ay çok sevindirik olurum...Saol kallisim ne yapalım ilacı alınca sana resmini koyayımmı buraya.tariften daha iyidir
şu sıra herkes uyuyor, havaların etkisi sanırım .. ay depresyona nede çabuk giriyorsunuz anlamadımki sizişutarafagitti ilaç kullanıyorum ama yinede depresyon olabilirmi diyormerhaba millet
dün tv nin karşısında uyuyakalmışım bir uyandım saat 3 geri uyudum bu aralar çok uyumak istiyorum kızlar yaaa hatta bu akşamda eşimi beklerken kestirmişim 1 saat uykum iyice düzensizleşti depresyondayım desem depresyon ilacını da kullanıyorum
geçmişi okuyup geleyim biraz uzun sürecektir buradayım gelen olursa ok?
evet ablam sorma ama her gün oluyor bunlarda yakına geldide duyuyoruz öyle değilmi...merhaba sekerler..
allah hastalarimiza acil sifalar versin insallah. cok cok gecmis olsun.
ne kadar üzücü olaylar oluyor bu son zamanda allah hayirlara getirsin
günaldın kızlar hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum
honeycim yazını gördüm oraya yazdım ama sana burda daha detaylı anlatayım
biz eşimle sorunlu olduğumuz dönemlerde adam kilo verdi bişe yemiyo du midem de midem
en az 10 doktora gittik adanada bilirsin ii hastaneler var özelede gittik
endoskopi oldu filmleri çekildi
ilki reflü dedi ilaç verdi bir iki ilaçları kullandı
sonra mide de bilmem ne dediler
sonra göbek fıtığı dedi doktorun biri
sonra bi sürür ilaç adama çare yok
en son tanıdık bir doktora gitti
adam bazı şeyler sormuş cinsellik vs artık ne anlattı bilmiyorum sorunun psikolojik olduğuna inandırmış vel hasıl bunu
sonra bu geldi ben iyiyim dedi bor harç kafaya takınca ağrıyo bu dedi
bende artık üstüne gitmemeye başlamıştım yanı artık kavgada yoktu
derken eşimin iştahı açıldı 60 dan 65 e kadar çıktı
ve artık ne fıtıktı ne reflüydü nede midesi ağrıyodu
canım bir kaç doktora daha git
inşallah en kısa zamanda çözüm bulursun canım
zenancığım benim en yakın arkadaşımdada var o allerjiden ondan biliyorum ne sinirbozucu bir hastalık olduğunu çok geçmiş olsun canım bitkisel çaylar iyi gelmiyormuş ama bu allerjiye bildiğim kadarıyla ben senin için bir araştırayım bakalım rahatlatacak birşeyler varmıymışbenim bu aralar bahar alerjim iyice azdi gozler yaniyo kasiniyo acayip pespese hapsurmalar iyice halsizlikte var ilaclarim var ama etkisi olmuyo bende kullanmiyorum hem o ilaclari kullanirsam eger herseyi tuzsuz yemem gerekiyo aksi takdirde hergun 1 kilo aliyorum eller ayaklar sisiyo balon gibi iste boyle ama sukur yinede alistim artik bu alerjiye heryil mart ayindan mayisa kadar cekiyom
benim eski takımımdan yani 7. takımdan arkadaş trafik kazası geçirmiş yoğun bakımdamış belki biri haber alırda yazar diye bekliyorum ama yok çok üzüldüm... hani biz hikayelerimizi yazarken oda yazmıştı abetüş diye belki hatırlarsınız.. allah çocuğuna bağışlasın...
emelim seninde hepsi üstüste gelmiş canım yaa allah sanada kolaylık versin efeciğimiz de iyi olur inşallah çocuklar bu mevsimlerde hep üşütüyorlar atlatır annesi merak etmeselamlar takımcım
dün efe gelmişti ya eve akşam eve gittiğimde ateşi vardı öksürüyordu da biraz gece daha da fazlalştı sabaha kadar sürekli uyndı uyandırdı sabah hastaneye götürdüm penisilin iğne yaptılar birsürü ilaç verdiler demin göderdim annemle birlikte eve
bademcikleri şişmiş yine malesef
gülle konuştum ayağının şişi tam inmemiş hala yarım alçıyla oturuyor 10 güne kadar tam alçı yapacaklar 5 hafta ayağını yere basmayacaksın demiş doktor morali bozulmuş işimden olucam diye endişeli ama patronu onunlaçalışıcaz biz bekleriz demişler hayırlısı artı
selamlarınızı ilettim onun da size selamı var canım sıkıldı diyor gelen giden yok bunaldım evde diyor elişi örüyor şimdi
dün akşam teyzemin eşinin prostat kanseri olduğunu öğrendik annem çok üzüldü tabi hem eniştesi hem halasının oğlu sonuçta çok da yakınlardı teyzemlerle sürekli görüşürlerdi konyada
halam da hala doktorlarda kciğerinde böbreküstünde ve karaciğerinde kist tespit edilmiş birkaç doktorla görüşücek ameliyattan önce burası Türkiye tek doktora güven olmaz malesef
Ben geldimmm
evet tahlil sonuçlarım süper çıktı vallaha doktor taş gibisin dedi bende sevindm hatta troid ameliyatını yapan doktor süpermiş (bunu başka doktorlardanda duymuştum) hiç sorun yok dedi 3-4 yıl oldu ameliyattan buyana tsh değerlerim hep normal çıkıyor çok seviniyorum.Ya birde %NEUT(nötrofil) değeri az düşük çıktı ne anlama geldiğini bir türlü bulamadım araştırdım doktordo çokönemli değil diyor ama kafam takıldı nasıl düşük çıkar neyse normala dönderecek onu yapam
stepimi yapacam canım hiç istemiyor ama yapacam hıı bu arada doktor bana l-carniten yazdı yorgunum falan diyince aslında kullanmıcam ama bugun step yaparken bir kez denicem çok merak ediyorum dedikleri gibi yorgunluk nedir bildirmiyormu aslında birazda herzamnki gibi stepi yarıd bırakmamak için denicem ama devamında kullanmam sanırım :))
aman dikkat et güzelim havalar malum valla herkesler hasta bende de bir halsizlik var ama umarım hasta olmam bu akşam eşim de göndermedi spor salonuna göndermedi beni hasta olacak gibisin gitme dediarkadaslar nıhayet bı zaman bulup gırebıldım.sabahda bıa raa cdım ama yazamadım maalesef.dısardan yenı geldım cok soguk altı ınce bı ayakkabı gıymısdım yagmurdan cok ıslandım ayaklarımı hala hıssetmıyorum.corablarım sırılsıklam olmusdu.ıns usutmem.cay koydum kaynayana kadar bakayım dedım.dıyetım cok yolunda pazartesıden berı kacamagım yokdu ama dun aksam kuru kayısı ıle cevız yedım kucuk bır kase.ıns etkılemez kallıste sana msj yazıcam ılk fırsatta.
Selam bayanlar nasılsınız.. Ben hala evle uğraşıyorum boya badana iş güç bitmek bilmedi... Umarım sizlerin keyfi yerindedir...
ohhooo ben uçmuşumda haberim yok, akşam çıkınca aklıma geldi heh dedim :lepi: e-e-e-eee şimdi düşünüyorum yine yok:roflol: çokta önemli bişi değildi ya neyse umarım hatırlarım 3 aya kalmazaklindakinide unutmus:roflol:
mazeretim vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr asabiyim bennnnnnnnnnnnnn
bende hic bilmem bu depresyon illetini... dedigin gibi girdiysemde habersiz girmisimdir valla benim bir sucum yoklülülülülülü
benimde çok hoşuma gitti bu akşam birde ben en son baktığımda yoktu ama bel kalça oranınıda eklemişler çok güzel yahu...delikafaduldenbakın arkadaşlar yönemtinden bulunduğumuz rica üzerine bizim için hazırlanan şeylere dahada devamı gelecek ama sevincimden sizlerle paylaşmadan edemedim
Sağlıklı Değerler - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kallis seni neden dövsünkaydirigubbakcemile5 bende tartılayım nasılsa istatistikleri sen yapıyorsun ben çizelgede az gösteriyim sende istatistiklerde ynama yap bzi mersine gidenlerde göster:1ninca: en azından böyle tatmin olalım...Ben datıyom annem sanada ii geceler. yaa yarın cuma değil mi kilo bildirimi varr off gene ekside çıkıcam korkarımm off offf halada regl olmadım kallis döf beni:))
bizim oralarda geldiğin saatlerde şey derlerkimsecikler yokkkkk....herkesler gitmiş emel abla çok geçmişler olsun,kallis abla ya senide benim olayımdan sonra hep üzüntülü olaylar bulduAllah yardımcıları olsun...
hepinizi özledim ama geldiğimde hepinzi bulamıyorum çok özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?