• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

bu ara bende çok atamıyorum ama azda olsa es geçmemeye çalışıyorum canım
ayıptır demesi ev aldık ya birazcık bende züğürtüm:1::1:

Hatırladım canım ev aldığınızı , neşeyle , huzurla oturun inşallah. Senin geçerli bir mazeret canım yine de es geçmemen güzel.:6::6::6::34::34:

ayy kızlar tam benlik bir konuymuş. Beni de alıverin aranıza. Ben de kumbara yaptım. 8 temmuzda başladım para atmaya. 3-5 tl 25 kuruş ne geçerse elime. her akşam eşimin cebindeki bozukluklarıda rica ettim :) şu an 71 tl var. Bakalım hedefim 8 ağustosta bir çeyrek almak. Ya da diyorumki 1 gr altın alayım tekrar başlayım kumbaraya.Hadi sizede bol birikimler canlar.

ayy kızlar tam benlik bir konuymuş. Beni de alıverin aranıza. Ben de kumbara yaptım. 8 temmuzda başladım para atmaya. 3-5 tl 25 kuruş ne geçerse elime. her akşam eşimin cebindeki bozukluklarıda rica ettim :) şu an 71 tl var. Bakalım hedefim 8 ağustosta bir çeyrek almak. Ya da diyorumki 1 gr altın alayım tekrar başlayım kumbaraya.Hadi sizede bol birikimler canlar.

hoşgeldin canım biriktirmek iyidir canım zor zamanlar için özellikle
her gün burat-ya ne kadar para attığını yazki beraber biriktirmiş olalım

hoşgeldin canım biriktirmek iyidir canım zor zamanlar için özellikle
her gün burat-ya ne kadar para attığını yazki beraber biriktirmiş olalım

Hoş buldum arkadaşım. Evet buraya her gün yazmak iyi olacak. Birlikte gaza gelelim :1: Ben de 3 tl attım kumbaraya bugün. Akşam da 1-2 ne bulursam eşimden isterim:1:

tatlım artık çalışmıyorum. iş yerim kapandı,inşallah bebiş düşünüyorum,ama bu saatten ve bebiş olursa para atabilirmiyim kenara bilmiyorum.. gerçi biraz kirli çıkıyımdır,elimi nereye atsam 1 tl bile olsa para bulunur :))))

Hoş buldum arkadaşım. Evet buraya her gün yazmak iyi olacak. Birlikte gaza gelelim :1: Ben de 3 tl attım kumbaraya bugün. Akşam da 1-2 ne bulursam eşimden isterim:1:

Allah bereket versin canım
bende genelde her akşam eşimi tırtıklarım zaten
ihmal etmeyelim seninde dediğin gibi gaza gelelim beraber

Back