Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydin güzellerim.
ahhhh ahhhhh demek bahar geliyor nerdeee bizde bahar falan yok habire kar yagiyor. ya ben kari cok severim ama resmen biktim artik ya.artik bahar gelsin. laleler nergizler acsin. bende bahcede sallanip birseyler öreyim istiyorumkaydirigubbakcemile3

hosgeldin reyhan abla sorma buraya bahar cok gec geliyo lalerein soganlari ciktida oyle yagmur firtina soguk varki sorma karli yagmur esiyo 2 3 sene once buraya nisan ayinda kar yagmisti da ben dedim bu sene buraya yaz gelmeyecek yaz geliyoda hep yagmur serin oluyo burda havalar hic daha soyle sicakta kemiklerimiz isinmadi buraya geleli 19 yasinda romatizma olduk burda ben romatizma yaslilikta oluyo saniyodum

gülüm ya nihayet aramizdasin .özledik seni. kilonu dert etme. emelin listesine uyarsan bu hafta olmasada haftaya hafiflemeye baslarsin yeterki sagligimiz bozulmasin aminnn..
kallisim pazara ha ne güzel ya.. bende ise gidecegime pazara gidip güzel seyler pisirip soframi süsleyip cocuklarimi cagirsam.. güle konusa yenip icilse. ahhhhhhh ah neyse saglik olsun
kizlar ben streching yapmak istiyorum. oturdugum yerden örgü örmekten kazik gibi oldum. sirtimdan kitir kitir sesler geliyor dogruldugum zaman.. saskinim bana bir masaj yapsan diyorumdelikafadulden
canlarim ben yürümeyegidiyorum cikmadan ugrarim ins.öpüyorum hepinizi

reyhan ablam hoşgeldin bize de geldi bahar biraz serin ama olsun 1 ay sonra pişmeye başlarız burda hele temmuz ağustos yaşanamaz hale geliyor burası ama alıştık birşekilde

zenancım akşam yemeği geç kalıyorsa yemekten 2-3 saat sonra sadece bardak süt iç
yemekten sonra meyve yeme onu akşam 18:30 gibi ye

ben şimdi öyle yapıyorum

guzel yuruyusler reyhan abla kolay gelsin orguyuda ara ver artik bak bahar geliyo turkiyeye geldiyse buraya 1 ay sonra falan az gecikmeli gelir heralde insallah
bu arada cahilligime affedin streching neydi acaba

yine ben kıslar.. zenancım evt 48 beden oldum ama bakalım düzene girerse diyetim atarım 1 kiloyu.
reyan ablacım bende sizleri özledimm iyi geldi aranıza dönmek.
kalisim ilk ivedikde bende çok güldüm. tedbirli gideriz busefer daha gülcez demekki. saol bilgin için. bez falan koyalım altımıza kaçırmamak için :))
emelcim banada liste hazırlıycan ama uyabilcmmi bilmiyorum mesela bugün yemeğim yok kahvaltı ettim öğlene yine kahvaltı gibi olcak böyle durumlarda var. dışardan yersem kalorili ne yapayım söyle cnm. marul var sadece burda peynirli salata olurmu.

emelim sagol oyle yapayim bak bir yanlisimi daha buldum ben yemegi gec yedigimiz icin cok acikiyorum ara yapsamda yemekten sonraki arayi one almak daha iyi o zaman aksam yemegini olculu yesem bile cok ac oldugum icin vucut o yediklerimi depoluyodur demi canim cok tesekkur ederim

allah seni naapmasin emi guldurdun beni deli kiz bez diyo ya bende merak ediyom recep 2 yi kimbilir ne zaman seyrederiz burdaki sinemalara gelmiyo tuk sinemasi bir kere geldi simdiye dek kurtlar vadisi irak ti oda netten de indiremiyoz artik

zenancım çok komik oluyo filmleri recebin...
altımıza kaçırıp rezil olmayalım emelcim efenin bezlerinden kaldıysa sende bağla..ben yiğenimin beinden koyarım hahaha
sende seyredersin cnm yakında cumaya anlatırım sana konusunu.

emelcim emanetleri aldımda blüzün yakası yarımmı olcak dikmemişsin.eşim böyle giyme diyo sade güzel deil diyo akşam.sinir etti beni.ellerine sağlık cnm hepsi güzel olmuş.

canlarım nasılsınız.ya giremiyorum 1-2 gündür.bilgisayar sınıfında ders oluyo.
mehalim söyleyince çok üzüldüm...kardeşim ankarada ama kanı uymadı.ne diyeyim takdir-i ilahi.
ben 3 gündeyim kızlar .SİZE BİŞİ DANIŞMAK İSTİYORUM
şu elma kromu diye bişi çıkmış ne diyorsunuz bi bilginiz var mı
bide ben lahana aldım .lahana suyunu nasıl hazırladınız ne zaman sıcak mı soğuk mu içtiniz.
bunları deniycem artık gaza geldim bu ay 10 kilo verecem inşallah .DUA EDİN NOLUR YOLUMDAN DÖNMEYEYİM.....

iş yerinde o kadar yaptım sadece ipler sıkıştırılıp kesilecekti
ama oya dersen yaparız yarın yanında getir olur mu

guuul cicilermi yapildi sana kiz yakali makali ya herkez ordugunu resimliyo koyuyo bende kiziminn ayicigina kazak ordum elifte cicegini yapiverdi diktik halasi yengesi cok beyendi bendemi gostersem size resim ekleyip neyse bende cikiyim biraz evlen yemeklen ugrasayim hadi opuyom herkezi

busayrem hoş geldin.. cnm bende aynen sen gbi düşünüyom gerçi dönmedim hiç sözümden ama buaralar yemeksiz kalınca düzenim bozuldu ve 1 ay kaybım var tatilde regli olamamak kilo verdirmedi bana. şimdi sıkıyom dişimi.

canlarım nasılsınız.ya giremiyorum 1-2 gündür.bilgisayar sınıfında ders oluyo.
mehalim söyleyince çok üzüldüm...kardeşim ankarada ama kanı uymadı.ne diyeyim takdir-i ilahi.
ben 3 gündeyim kızlar .SİZE BİŞİ DANIŞMAK İSTİYORUM
şu elma kromu diye bişi çıkmış ne diyorsunuz bi bilginiz var mı
bide ben lahana aldım .lahana suyunu nasıl hazırladınız ne zaman sıcak mı soğuk mu içtiniz.
bunları deniycem artık gaza geldim bu ay 10 kilo verecem inşallah .DUA EDİN NOLUR YOLUMDAN DÖNMEYEYİM.....

emelcim ceyhun desenli değil diyo düz beyaz üzeri diyo güzel deil diyo. kırdı şevkimi. kolları yakası desenli yetmemiş düzgün durmamış mış. senceee???

busecim meraba
elma kromunu kallisim kullandi istahini kontrol etmek icin ama birakti artik sanirim az bisey kullandi galiba
lahana suyunuda kadisim icerdi sabahlari yada aksamlari bende sormustum cunku 2 3 yaprak haslayip iciyodu yanlisim varsa duzeltin kizlar busecim insallah verirsin canim baslamak cok onemli basladiginda gerisi geliyo
ama bisiy diycem sana ufak bi kacamak yapsan bile hemen kaldigin yerden yine devam et bozuldu diyet diye hemen vazgecme olurmu kolay gelsin canim bide cok ac kalma lutfen bak emel kallis mehalim gul umut bu konularda daha iyi bilgiler verirler sana canim hadi optum bu sefer cikiyom

sekerler ben cikiyorum kendinize iyi bakin. hersey gönlünüzce olsun insallah
buseyrem canim cok iyi bir karar vermissin 11 nisanda tekrar soracagim 10 kilo verdinmi diye. tamammi bak ben böyle seyleri kesinlikle unutmam. bak laf agzindan cikti birkere. ben sahsen senin adina cok sevinirim en cokta mehalim adina. o cok istiyor verdigi emegin karsiligini görmeyi hakli olarak..
hadi güzelim bir gayret..bak on kilo gidince ne kadar rahatliyacaksin. gencsin metabolizman hizli bunlari degerlendir. güvenimizi bosa cikarma bende sana güveniyorum. buse yayaya buse sasasadelikafadulden
hadin ciktim öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…