5 soruda kişilik analizi ! Denemeye değer

Eee ama sen de at bi beslik de falina bakayim be ablamin ya
Çarşamba İzmirdeyim koordinat ver atayım sana bi beşlik

Bu arada İzmir şu an cehennemden bir parça gibi dimi? Olsun bee yanar gideriz Psikolojimi kavrulmaya hazırlıyorum da

Shhahah edeyim
Brokolis icin tam aşk kadini diyemiyorum mantigini kullanan adalet savasçisi biri... iliskisinde olmazsa olmazı dürüstlük ve hoşgörü... hmm bide iliskide dominant taraf olur kendileri

Kendine saygı duyan ask kadiniyim saygı, ask, dostluk ilişkide olmazsa olmazim ama dürüstlük, hoşgörü, saygı tüm ilişki türlerinde önemli kesinlikle. Dominant taraf değilim pek değilim sadece arada tırnaklarım çıkar o da çok gerekliyse teşekkürler müneccim hanımcım

Bu arada İzmir şu an cehennemden bir parça gibi dimi? Olsun bee yanar gideriz Psikolojimi kavrulmaya hazırlıyorum da
Yok valla pufur pufur esiyor izmir suan klima kullanmıyorum o kadar serin

Valla heralde oyledir, ben de ist’da yasiyorum cunku ama senin icin havadurumuna bakip soyleyebilirim

Ahhahah bilemedim mi yanii ama hala dominantlık hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…