5 senedir burun estetiği(resimli)

Evet haklısınız yapamayam doktor başka bahaneler buluyor ucu düştü memnun değilim dedim çok kalın derilisin biliyorsun diyor. O zaman başında düşecek demeliydi sigara kullanıyorsun (2. Ayda içmeye başladım 5. Aydayım şuan ) içmemen lazım vs diyor ödem diyor birsürü bahane, revizyonlarda çok para maalesef kendi de teklif etmedi ucunu kaldırmayı

Ay aynı cümleleri kurdular bana da 4. Revizyonumu oldum bütün hepsi aynı şeyi söyledi en son ki doktorum bunlar doktor bahaneleridir dedi açık açık. Sonuç güzel olursa kalın deride başarı diye paylaşılır doktor başarısı olur olmazsa kalın derilisin diye hastaya suç atılır dedi

Beni anlatmisiniz resmen ,bende 3 ameliyat 1 operasyon oldum, her oluşumda 1 yıl beklemek zorunda kaldım mutsuzlukla geçen 4 yıl.ama son ameliyatı şükürler olsun beni tekrar hayata donderdi .aslında önceki ameliyatları çok ünlü isimleri, son dr ise değildi. Dediğiniz gibi,ama ben şuna inanıyorum burun işi şans,tabi burun yapısı derisi vs önemli ama .doktorun iyi gunune gelmek çok önemli. Sizin adınıza çok sevindim çok güzel olmuş. 10 üzerinde 10 olmuyor maalesef çünkü başka doktorların yaptığı hatayı başka dr bu kadar yapabilir .ama gerecek çok iyi görünüyor. Benimkide ol.10 üzerinden 9 bende harika bir sonuç, ama.sunu öğrendim Aynaya bakınca önce burjuma bakmıyorum artık genele bakıyorum bi çok önemli.bu arad doktorunuz engin hocamı son .

Şans diyordum bende önceden ama şans falan değil valla. Tecrübe ve insan olcak doktor olmaktan önce. Dürüst olcak yapamayacaksan yapamazsın yani ne diye yapamayacağın şeye atlarsın ki. Nefret ettim hayattan soğudum rezil oldum senelerdir. Son doktorumu da gururla zevkle söylüyorum Furkan Karaloğlu

Merhaba, ilk iki doktorunuz kimdi acaba? Ben de revizyon için doktor arıyorum ellerine düşmeyelim yanlışlıkla

İsim vermek istemiyorum yanlış anlamayın.
Merhaba, ilk iki doktorunuz kimdi acaba? Ben de revizyon için doktor arıyorum ellerine düşmeyelim yanlışlıkla
Ama şöyle söyliyim revizyonda isim yapmış doktorlar değil. Revizyon olacaksanız eğer isim yapmış revizyonda kaliteli işler çıkarmış doktorlara bakın derim

Senin adına çok sevindim, doktorunu özelden yazarmısın. Ve arabulucu sürecinini mutlaka sana danışmak istiyorum

Merhaba çok çok geçmiş olsun burnunuzun güncel halini görebilme şansımız varmı dilerim hersey sorunsuz ilerler

Gerçekten çok zor bir burunmus, doktorunuz harika iş çıkarmış. Çok beğendim. Özelden atarsanız sevinirim dr ismini, şuan nasıl.burnunuz

Çok geçmiş olsun sizin adınıza çok üzüldüm dediğiniz gibi doktoru iyi araştırıp seçmek gerekiyor çok uçuk fiyatlara da gerek yok aslında devlet hastanelerinde de çok çok iyi doktorlar var ben 3 ay önce devlet hastanesinde oldum kalın derili olmama rağmen çok güzel kibar bir burnum oldu günden güne daha çok oturuyor şekli ben çok takıntılı ve pimpirikliyim yaşadıklarınızı düşündüm gercekten cok zor insallah bundan sonrası istediginiz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…