off bu kriz işi berbat... bende daraldım iyice çünkü eşimin mesaileri bitti ve tek maaş çok zorlanıyoruz benim ödemelerim aksamaya başladı allahım düze çıkarsın inşallah hepimizi, herkeste soun var tabiki herkesin dersi ayrı ama ben işyerimden kalan borçlarla kafayı yiyicem çocuklarım bir şey isteyipte yapamadığım zaman deliriyorum...kallisim hareketler cok güzel hemen topumu alip yapacagim. kendimi hareketsiz ve gergin hissediyorum. hastami olacagim nedir. gerci ben kolay hasta olmam. hayirlisi bakalim. birde isyerlerinde büyük sorunlar var, bu hafta yine 4 gün evdeyiz. nereye gidecek bu isin sonu? yarin toplanti var bakalim ne cikacak altindan
geçen yıl bir konu açıldı hep bahsediyorumya kermes kermes diye. lösemili çocuklara yardım edelim kermes yapalım dediler o zaman ilk şaşkınlığımdı benim işte... yurtdışından olsun bizim ülkemizden olsun birbirini tanımayan bir sürü insan yüzlerce koli eşya yolladılar, kimi aldı kimi el işi yaptı ... o zaman anladım ben hala duyarsız olmadığımızı... hiç bir şey alamayan kurabiye pişirdi yine yolladı benimde katkım olsun diye inanırmısınız orada açılan koliler saymakla bitmedi... fakat burada organize eden kişinin gerçek amacı öyle değilmiş ne yazıkki sonradan öğrendik o kadar insanın eşyası ziyan oldu aman neyse şimdi canım sıkıldı yine bunu düşününce...senin sayende bizde cok sey ögrendik. karsiliksiz fedakarligi, insanlarin acisina duyarsiz kalmayan insanlarinda var oldugunu.hayatta karsimiza cikan iyi yada kötü olaylardan herseyden cikarilacak dersler oldugunu senin sayende ögrendik. elimden birsey gelmedi deme. elinden insanlik geldi,sicaklik,yakinlik,ablalik onlarin en aci gününde uzanan bir dost eli olmak geldi yani cok sey yaptin allah razi olsun seker kiz
herkesin sorunları var reyhan ablamda toplantı yapacakmış haydi hayırlısı hepiniz için inşallah sıkıntılarınız sona erere en kısa zamanda..buhafta böyle geçsin mehalim işte yavaş yavaş toparlanıyoruz ama bu haftadan sonra sıkıca ele almak gerekir hava iyice bahara döndü bir dağılırsak toparlanamayız..Selam zenanım reyhan annem ikinizide görüyorum aşşada.haftaya daha iyi olacak inşlh bizde bu aralar okulda sorunlar yaşıyoruz idareyle problemlerimiz var yarın öğlen yine toplantı yapacağız bakalım neler olacak hepinize iyi geceler:))
çok merak edip baktım sizin şu endivenize sengözlerimebaksanab göbek marul diye iki çeşit var ona benzeyen uzun olanın içine benziyor sizin endiveniz benimde en sevdiğim salata cinsi yuvarlak top gibi olandır reyhan ablamın göbek kıvırcık dediği..iyi geceler reyhan abla nasilsin sana bir sorum olacak hani salata yaptigimiz endive varya turkiyede onun adi ne cunku ben ondan hic turkiyede gormedim boyle gobek salata gibi beyaz karanlikta yetisiyomus
iyi geceler kıslar.ben kardeş takımdanım.yeni üye oldum.
bebişimizin ailesine sabır diliyorum.eminim cennetin kapısını anne ve babasına o açacaktır.
diyetler nasıl gidiyor.okuduğum kadarıyla bu hafta durgunsunuz biraz.ama daha hiçbirşey bitmedi
yarın son gün sabahla birlikte pirinç lapası yapabilirsiniz.bayaa gidiyo kilolar.en azından ödem gider..bizim takımdan birkaç arkadaş yarın yapmayı düşünüyoruz..öptüm hepinizi
YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİİİM....:roflol:
saol ablacım ozamanki kilomla şuan 15 kilo dan fazla var. çok süper zayıflamıştım. inşallah yine olucak.gülüm harika görünüyorsun seker. simdiki kilonla kac kilo var bu görünüsün arasinda canim?
insallah kisa zamanda giyersin pantolonunu yine.
bende gecen yil biryigin pantolon getirdim trden . bir tanesini bari giyseydim icimde kaldi.
şimdi kardeş takıma yazarken geldi aklıma.. yarın bildirim saati 12.00 ile sınırlandırıldı buseninki biraz geçiyordu ama bugün gelince bir cevap verirse ona göre hareket ederiz...
bugün acaip uykum var benim neredeyse pc başında uyuyacağım bıraksam kendimi ama az sonra hazırlanıp spora çıkıyorum...birde regl başladı bakalım bu düzensiz yememe kilomda değişiklik olacakmı.. düzensiz derken bir kaç gündür yemedim gündüzleri ama dün başladım toparlamaya... emelim bende yazamadım yediklerimi en iyisi pazartesiye toparlamak diyeceğim ama bu haftanın düzensizliğinde birde azar işitirim yazarsam :) yazcam yazcam...
emelim iyi haberlerle gel inşallah..
gunaydın kızlar bugun gırmek ıcın gec kaldım.dunde ıkı kez yazdım gondermede sorun verdı anlamadım.once endivie cın marulu dıye aldıgımız ucları hafıf kıvırcık olan sanırım.bızım uzun gobeklere benzıyor ama guvde kısmı sert turkıye de var hatta su anda dolabımda da var zenan cıgım.ama ben en cok kallıste nın gorsterdıhı ıkıncı resımdekı aysberg ı sevıyorum.cıtır cıtır lar.ve eskıden uzun gobek yaglı marullerın yerını yavas yavas bu alıyor.ozellıkle kısın.dun pazara gıttım aman tezgahlar ne senlenmıs.reyhan abla nın tavsıye ettıgı mevlana cayını esıme yazmısdım.oda kaldıgı evdekı cayı cok begenmıs.sansına ev sahıbı turk mus ve not bırakıp sormus markasını.saolsun bayanda bızımkılere almıs.cay bı geldı mevlana cayı.tesaduf oldu yanı.cok da begendık afıyetle ıcıyoruz.dun pazarda bı satandda gordum aynı cayı.almanya dan gelmıs cıkolatalar tatlandırıcılar kozmetkler satıyolardı hatta gul un yazdıgı sussı tatlandırıcı vardı hemde 5 lıra.aldım hemen kendıme ısteyen olursa alabılırım.gul cugum ıstermısın canım?gul bu arada resımde sahane cıkmısın.sen 44 ken kac kıloydun.ben en son evlendıgımde 44 bedendım ve 80 kıloydum ama senın kadar ınce gorunmuyordum.asagı yukarı aynı kıloya geldık.ıns bıran once 44 bedenıde goruruz.su anda daha fazlasını hayal bıle edemıyorum zaten
selammmmm
gülüm bana sordun herhalde. ise 40 dakika sonra gidecegim kismetse.
nasilsin birtanem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?