SAggol emelim ama ben karbonhidrat diyeti yapıyorum onlarda hep cıs şeyler yanlız geçici bi süre yapıcam ondan sonra vereyim ben size haftalık liste olurmu şimdi hep yumurta sucuk peynir varver canım sen de ver ama baştan söyliyim geç cevap yazabiliyorum anında görüntü eskidendi şimdi fırsat oldukça arık idare etcen eli mahkum
SAggol emelim ama ben karbonhidrat diyeti yapıyorum onlarda hep cıs şeyler yanlız geçici bi süre yapıcam ondan sonra vereyim ben size haftalık liste olurmu şimdi hep yumurta sucuk peynir varboş yere zahmete sokmayayım ....şunuda yazayım benim hafta sonuda berbatti ve çup verdiklerim geri geldi tabi .....:mymeka:-tatlicadiarzu- artık hafta sonunu takvimden kaldırmayı planlıyorum delikafaduldensırnaşık şey
bennu birtanem..
basimiz sagolsun. basiniz sagolsun canim benim. inan ne diyecegimi bilemiyorum rabbim sabir versin:1no2:
herkeze iyi aksamlar ne guzel herkez ugramis
bennu cum allah sabirlar versin beyzamizin sevdiklerine yakinlarina hepimiz cok seviyoruz onu canim sende ne zaman daraldin yaz buraya inan yalniz olmadigini birilerinin hep seninle oldugunu hissedecksin
kallisim duyarliligina ve her konuda herkeze olan yardimlarina , cabana hayranim iyiki tanidim seni guzel insan
emelim islerinin yogunluguna ragmen bizim icin caba gostermene cok tesekkur edrim hakkinizi nasil oderim bilmem yuregine saglik canim arkadasim
matemcim aman dikkat canim bir an once sagligina kavus sonra kilolar gidecek insallah
gulum herseyin yavas yavas yoluna girmesine sevindim insallah cumaya guzel sonuc alirsin canim bide belki paylsimlarinda artar o zaman guzel moral olur sana bakma dun bugun pek gelemedik ama artik toparlansak iyi olcak gunduzleri seni burada gormeye alistik biz bizi sensiz birakma canim
mehalim step tahtani gule gule kullan moralinde duzelmis insallah atarsin uzerinden su agirligi canim ne olur yine o gecen haftalardaki arastirmaci gazeteci okur yazar mehal ol biz seni oyle tanidik at su uzerindeki uyusuk , doymak bilmeyen mehali saril yine meslegine ogrencilerine onlarin sana ihtiyaci var canim hadii
cedric cim gozunaydin herseyin yolunda olmasina sevindim allah bozmasin canim
umutum sen atlattin sira oglusunda tez zamanda atlatsin ameliyati insallah ta saglikli bi sekilde gule oynaya devam etsin yaramazliklari opuyorum kuzunu da senide canim
honeyim sozun vardi demi senin hadi bakalim kivra biraz cumaya az kaldi gece kusu erken yatmis bugun
kadiscim ugradiydi bugun onun da morali bozuldu kadiscim kendini ozletme canim her firsatta ugra bitanem
reyhan ablam takimin ana kralicesi tecrubeleri sozleri kiymetli ablam iyiki tanidim seni giymatlim
saskinim ugramis canim gordunmu okadar evi bosa temizledin simdide badana baslamis evde canim kolay gelsin allah sanada kuvvet versin
iste boyle kizlar kimbilir ne kadar yazmisimdir yine yarin uzun uzun okurken bikmayin hepinizi cok seviyorum yarin yeni bir gune saglik ve huzurla baslayin insallah
iyi geceler
bennu canım dıyorum ya sozlerın bıttıgı yerdeyız ama tesellı bulucagımız seyler var.beyza nın acıları dındı sen daha yakından gordun bılıyosun ne kadar acı cekdıgını.sonra bızler ebedı hayata ınanıyoruz hepımız ıns obur dunyada bulusacagız.dedıgın gıbı kendı dertlerımızın nekadar kucuk seyler oldugunu anlıyoruz.sılkınıyoruz.
canim benim.nekadar duygu yüklü bir insansin. evet canim rabbim o melegi sana hayatta nekadar sikintilar nekadar daha büyük acilarin oldugunu göstermek icin göndermis. bu yasadiklarindan sonra bazi ufak tefek seylerin dünyanin sonu olmadigini düsüneceksin . evet sana bir hazine birakmis. bunun degerini bilmem ne kadar güzel
emelciğim yarınki duruşmada allah yardımcın olsun canım bizede nasıl geçtiğini haber ver olurmu? mahkemeden sonra recep ivedik harika bir fikir bence delikafaduldenkafan dağılır size iyi eğlencelerönemli olan hergün aynı saatlerde aynı miktarda yiyip metabolizmayı düzene sokmaktır
her türlü sorunuzu sorun ve kendi listelerinizi yazın istediğiniz saatleri de yazın ama ben saat vermedim zenanın hayatını tam bilemediğim için
ben sık sık kontrol edip cevaplıycamcedriccim senin de listeni hazırlıycam işim bitince
gülcüm unutmadım sabah mahkemeye akşama da recebe gidicez
canlarım nasılsınız.ya giremiyorum 1-2 gündür.bilgisayar sınıfında ders oluyo.
mehalim söyleyince çok üzüldüm...kardeşim ankarada ama kanı uymadı.ne diyeyim takdir-i ilahi.
ben 3 gündeyim kızlar .SİZE BİŞİ DANIŞMAK İSTİYORUM
şu elma kromu diye bişi çıkmış ne diyorsunuz bi bilginiz var mı
bide ben lahana aldım .lahana suyunu nasıl hazırladınız ne zaman sıcak mı soğuk mu içtiniz.
bunları deniycem artık gaza geldim bu ay 10 kilo verecem inşallah .DUA EDİN NOLUR YOLUMDAN DÖNMEYEYİM.....
gülüm resmini görüyoruz ama yüzün görünmüyorki şekerim fakat maaşallah endam yerindekaydirigubbakcemile3hepimizin giyemediği giymek için can attığı kıyafetler var en kısa zamanda şıkır şıkır giyip havamı atarız inşallahhsırnaşık şeykızlar resmimi gördünüz burda en zayıf halim bu 2006 ekimde eski eşimle olan evimde bu uyguladığım diyet sayesinde 44 bedene düşmüştüm.ve bu resim o evde çekildiğim son resim oldu 2006 kasımda ayrılma kararı almıştık. şimdi bu kiloma inmeye çalışacağım bu pantalonumu çok severdim hala duruyo giymek için sabırsızlanıyorum.
Selam canlarım nasılsınız ben bugun 30 dk yürüdüm çocuklar gibide şenim daha önceki depresif halimdn çıktım şükür bugun yeme düzenimide toparladım bozmadım antrönerle konuştum haftada üçgün step yapacam dün başlamıştım yarın vede cumartesiyle tamamlıcaz inşlh bu aradada hava güzel oldukça yüriyeceğim ohh bee işte böyle hadi öpüldünüz.bu arada busede gerçekten sevindiriyor beni onda bir kararlık görüyorum sanırım kendi haline bırakmak işe yaradı umarım daha iyi olur bu hafta hiç aksatmazsa kesin 1 lik onda çünkü daha önce 1 hafta bozmadan yaptığında 4 kilo vermişti ona inanaıyorum
canım reyhan annemmmm...sağol sizler sağolun,hepimizin başı sağolsun,ben ne beyzayı ne de ailesini tanırdım,bir vesile tanıştık hayatla alıp veremediklerim vardı,zaman zaman başaramayacağımı düşündüğüm gelecek kaygılarım vardı son zamanlarda,herşeyi daha bir takıyordum,zaten duygusal ve hassasımdır ama pozitif davranır etrafımdakileri üzmem artık etrafımada pozitif davranamıyordum,ta ki beyza hayatıma girene kadar...beyza hayatıma girdi ve hayatım o oldu...onu cennete ellerimle uğurladım,elimden su içirdim,öptüm kokladım...anlatılmaz yaşadıklarım...beyza gitti ama bana öyle çok şey öğrettiki hayatla ilgili,bana gönderilmiş küçük bir melekti,çok kısa zaman geçirebildim ve tüm umutlarımı ona bağlamışken kaybettim meleğimi...ve gerçekten dediğim gibi herşeyin kıymetini anladım,hayatta daha büyük sorunların olduğunu,yakındıklarım için Allah'a yakardım,af diledim...
bakış açım çok farklı hayata bazı değerleri geçte olsa anladım,şimdi nice beyzalara yardımcı olmak isterim,bu hayattaki en büyük mutluluk,bir insanın umudu olmak umut vermek...birileri için birşeyler yapmak...
hepinize minnettarım sizlerin dostluğunu başıma gelen bu olayla çok kısa zamanda anlama fırsatınıda yakaladığımı düşünüyorum,şimdi gerçekten pek çoğunuzun resmini bile görmedim ama bi cennete hurilerin içine düştüğümden eminim...çok ama çok tşk ederim her birinize...acım içimde saklı sözler kifayetsiz ama öğrendiklerim hayattaki enbüyük tecrübem oldu diyebilirim...beyza bir melekti ve giderken bi hazine bıraktı bana hemde anahtarı kendi ellerinden sunulmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?