Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soruyu soranın derdini ancak ben anlayabilirim.Bende ingilizce öğretmeniyim.5.sınıflarda zorlandığım kadar ve sıkıldıgım kadar hiçbir sınıfımda sıkılmıyorum.Kitapla alakası çok bu durumun.4sınıfta o kadar basit düzeyde baslayıp bitiriyoruz kı 5 sınıf kıtabında birden kompleks cumlelerle karsılasıyoruz.Ne cocuk anlayabılıyor ne de öğretmen tam cocugun seviyesine inebiliyor kıtapla.:sm_confused:
bir ingilizce öğretmeni olarak ben de size yürekten katılıyıorum..
İşimiz de zor..Dil öğretmek..
Bu topiği açan sayın velimiz, o kadar dertelenecek bir durum değil..eğer çok fazla sıkarsanız da öğrenci o dersten soğuyacaktır..bu sefer işin içinden hiç çıkamazsınız..özel ders için çok erken..kurs için de erken olduğunu düşünüyorum..öğrencilerin hayatı zaten kurslarda geçiyor..1. kademede bunu yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum..eğlenceli flashcardlar yada ingilizce setleriyle(daha çok görsel olanları kastediyorum) bu iş çözülebilir..İngilizce bazen gerçekten çekilmez bir hal alabilir özellikle çocuk o dile ihtiyaç duymuyorsa,sevmiyorsa,ilgi duymuyorsa bizim dersimiz matematik dersinden farksız olur..ve her öğrenciden ingilizceye ilgi beklemek yanlış olur..