• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 5. sınıf anneleri..

YENA

Her günüm mis gibi dünya kokan bir kavun dilimi
Pro Üye
20 Mart 2009
30.804
91.860
1.123
İlkokulun bitmesine az kalıdı..Seneye 6.sınıf..Herşey çok yeni..Bir yandan büyüyecekler,diğer yandan zorlaşan dersler,yeni konular..Ergenlik sorunları..

Annelere her zamanki gibi çok iş düşücek..Gelin paylaşalım,

merhaba Yena.ben de izmirliyim.ama denizlide yaşıyorum.
önümüzdeki yıl 6. sınıfa gidecek bir kızım var.ilk 5 yılı sorunsuz atlattık.ama 6.sınıftan itibaren bizi bekleyen zor günler olacağını düşünüyorum.
bir yandan sbs'ye hazırlık diğer yandan ergenliğe giriş problemleri...
sorunların çözümü konusunda birbirimize destek olursak sevinirim.

merhaba bayanlar..benimde kızım bu sene 5. sınıfı bitirdi....4 ve 5. sınıfda takdir aldı, derslerinde çok başarılı ...inşallah 6. sınıfdada aynı başarıyı gösterir....

benim oğlum da bu yıl 5. sınıfı bitirdi. şimdiye kadar başarılı bir öğrenciydi.İnşallah böyle devam eder .bu devirde çocuk olmak çok zor bence 6. sınıfta dershane,sbs ,okul derken çocukların oyun oynamaya bile halleri kalmıyor.Allah çocuklarımıza da bize de yardım etsin.

çocuklarımızı çok fazla sıkmayalım arkadaşlar lütfen.ne de olsa onlar çocuk.ders zamanı ders eğlence zamanı eğlence.

Merhaba arkadaşlar..
Bu yıl çocuklarınızı dersaneye göndermeyi düşünüyormusunuz.??

tabiiki ben oğlumu yazdırdım bile tüm çocuklara başarılar

6.sınıfta göndermeyi düşünmüyordum...
Sanırım fikrim yavaş yavaş değişiyor..

Bende dersane karşıtı bir anneyim erkek çocuğu bi başka zor oluyor hiç dersle alakası olmayan bütün hayatı oyunmuş gibi davranan bi oğlum var hep benim itelememle geldik bugünlere estek köstek geçiyoruz matematik ten sorunluyuz bu sene sabahçıyız bakalım akıbetimiz ne olacak çok merak ediyorum doğrusu...........

Allah yardımcınız olsun gerçekten bu devirde çocuk okutmak da çok zor çocuk olmak da çok zor bizlere çok iş düşüyor herşey çocuklarımızın geleceği için...

evet benim küçük oglum 5 e geçti.bu sene kolay diyorlar 4.sınıf tekrarı diye bakalım görücegiz

merhabalar benimde 5 inci sınıfa geçen bir kızım var , gerçekten fikirlerimizi paylaşırsak iyi olur.

merhaba, benim kızım da 5. sınıfa gidiyor. kendi sınıf öğretmeni, 3. sınıfın sonunda kötü bir sürpriz yaparak emekli oldu. 4. sınıfı, görevlendirmeyle başka bir okuldan gelen bir öğretmen ile bitirdi. bu sene ise o öğretmen kendi okuluna gönderildi ve yeni bir görevlendirme ile başka bir öğretmen geldi. yani bayanlar, kızım 5 sene içinde üç ayrı öğretmen değiştirdi. hem ergenliğe geçiş döneminin yaklaşması, hem öğretmen değişikliği, çalışan anne olarak yeteri kadar vakit ayıramamak beni fazlasıyla üzüyor. kendimi suçluyor ve uyuyamıyorum.Çok üzgünüm çoook

merhaba arkadaşlar benim oğlum bu sene 5 ci sınıfa gidiyor. geçen sene 4 cü sıftayken taktiri ingilizce dersinden düşük not aldığı için alamadı teşekkür aldı. bu senede tek korkum ingilizce dersi hiç birşey anlamıyor bende yardımcı olamıyorum. bu konuda bana tavsiyeleriniz olabilirmi.ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

ingilizce için ben test aldım birde iki kitap birinin adı smiling english diğerini hatırlamıyorum ama istersen adını bakabilirim. kızım faydasını görüyor bayağı

Back