Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takımcım
erkenden geldim.ardanın kontrolü var birazdan çıkıcam.
kilomu yazıyorum:76.1
öğleden sonra gelicem.
şimdilik hepinizi öpüyorumm.

hayirli cumalar arkadaslar hayirdir kimsler yok gelirler daha erken desem bu saate kadar iki sayfa yzi oluyodu burda insallah hersey yolundadir
neyse gelelim kiloma sanki butun yag tabakalarim toplanti yapip bir kararalmislar yasakkelime bu zenana bir hafta yuz gram verelim bir hafta hic vermeyelim ki bu kadin yaglarindan cabuk kurtulmasin bizi cabuk harcamasin diye ne yapsam durum bu yaw bu kadarda olmazki dun emelcim beni takimdan atin size bir faydam olmuyo demisti asil atilmasi gereken benim be ne bu boyle insan bir kiloyu bir haftada nasil veremez cok kizginim kendime

zenan canım gunaydın naber nasılsın.ben ıyıyım bugun sanırım epey bı vaktım olacak buralardayım bıraz yanı cok ozledım sızınle konusmayı ya.kılom fazla gıtmedı bu hafta 106.1 ım 400 gr cık gıtmıs ama hıc spor yapmadım.yorgunluklarda pek ıse yaramadı heralde.ya bende topuk dıkenımı var ne topuklarım sızlıyo.ustune basarken canım acıyor ıgnelenmıs gıbı.doktora gıtsem ıyı olacak.bu arada mehalım yada kallıste bende epeydır l-carnıtın almak ıstıyorum.ama anladıgım kadarıyla bunu yazıyolar.nasıl yazdırılıyo.ya cahıllıgımı mazur gorun ama ben evlendıkden sonra ılk kez saglık karnem oldu.pekde kullanmadım o yuzden bılmıyorum.mesela yazdırmak ıcın hangı doktora gıtmem lazım.yada saglık ocagına gıtsem bunu yazdırmak ıstıyorum desem yazarlarmıcok cahılım yasenağlama

günaydın takımcım iki günlük gece nöbetive 4 gündür dağılmış bir diyet sonuç ise ortada korktuğum oldu 3 hafta geriye düştüm yine
kilom tam olarak 102
inanılmazım değil mi

73.9 kilodayim sifir kg vermisim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
guzel gunler dilerim
kilo verenlere simdiden tebrik ederim
veremeyenlerede tebrik ederim
hatta alanlarada tebrik ederim
:uhm::uhm::sm_confused:

umut tebrik ederimcanim ceric cim senide emel uzulme sen yine dikkat edince veriyosun hemde 1 kilodan fazla veriyosun ama benimki ayni diil hadi gecen hafta kacamak yapmis olayim ya bu hafta yaa anlamiyorum tamam durur kilo vermek arada ama bir zaman sonra gecmesi gerekmezmi veya ne bileyim 100 gr min uzerine cikmazmi yaa kendime cooook ama coook kizginim ne yapayim bilmiyom birazdan gelirim kizlar efe kudurdu biraz onunla ilgilenem opuyom simdilik

sağol zenancım sen de olmasan zaten beni tebrik eden falan çıkmayacaktı
kilo dediğin alınır verilir de yani 4 günde de 2,5 kilo alınmazki be
sevgili metabolizmam ben sana ne diyim ama niyeti bozdum midemi aldırıcam başka yolu yok

zenan canım uzulme lutfen tedıklerını yazıyosun yanlıs yapsan emel soyler.acaba bı troid problemın falanmı var hıc bılıyomusun

emel canım bende eger dıyetı bıraksam bı gunde ıkı kılo alabılıyorum.ama duzene sokunca hemen gıdıyo.bu hafta zor sıkıntılı bı hafta gecırdın sıkma canını.onumuzdekı hafta ınanıyorum vermeye devam edıceksın

canım topuk dikeni sızlatmaz seni yere bastığın anda yerinden hoplatır yani basamazsın acısı çok fazladır ben yaşadım son hamilelikte oldu kilodan sanırım ama geçti sonra, röntgen ile anlaşılır. toğuğunun içinde sivri bir kemik çıkıntısı oluyor ve yere basarken bu battığı için sivrliği hissedersin zaten....seninki yorgunluktandır diye düşündüm..

ilaçları yazdırmayı şöyle söyliyim artık sağlık karneleri kalktı kimliğinle gidip ilacınıda yazdırıyorsun muayenenide oluyorsun.. aile hekimleriniz varsa ( istanbulda varmı inan bilmiyorum bizde var ) ve başka sağlık merkezine yada doktora gidemiyoruz en başta derdimizi isteğimizi aile hekimimize anlatıyoruz o yönlendirme yapıyor bizim hekimimiz çok iyi yani abuk sabuk bir şey bile istesem kızlarla kimliğimi yolluyrum adam yazıyor mesela en son gökebteki çatlaklara krem yazdırdım... sağlık merkezlerindede aksi bir doktora rastlamazsan yazar ama hepside bizim isteğimize göre hareket etmiyorlar fakat özelden alıp kullanıyordum yazarmısınız kurumda veriyormuş filan dersin ...

bende inanıyorum emelimin vereceğine ama aksilikler yakasını bırakmıyorki...

bende tartılmaya korkuyorum yaaa.. of .. ne bu tartı fobisi başladı iyice...

kallıste saglık ocagı var yakınımda orda yazarlarmı.ya ben hıc devlet hastanesıne gıtmedım.pekde gıtmek ıstıyorum.aıle hekımlerını devletmı belırlıyor.yoksa bunlar hastanedemı kı

aile hekimi uygulaması izmirde 2-3 yıldır var
ilk önce devlet belirliyor aile hekimini 6 aylık zaman zarfında istediğin doktor için dilekçe verip değişiklik yapabiliyorsun
devlet hastanesine de gidebilirsin tabiki bir engel yok uzmanlık alanına göre istediğin doktoru seçme hakkın var
aile hekimiin yazdığı ilaçlar için muayene parası ödenmiyor hastane için 4 tl özel hastane için 10 tl muyene ücreti alıyor eczaneler
inşallah faydam olmuştur

saol emel canım ya cahıllıgımı mazur gorun bu konuda dıyorum ya surda 4 yıldır karnem var bıkez gozluk almak dısında hıcde kulllanmadım.cok sukur pekde doktora gıtmıyorum onunda etkısı var.bıde unv de den bı arkadasımın aıle klınıgı var bısey olursada oraya gıderız allah ım eksıklıgını gosteremsın

günaydinnnnn
hic aglayip sizlamiyayim ben en iyisi. iki ana iki ara ögün yapiyordum 10 gündür 3 ara 3 ana ögün yapinca kilo aldimbenneyaptımki. saniyorum bünyem bu düzene alisinca vermeye devam ederim yine. ama ilk defa kilo aldim. 76.6 olmusum:çok üzgünüm:

cedric merhaba canim. nisafirlerin gittimi canim? annen baban gelmislerdi degilmi?
bak okadar stress arasinda yinede kilo vermissin tebrikler.

ay ben çok özür diliyorum Eylülün babasıyla msnde konuşuyordukta iki tarafa yetişemiyorum :)) burayı kaçırıyorum.. cedricim aile hekiminiz varsa öğrensen iyi olur muhtardan öğrebilirsin yada sağlık ocağındadır belki size en yakın sağlık ocağına git adrese göre çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…