• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

İsteyince oluyo valla.tatilde bile kola kutusundan kumbara yaptim.zaten burda bakkala yazdiriyorum kredi kartindan oduyoruz esim yada ben giderken.parayida carsi yada yegenlere harclik falan harciyodum.bu kez carsiya cikmadim yegenlerede cok comert olamiycam.hem buyuduler hemde gecen hafta geldigimde her verdigimle dondurma aldilar benimkide dahil atesler icinde acile goturmustuk.istanbula geri donmek zorunda kalmistim.simdi azalttim seneye geldigimde bayramdaaan bayrama.

isteyince oluyo valla.tatilde bile kola kutusundan kumbara yaptim.zaten burda bakkala yazdiriyorum kredi kartindan oduyoruz esim yada ben giderken.parayida carsi yada yegenlere harclik falan harciyodum.bu kez carsiya cikmadim yegenlerede cok comert olamiycam.hem buyuduler hemde gecen hafta geldigimde her verdigimle dondurma aldilar benimkide dahil atesler icinde acile goturmustuk.istanbula geri donmek zorunda kalmistim.simdi azalttim seneye geldigimde bayramdaaan bayrama.

valla kuzum ii yapmıssın tavsiyem birikmişlerini tl olarak saklama mümkünse altın dolar vb. Seyler al sürekli yoksa birikmiyor bi süre sonra harcıyorsun

valla kuzum ii yapmıssın tavsiyem birikmişlerini tl olarak saklama mümkünse altın dolar vb. Seyler al sürekli yoksa birikmiyor bi süre sonra harcıyorsun

Kesinlikle harcaniyo..bende kucuk altin yapmistim buraya gelmeden.gidincede ilk isim kendime altin hesabi,oglusumada kumbara hesabi acmak olacak.o benden daha iyi bu konuda.kapidan iceri sokmuyo babasini bozukluklara konmadan

kızlar
altın hesabımı açmak doğru olan yoksa kuyumcudan almak mı???????????????:44::44::44::44::44::44::44:

Canim ikisi ayn sey deilmi birinde evde altini sakliosun digerinde banka senin paranla altn almis gibi.onun faizine gore.artirip azaltio.die biliorum.

kızlar
altın hesabımı açmak doğru olan yoksa kuyumcudan almak mı???????????????:44::44::44::44::44::44::44:

Kendi hesabima soyleyim benim icin banka daha dogru.iki tane bankamatik var yakinimda elime gecen parayi gider yatiririm internet uzerinden altina ceviririm diye dusunuyorum.
Ustelik saklama derdide olmaz

bankaların hangisi daha avantajli

halkbankasi altin hesabinda daha avantajli bana gore.fakat akbank ve isbnk atm leri bana daha yakin oldugu icin isbnk i tercih ettim ben.
Calisiyo olsaydim maas aldigim bankayi tercih ederdim ama
tabi siz bana bakmayin ben daha tasarruf ve birikim konusunda yeni yeni adim atiyorum

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
biriktirenler var hala çok güzel bu
gezi bitti bende bu saatten sonra biriktirmeye devam edeceğim kızlar

gel canım kapımız açık sanada
maşallah iyi biriktirmişsin canım

Yemedim içmedim gittim ucuz yerlerden alışveriş yaptım kocama söylemedim biriktirdim :) kotu gun icin ne olur ne olmaz amacım ileride ev alabilmemiz icin şimdiden ufak ufak başlayayım dedim bu arada ufak çeviriler yapıyorum internet üzerinden 3 5 oradan da geliyor uykum olmazsa sabaha kadar çeviri yapıp parama para katıyorum :) en güzel yolunu Buldum. Kocam para veriyor mesela 50 verirse 20 sinı hemen ayırıyorum 30 unu harcıyorum

yok be güzelim hasret bitermi hiç
ama çokta iyi oldu sağlıkla geldik buna şükür
sen nasılsın canım

Oyyy kuzum yaaa kiyamam ben biraktigin yerdeyim ayniyim. Okul ev oyle ugrasiorum iste.esram artik hic biriktirmioruz fark ettinmi halbuki oncedem ne cok azimliydik:'( bizde yeniden biriktirelim demi:)

Yemedim içmedim gittim ucuz yerlerden alışveriş yaptım kocama söylemedim biriktirdim :) kotu gun icin ne olur ne olmaz amacım ileride ev alabilmemiz icin şimdiden ufak ufak başlayayım dedim bu arada ufak çeviriler yapıyorum internet üzerinden 3 5 oradan da geliyor uykum olmazsa sabaha kadar çeviri yapıp parama para katıyorum :) en güzel yolunu Buldum. Kocam para veriyor mesela 50 verirse 20 sinı hemen ayırıyorum 30 unu harcıyorum

valla canim mukemmel biriktirmissin biz cok bosladik seni gorunce gaza geliriz belki:-)

valla canim mukemmel biriktirmissin biz cok bosladik seni gorunce gaza geliriz belki:-)

Onceden cok savurgandim. Evlendiğim ilk zamanlar da oyle sonra kocam aile ısı yapıyor durumumuz biraz zora girdi az daha batiyorduk baktım gidişat iyi degil kocam çalısmama izin vermiyor ama evden ufak tefek seylere izin veriyor onceden Buyuk marketlerden baska yerde görünmedim kazıklana kazıklana şimdi malum ucuz marketler zincirlerini kampanyaları deterjanla ucuzunu alıyorum cidden ise yarıyor nerden baksan her alışverişde 5 tl cebimde kalıyor özellikle deterjanla temizlik malzemelerine onceden Servet harcamisim onu anladım

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
biriktirenler var hala çok güzel bu
gezi bitti bende bu saatten sonra biriktirmeye devam edeceğim kızlar

Hoş geldin canım :16:
Güzel geçmiştir umarım günlerin.
Öptüm canım , bol bol biriktir canım inşallah.

valla canım helal yoldan olduktan sonra biriktir tabi
bizde yeni ev aldık borcumuz çok yoksa bende güzel biriktiriyordum
Allah bereket versin

Oyyy kuzum yaaa kiyamam ben biraktigin yerdeyim ayniyim. Okul ev oyle ugrasiorum iste.esram artik hic biriktirmioruz fark ettinmi halbuki oncedem ne cok azimliydik:'( bizde yeniden biriktirelim demi:)

sağol canım evet pek biriktiremiyorum ben canım
ev aldık biliyorsun borcumuz var o yüzden pek biriktiremiyorum canım ya
ama azda olsa her gün atmaya çalışıcam artık

Back