5. Sınıfa geçen oğlum ve yaz tatili... ondan çok mu şey bekliyorum...

Bir de ben hala asiri kitap okurum.. Kardesim de haftanin uc bes gunu okur. Babamdan gorduk. Babam hep elinde kitap otururdu aksamlari.. Gore gore heveslenirdik. Babam bizim yasimiza gore de alir yastigimizin altina birakirdi. :) Annem de okurdu ama babamin kutuphanesi vardi. En cok onu gorurduk. Biz de alistik. Eve aylik iki dergi ve gunluk iki gazete gelir bizim. Kardesimle yaris yaptirirdi babam en cok kim okuyacak, en hizli kim bitirecek v.s. diye.. Aklinizda olsun ablacim. :)
Benim annem ve babam çok okurdu. Hala okurlar. Kızkardeşim ve eşi de çok kitap okur. Bizi aile olarak genelde kitap okurken vörüyor. Belki de Etrafında bu kadar çok kitap olması Onunegatif etkiliyor olabilir. Anlamadım ben bu işten birşey.

Valla yaz tatillerinde biz hic bisey yapmazdik...doyasiya tatil yapardik.unv okuduk meslek sahibide olduk...bilmiyorum ki ters tepmesin yaptiklariniz

Benim annem ve babam çok okurdu. Hala okurlar. Kızkardeşim ve eşi de çok kitap okur. Bizi aile olarak genelde kitap okurken vörüyor. Belki de Etrafında bu kadar çok kitap olması Onunegatif etkiliyor olabilir. Anlamadım ben bu işten birşey.
Babamın evin her odasında yerden tavana kütüphanesi vardı. Annem de o da kardeşimle beni hep teşvik ettiler. Ben kitap kurdu oldum, kardeşim sırf evdeki kitaplara tepki olsun diye gazete bile okumazdı. Hala da okumaz. Ama mesleği gereği iki dilde rapor yazar. Oğlunuz sırf inadından okumuyor olabilir. Ben yine çizgi romanları önereceğim.

Valla bizde iyi yonde etkili olmustu. Bilemedim simdi. :/

ödül sistemi uygulasanız ? Yani okullarda yeni kapandı hemen dersti testi hevesi olan insanıda zorlar üstelik daha 5. sınıfa yeni geçecek bir çocuk için.. 1 saat kitap okursan bilgisayar şu kadar süre oynarsın vs.

Valla yaz tatillerinde biz hic bisey yapmazdik...doyasiya tatil yapardik.unv okuduk meslek sahibide olduk...bilmiyorum ki ters tepmesin yaptiklariniz
Ters tepmiş olabilir. Hatta sanırım ters tepti bile...
Babamın evin her odasında yerden tavana kütüphanesi vardı. Annem de o da kardeşimle beni hep teşvik ettiler. Ben kitap kurdu oldum, kardeşim sırf evdeki kitaplara tepki olsun diye gazete bile okumazdı. Hala da okumaz. Ama mesleği gereği iki dilde rapor yazar. Oğlunuz sırf inadından okumuyor olabilir. Ben yine çizgi romanları önereceğim.
Şimdilik sesimi çıkarmıyorum. Inat ediyor olabilir.
ödül sistemi uygulasanız ? Yani okullarda yeni kapandı hemen dersti testi hevesi olan insanıda zorlar üstelik daha 5. sınıfa yeni geçecek bir çocuk için.. 1 saat kitap okursan bilgisayar şu kadar süre oynarsın vs.
Çalıştığım için zaman konusunda yeterince hakim değilim. Denedim çünkü. Ama gündüz ne kadar oynuyor bilmemiyorum.

Tabikide yazin kitapmi okunur dersmi calisilir odaha cok kucuk bende yazin hicbirsey yapmazdim simdi uni sinavindan 470 puan aldim. Fazla yuklenmeyin

X