- 20 Ocak 2021
- 1.924
- -163
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ya nasıl diyim problemleri anlamiyor.normal okuma kitabı alacagim şu sınav döneminden sonra okusun.baska hoca araştırsam mi temeli ben mi versem bilemedim.biz çarpım tablosundan başlayacağız.8 kere 8 i bilmiyor ki karenin alanını nasıl yapsinTemelden anlatabilecek bir hoca bulamaz mısınız acabao yaşlarda zihin çok taze oluyor. Ben birkaç saat dinlediğim matematik dersiyle sınavı geçiyordum. Anlatabilecek biri lazım
E kim takip edecek annesi babası edecekEn çok canımı sıkan bütün dersleri veli grubundan benim takip etmem ders çalış.demesi ayrı bir yorucu
Kadin söylüyor alan böyle bulunur diye.sonra soruyor bizimki düşünüyor hala.durum bu.cankm sıkkın.Özel hoca bile bıraktıysa zor acaba dikkat eksikliği vs mi var hiç alışkanlığı oluşmadı mı küçükken bunu alıştırmanız lazımdı. Eskiden nasıldı
Okul öğretmeni ne diyor? Bu ortalamayla liseye gidilmiyor mu?Kadin söylüyor alan böyle bulunur diye.sonra soruyor bizimki düşünüyor hala.durum bu.cankm sıkkın.
Öyle ama akşama kadar çalışıyorum.ve yetemiyorum.O zaman çocuğunuzun derslerini beraber yapacaksınız. Temeli birlikte öğreneceksiniz. Başka çaresi yok. Babam bizi yıllarca matematik çalıştırdı. Bizimle ödev yaptı. Annem sözel derslerde bizimle birlikte çalıştı. Özellikle kardeşim çok ilgisizdi, saatlerce odasında sabırla ders çalıştırırlardı
Bunun başka çaresi yok ne yazık ki. Özel ders bir yere kadar. Ebeveynler olarak çocuğun üzerine eğileceksiniz.
5. Sınıfın ortalaması alınmıyor.su an sorunum lise degilOkul öğretmeni ne diyor? Bu ortalamayla liseye gidilmiyor mu?
Şuan sorun çok büyük görünüyor 5. Sınıf bi çocuğun sıfır almaması lazım. Başına oturacaksın. Okul çıkışı etütebgitsin orda ödev yaptırırlar. Sanmıyorum bi çocuk aaa ödevim vardı desin. Bunun takibini yapacaksın. Gerekiyorsa her gün ders aldır bir süre5. Sınıfın ortalaması alınmıyor.su an sorunum lise degil
Du an dershaneye yazdırmak hiçbir şeyi değiştirmez önce temeli bu yaz halledeceğiz seneye dediğin gibi dershaneye gidecekŞuan sorun çok büyük görünüyor 5. Sınıf bi çocuğun sıfır almaması lazım. Başına oturacaksın. Okul çıkışı etütebgitsin orda ödev yaptırırlar. Sanmıyorum bi çocuk aaa ödevim vardı desin. Bunun takibini yapacaksın. Gerekiyorsa her gün ders aldır bir süre
Önceki ortalaması 80 öğretmen degisti ilk kez sıfır aldiPeki siz şimdiye kadar bunu farketmediniz mi?
önceki öğretmen kafasından not veriyordu o zaman? Çünkü hiçbir şey bilmiyor diyorsunuz?Önceki ortalaması 80 öğretmen degisti ilk kez sıfır aldi
En azından ders çalışma ve ödev yapma alışkanlığı olur dershane değil etüt merkezi okul çıkışı alıyor ödev yaptırıp bırakıyor. Bu çocuğun öğretmeni hiç mi konuşmadı sizinle? Birden mi oldu böyle? Tablet vs alışkanlığı mı var? YouTube çok mu izliyo? Ödevlerini h,ç mi kontrol etmediniz bu zamana kadarDu an dershaneye yazdırmak hiçbir şeyi değiştirmez önce temeli bu yaz halledeceğiz seneye dediğin gibi dershaneye gidecek
Çocuğunuzu ilgi alanına göre yönlendirin, tabiki temel dersleri çalışsın ama ne olmak istiyorsa ya da yetenekleri hangi yöndeyse ona göre yön vermesini sağlayın, diğer türlü çok yıpratıcı olur ...Oğlum ders çalışmıyor ödevleri söylemiyor.matematik quizden 0 almış.ozel ders aldırdım bugün.kadin devam edemeyeceğini söyledi.cunku daha temel yok dedi.ki daha dikdörtgen alanını bile karıştırıyor çevre ile.bölme ve çarpma da eksik.olabilir.ama çaba fda sarf etmiyor.s8nav takvimini ödevleri takip eden benim.korkum şu ki ilerde de disiplinsiz sorumsuz bir insan olması.ne yapabilirim matematiği hiç yapamiyor diğer derslere de çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?