- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Gitmezamani34
-
Hahahahahahaha tıpkının AynisıyımBak yine yiyecek bişiler dediHemen de canım çeker b..k boğaz olmak
Çok yüzeysel olmadı mı canımİzmirlisin ama istanbulda oturuyosun. İlk evliliginden yuzun gulmemis kosa kosa ikinciyi deniyorsun. Ha bi de kokoreci tabi ki izmir usulu seviyosun
Shhahah edeyim
Ahhahha bunlar son mesajlari degil miİzmirlisin ama istanbulda oturuyosun. İlk evliliginden yuzun gulmemis kosa kosa ikinciyi deniyorsun. Ha bi de kokoreci tabi ki izmir usulu seviyosun
Eee ama sen deÇok yüzeysel olmadı mı canımDaha ayrıntılı edersiniz diye heyecanlanmıştım
Çarşamba İzmirdeyim koordinat ver atayım sana bi beşlikEee ama sen deat bi beslik de falina bakayim be ablamin ya
Bana yok mu falEee ama sen deat bi beslik de falina bakayim be ablamin ya
Ahhahha bunlar son mesajlari degil mi
Shhahah edeyim
Brokolis icin tam aşk kadini diyemiyorum mantigini kullanan adalet savasçisi biri... iliskisinde olmazsa olmazı dürüstlük ve hoşgörü... hmm bide iliskide dominant taraf olur kendileri
Yok valla pufur pufur esiyor izmir suan klima kullanmıyorum o kadar serinÇarşamba İzmirdeyim koordinat ver atayım sana bi beşlik
Bu arada İzmir şu an cehennemden bir parça gibi dimi? Olsun bee yanar giderizPsikolojimi kavrulmaya hazırlıyorum da
Valla heralde oyledir, ben de ist’da yasiyorum cunkuÇarşamba İzmirdeyim koordinat ver atayım sana bi beşlik
Bu arada İzmir şu an cehennemden bir parça gibi dimi? Olsun bee yanar giderizPsikolojimi kavrulmaya hazırlıyorum da
ahahaha ben seni İzmir'de sanıyorum öffff bana yalnızlık yaramadıValla heralde oyledir, ben de ist’da yasiyorum cunkuama senin icin havadurumuna bakip soyleyebilirim
Ahhahah bilemedim mi yanii ama hala dominantlık hissediyorumKendine saygı duyan ask kadiniyim ❤ saygı, ask, dostluk ilişkide olmazsa olmazim ama dürüstlük, hoşgörü, saygı tüm ilişki türlerinde önemli kesinlikle. Dominant taraf değilim pek değilim sadece arada tırnaklarım çıkar o da çok gerekliyseteşekkürler müneccim hanımcım❤
Ay sendin İzmirde olanYok valla pufur pufur esiyor izmir suan klima kullanmıyorum o kadar serin
Yok yani dun geceki konusmalarimizda yazdın ya bunlari ondan dedimNayır nolamaz niyeeee
Yok yok izmir merkezdeyim ve esiyor ahhaah alacatıda olsaydim suan böyle yazıyor olurdum mesajimiAy sendin İzmirde olan
İzmir esiyorrAlaçatı da değilsen bu bir mucize
Ahhahah bilemedim mi yanii ama hala dominantlık hissediyorum
Bakalım hanginiz pasiflesceksinizYok kız 56 yaşında emekli albay misim gibi yazmışsındoğru bildiğimi savunurum bize boyle öğretildi, susup sinmem pek evet de, o konuda boyun egmem ama sevgilim bey de öyle
Yok yani dun geceki konusmalarimizda yazdın ya bunlari ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?