Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar iyi aksamlar kahvalti 9da bir büyük pancake, bio maple syrup vardi üzerinde, kahve öglen 1de az kuruyemis, 2 hurma, sütlü kahve ögleden sonra 5 te bir bira, iki catal firinda kiymali makarna spor yok. El_EmMehfam
Mehfam 00:00 ı geçip balkabağına dönmeden menümü yazayım ben yoksa adımın yanında kırmuzı bir şeyler gözüme çarpıyor da
Kahvaltı Filtre kahve 3 küçük nektarin
Öğle 1 kase taze fasulye
Akşam 1 z.yağlı yaprak sarma 1,5 yk pilav 2 yk tavuk sote 1,5 yk humus 4 tane patates kızartması 2 sigara böreği 2 yk çoban salata Neyseki liste bitti ama masayı da götürmüşüm zaten. çok korkutucu bir akşam yemeği olmuş hepsi kayınvalidemin suçu.
Gece Filtre kahve ve maden suyu ile geçecek bu gece. Su ve sporumu sonra yazacağım. Çünkü eliptik yapacağım yine.
80 dk eliptik (akşamüstü 35 + gece 45 dk) 450 ip 10 dk karın egzersiz 5 dk iç bacak egzersiz
Belki hoşuna giden olursa diye yaptığım linkleri de ekledim. Boynum karın egzersizi için mekikte çok ağrıyor o yüzden ayakta olan egzersizleri tercih ediyorum.
Menu saatini kacirdim bari 15 dk yuzmemi yazayim 1 puan bile olsa yeter Adim sayarim bozuldu, boluk porcuk oldugu icin de adimlarimi sayamiyorum ve dk hesabina da vuramiyorum yoksa gunluk 5 bin var adimlarim. El_Em
1000 kalori olmadı aldığım, listede olmayan iki fincan kahvem var bı findan daha içerim mubtemelen.funun adımına 10 dk bölgesel ekler misin El_Em spor puanı olarak