugün kallisime de söyledim benim 2hafta sonra sınavım var ders çalışmam lazım 2. üniversiteyi okuyacam dedim durup dururken kendimi sıkıntıya soktum yani artık akşamları da giremeyeceğim kaptanım beni izinli gösterecek sınavlar bitene kadar sonrasına bakarız artık hadi öptüm herkesi ben kaçaaaarrr

tamam itiraf ediyorum tamam kes cezamı cellat kim kesecesek bu hafta benim 100 gr vermem bile mucize ben yiyorum çok yiyorum bana ne oldu bilmiyorum:1shok: her sabah bugun güzel beslenecem diyorum ama günün bir yerinde herşeyi unutum uzak kalmam gerekenleri yiyorum 100 gr vermemin nedenide spor yapmam sanırım. hala regl olmadım anlamıyorum ama söz veriyorum( ayağınada basmıcam kallis:jeyyar:) yarın sabahtan itibaren eski mehalim olacam kendimi topluıcam vallaha billaha sizede ahanda söz veriyorumsüprizzzzz bu hafta gerekirse genelde derece yapmak için hem yememe hem sporuma dikkat edicem ve 59 küsürü görmezsem duyun millet eşoğlueşşek olimm iyimiiiikaydirigubbakcemile3

selam kalistecim bende bir soru sorup sorucubaşı yardımcısı olabilirmiyim?carnitini nedir?
fisfisfis

çekil bakim kallis hanım az yer aça banadaa

çok tatlısınız yaa.valla azcık neşelendim bu yazdıklarınızla sağolun emi.10.olmuşsunuz (kalliste söyledi yukarıdaki yazıda )valla o duyguyu çok iyibilirim.geçen haftalarda bizde 10. ,8. , 6. , gidiyorduk valla böyle.neyseki düzelmeye başladık bu haftada 2.olmuşuz. :lepi: gerçi bu seferki sıralamada katkım olmadı ama umarım haftaya olur.
o kadar çaba sarfediyorum anlamadım gitti.bu hafta iyice kısıcam yediklerimi,gerçekten çok azıcık ve 6 öğün yicem bakalım öyle olacakmı.hepimize bol şans kızlar.mehalim uğramışsın sağolasın.a.s. çok öpüyorum sizleri kardeş takımım.kaydirigubbakcemile5

kaliste bize uğramışsın vallahi canım çok sıkkındı beni güldürdün kimi istersen onu gönder sen bize biz gerekeni yaparız şeker

ben gönüllüyem önce 6. takımdaki hatunların topuklarına sıkam sonrada size gelirim ......:roflol::roflol::1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…