5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

bu ara bende çok atamıyorum ama azda olsa es geçmemeye çalışıyorum canım
ayıptır demesi ev aldık ya birazcık bende züğürtüm

Hatırladım canım ev aldığınızı , neşeyle , huzurla oturun inşallah. Senin geçerli bir mazeret canım yine de es geçmemen güzel.

ayy kızlar tam benlik bir konuymuş. Beni de alıverin aranıza. Ben de kumbara yaptım. 8 temmuzda başladım para atmaya. 3-5 tl 25 kuruş ne geçerse elime. her akşam eşimin cebindeki bozukluklarıda rica ettim :) şu an 71 tl var. Bakalım hedefim 8 ağustosta bir çeyrek almak. Ya da diyorumki 1 gr altın alayım tekrar başlayım kumbaraya.Hadi sizede bol birikimler canlar.

hoşgeldin canım biriktirmek iyidir canım zor zamanlar için özellikle
her gün burat-ya ne kadar para attığını yazki beraber biriktirmiş olalım

hoşgeldin canım biriktirmek iyidir canım zor zamanlar için özellikle
her gün burat-ya ne kadar para attığını yazki beraber biriktirmiş olalım

Hoş buldum arkadaşım. Evet buraya her gün yazmak iyi olacak. Birlikte gaza gelelim Ben de 3 tl attım kumbaraya bugün. Akşam da 1-2 ne bulursam eşimden isterim

tatlım artık çalışmıyorum. iş yerim kapandı,inşallah bebiş düşünüyorum,ama bu saatten ve bebiş olursa para atabilirmiyim kenara bilmiyorum.. gerçi biraz kirli çıkıyımdır,elimi nereye atsam 1 tl bile olsa para bulunur :))))

Hoş buldum arkadaşım. Evet buraya her gün yazmak iyi olacak. Birlikte gaza gelelim Ben de 3 tl attım kumbaraya bugün. Akşam da 1-2 ne bulursam eşimden isterim

Allah bereket versin canım
bende genelde her akşam eşimi tırtıklarım zaten
ihmal etmeyelim seninde dediğin gibi gaza gelelim beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…