• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 5 model ... siz olsanız hangisini seçerdiniz? :)

Hangi model ?

• Ankete Katılan
    308

AngieAsk

aşk♥aşk♥aşk
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
771
0
46
İstanbul
Arkadaşlar daha önce de konu açtım ama kafamda birden fazla model var. Sizlerinde fikirleriyle aklım iyice karıştı. :1: Mesajımı da değiştirip hepsini ilk mesaja ekleyemedim resimlerin. O yüzden tekrar konu açıyorum :|

150-200 kişilik bir nişanım olacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Tabi hiçbiri diyenin de fikri önemli :1::1:

1. Eki Görüntüle 388063

2. $12.png

3. $neture-silk-and-chiffon-meterial-with-artificial-pearls-sweet-column-style-prom-dress-80329.jpg

4. $tualimforumniankyafetle (1).jpg

5. $Adsız1.jpg

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olur inşallah :nazar:
ben 1. ve 3. yü çok beendim :16:

aaaa pardon anket yapmışın ben görmemişim

Son düzenleme:
3 ve 4 çok güzel tarzları birbirinden farklı ama ikiside kendi başlarına çok guzel

ben olsam 3'ü secerdim sende tarzına hangisi uyuyosa onu sec

1. diyorum. nişanlın da siyah takım elbise giyer, kırmızı ve siyah çok uyumlu oluyor. fotoğraflarda da güzel görünüyor. bence açık renk tercih etme düğününde açık renk giyineceksin zaten :34:

1. diyorum. nişanlın da siyah takım elbise giyer, kırmızı ve siyah çok uyumlu oluyor. fotoğraflarda da güzel görünüyor. bence açık renk tercih etme düğününde açık renk giyineceksin zaten :34:

Garip kaçar diye çekiniyorum bende. Hepsine ayrı ayrı bayılıyorum karar veremiyorum zaten de 2. ve 5. favorimdi. 1.yi gördüm sonra. Ona da gitti aklım :9: :9:

yaa 3. gayet bi elbise ama sizin nişan büyük biraz 200 kişi olucaksa 5.den vazgeçme hemde acık havaymışş o elbise bırakılır mı :47: :45: :1:

Back