5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

valla canım helal yoldan olduktan sonra biriktir tabi
bizde yeni ev aldık borcumuz çok yoksa bende güzel biriktiriyordum
Allah bereket versin

Hayırlı uğurlu olsun evin.. güzel günler yaşatsın Allahım sana ve ailene.. benim de isteğim bir ev sahibi olabilmek. bakalım başladık biriktirmeye ama borca girmeden olmaz gibi geliyor bana. ben 10 ayda biriktirdim 1 yıl yani nereden baksan.. 50 senede anca alırız evi :) bu hızda gidersem biraz daha hızlanmam gerek

benim derdim içinizde bankacı olan var mı şu banka hesapları kafamı karıştırıyor. ben birikimimi normal hesabımda tutuyorum. faiz almak ta istemiyorum onun yerine böyle paramı yatırsam hiç param azalmasa ihtiyacım olunca da çeksem nedir bu hesap türü öyle zırt pırt ta çekemesem. çünkü bankaya sormak istemiyorum bi kaç kere resmen kandırıldım. birikim hesabı açtırdım kapattırırken paramın yarısını aldı banka haram olsun. çok üzülmüştüm

Bu tur sayfalardan okudugum kadariyla altin hesabi ve bireysel emeklilik (10 yil cekmem derseniz ve duzenli yatirabilirseniz) bizim gibi ev hanimlari icin gayet uygun diye dusunuyorum ben

canım bizde biriktirelim dedik ama oolmuyor hem kira hem biriktirme çok zor
kredi çektik aldık bizde 10 sene vade ile
Allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
aylık 800 civarı bir ödememiz var zatende 400 kira veiyorduk
nasipmiş işte
borca girmeyince birşey sahibi olunmuyor
sizede bir düşünün derim ben

kızlar beni de ekleyin listeye :) öğrenim kredisi ödüyorum 3 ayda bir taksitleri var babama kalmasın biriktirebildiğim kadar biriktireyim diyorum (gerçi yine babamdan çıkacak ama )

Kızlar selam

Dün 8 tl , bugün 4 tl benim kumbaraya giden.

bereketli birikimler herkese .

Nazara geldim bu hafta 4 tl atabildim kenara ama bu hafta cok misafirim vardı fazla mutfak masrafı çıktı elektrik su da oyle kezaa. Umurlarım haftaya zaten 2 haftaya da ise başlayacağım hadi hayırlısı bol bereketli günler

bende para biriktirmek istiyorum. ve kendime bir kavsnozdan kumbara yaptım.. gerii açmamak içinde koli bandı ile sardım sardımmm... dolana kadar açamayı dşünmüyorum ama nasıl biriktireceğimide bilmiyorum...

benide aranıza alında

beş kuruş on kuruş derken tatil parası yada koluma bir bilezik parası biriktirebilirmiyimm ki acababaa...ne yapıyorsunuz neler yazıyorsunuz bilgilendiririmsiniz

Canim bak ne yapioruz biliomusun once gun icinde diyelim ki 10tlmiz mi var aksam eve gelirkende cebimizdede diyelim 2tlmiz kalmis o direk kumbise ama sen de kendine cesitli tasarruf yollari bulabilirsin mesela gun icinde pet siseyle su almak yerine evden cikarken siseye su koy at cantana o 50 kurusu aksam kumbise atarsin mesela canim oyle iste:)

güzel yol tatlım .. bunlarada dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…