5 senedir burun estetiği(resimli)

Merhaba, en son ameliyat olduğunuz doktor furkan karaoğlu mu?

İnşallah canımm olumlu yorumlara çok aç kalmışım
Merhaba, yeni burnunuz çok başarılı duruyor eminim yüzünüze de yakışmıştır. Ben de yeni ameliyat oldum ve revizyon düşünüyorum, doktorunuz kimdi ve ne kadara oldunuz acaba? Özelden paylaşabilir misiniz

Çok geçmiş olsun kardeşim.Son ameliyatınızı yapan,yani burnunuzu düzelten doktor kim?Ve de ilk ameliyatı yapan?Ben de göz kapağı estetiği oldum.Olmaz olaydım.Dünya gözde servet ödedim.2 yıl olacak neredeyse,yaşadığım sıkıntıları anlatamam.Üstelik mağdur olan tek ben değilim,instagrama kimse inanmasın.Biz fotolarımızı attık.Leve t ak çay bizi engellemiş.Bi de dalga geçer gibi yorumları azarlamaları var.Para için iş yapıyor resmen,bıktıysan çekil köşede otur heee para lazımsa o zaman aldığını paranın hakkını ver.Ben sürekli enfeksiyon oluyorum.İşimi kaybetme noktasına geldim.Gözlerim tam açılmıyor tam kapanmıyor.Sol göz kapağım resmen gözüme yapıştı.Kaşlarım aşağı düştü ve aşırı yorgun baygın bakıyorum.Eski halim çok çok daha güzel ve freshti.

Canım benim çok geçmiş olsun. Doktorla konuşmaların yazışma şeklindeyse ve silmediysen seni engellemesine kadar ss al. Sonra başka bir kaç doktorla görüş onlar da eğer doktor hatası diyorsa doktoruna ona dava açacağını söyle. Eğer umursamaz ise davayı aç. Diğer doktorlar da doktor hatası diyorsa şayet , mahkeme için rapor yazan doktorlar da öyle der. Avukat bul bi tane. Evet biraz masraflı ve uzun sürme durumu olabilir ama dediğim gibi doktor hatası ise büyük veya küçük bir ücret alırsın. Hiç olmazsa bir daha tedavi olursun.
Dünya gözde benim kuzenim olmuştu göz kapakları doğuştan eşit değildi biri daha düşüktü ameliyattan sonra hiçbir değişiklik olmadı, yapamamışlar. Orası sıkıntı bence ya

Sonuncu çok güzel görünüyor maşallah. Ben de revizyon olmak istiyorum önden son halini özelden atmanız mümkün mü. Sevgiler

Son düzenleme:
Ya dilerim Rabbimden istediğin gibi olmuştur sonuç çok zor süreç geçirmiş sin

Şuan nasıl güzel ilerliyor mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…